Autor Tema: 04.02.2007.  (Posjeta: 7732 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

04.02.2007.
« u: 04 Veljače 2007, 17:28:07 »
Vazda neko kasni!

Bili su...

Pošto nam je cesta do Neuma u postupku oporavljanja odluka je pala popet čemo se u Slanome i putovat putem za mjesta u primorju pa čemo se dogovorit za dalje...

Prvo stajanje i panika!

Kud dalje? Stvarno ovi putevi pružaju mnoge mogučnosti! :big_smile: Da vidimo kud čemo?

Odluka je pala, znak koji odoli našim napadima pokazat če nam smjer!!!

I spomenik smo posjetili, nešto nas je danas penjanje išlo, iskoristili smo i ljep pogled...

Mi za dalje izabrasmo Neum, tamo smo se našli s Nixom i Karabajom!

Oni su se vračali iz Splita!

A kupio sam novo odjelo, i čizme, vas sam se spicio, baš mi dobro stoji, i zadovoljan sam!

Ja kažem sretno ga nosio  :thumbsup:  Na raskršću za Ston produžio sam put doma, poso zove, a što se dalje zbilo...

:thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

04.02.2007.
« Odgovori #1 u: 04 Veljače 2007, 17:36:25 »
Kolko vidim po facama bilo je BURE!!! [smilie=lolroll]

Jeste se stisli na ovoj 9.slici. . .

Ja gleda u 11 web cam da vidim ocu vas vidit kad vi ranije krenuli :twisted:

Aji blago vam,odlicne slike Vedro :thumbsup:

Nix opa odjelo je tu,a?A cizme,aji kako se sve sjaji novo,skuzi cizama a :thumbsup:
Dabogda ti nezatrebalo :wink:
...

04.02.2007.
« Odgovori #2 u: 04 Veljače 2007, 17:40:37 »
Ja sam tebi maho na web cam u 10.30. kad sam došo gore, znao sam da ćeš gledat...

Gdje je bilo bure :lol: , stisli smo se jer nismo znali kako ćemo stat, freak aparat na gazdu, nikad neznaš gdje će okinut!!! [smilie=lolroll]

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

04.02.2007.
« Odgovori #3 u: 04 Veljače 2007, 17:45:50 »
ja sam ostatak slikavao s mobom.....
 :thumbsup:

Niksa morao proc pistom da bi mu ocjenivacki sud mogao dat ocjenu....

u prapratnome smo se susreli sa ostalom ekipom......i krenuli u grad....

Malo smo i zamezili... :food:  :big_smile:

A tu su i dvije najvece gladezine... :thumbsup:  :mrgreen:  :lol:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
04.02.2007.
« Odgovori #4 u: 04 Veljače 2007, 18:10:39 »
Zna se tko kasni.. ovaj put ja ne :big_smile:
 Uglavnom na mostu smo se jos premisljali na koju bandu da krenemo i pao je dogovor da se ide na "mali grobnik" pa za Neum.  Bilo je burovito al vjetar nije smetao u voznji..... neki nisu ponjeli rukavice pa je bilo i smrznutih rukica [smilie=lol] ......   Na kafi u Prapratnom smo pricekali ekipu s Izijem na čelu (nista cudno  :mrgreen:  )  Blica zupjana je dosla i onda smo krenuli natrag ka gradu....  Neri su posli doma,neki na kafu a mi smo posli na mezu jer tao je najljepse zatvorit danasnju điratu :food:  :thumbsup:
 Vec su pali neki dogovori za slj vikend ako nas posluzi vrjeme :joy:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

04.02.2007.
« Odgovori #5 u: 04 Veljače 2007, 18:11:37 »
oli danas nije treći?  :shock:
bilo je super....samo eto..smrzla sam se malo na povratku zbog onog prokletog patenta na jakni  [smilie=lol]
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

04.02.2007.
« Odgovori #6 u: 04 Veljače 2007, 18:11:57 »
Rookie, vidi ti se iz satelita koliko si mrtav! Zaboravio sam da sam ti obečo dreger... :roll:

Nix, sve znam, novo odjelo, čizme, nisi vidio curu par dana... Samo je maaaaalo pusti neka stavi slike na forum pa nastavi! :D  :wink:

Offline aurellie

04.02.2007.
« Odgovori #7 u: 04 Veljače 2007, 18:14:00 »
:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  Mogli ste i u Slano malo svrnit  :evil:  :mrgreen:

Nix nova oprema ti dobro stoji, pravi si moto-sexualac  :D  :thumbsup:

The machine spirit is with me!

04.02.2007.
« Odgovori #8 u: 04 Veljače 2007, 18:15:59 »
Kakvi dogovori Rookie, je li to znači da mi putovnica ostaje u motoru??? :joy:  :joy:  :joy:  :joy:  :joy:

:food:  :food:  :food:  :food:  :food:

Offline Rookie

04.02.2007.
« Odgovori #9 u: 04 Veljače 2007, 18:17:12 »
To:Šizika  ma kaki 3ci... vidim da ti je ladnoća smrzla mozak [smilie=lol]
To: Vedro    bura me otrjeznila tako da vjerovatno nebi napuvo vise od dozvoljenih 0.5 :big_smile:
Slike su :thumbsup:

04.02.2007.
« Odgovori #10 u: 04 Veljače 2007, 18:18:02 »
znači
CIKLAMA

Offline Rookie

04.02.2007.
« Odgovori #11 u: 04 Veljače 2007, 18:21:43 »
2 Relja    Ma pripali smo te se kad smo vidili da vozis auto pa je bilo sigurnije nesvracat u Slano [smilie=lol]
2 Vedro.....  da da.. nek stoji u motoru al moze se i s osobnom prec :thumbsup:

04.02.2007.
« Odgovori #12 u: 04 Veljače 2007, 18:28:35 »
Pušti ti, neznaš ti moje jade, vračali su mene s granice i s putovnicom! Nego kako mi se čini bit će tad s nama i ružnijih faca od mene pa bi mogo proč lišo!  [smilie=lolroll]

Iznenadio sam se neki dan pustili su me bez da sam skido kacigu i potkapu! A i onaj danas kad nam je digo rampu za uč u Hercegovinu nije to tražio! Zamisli da smo skinuli kacige 900rr i ja!  [smilie=lolroll]  Sve bi nas vratio, ako nas nebi zatvorio!  8)

04.02.2007.
« Odgovori #13 u: 04 Veljače 2007, 18:33:47 »
ne se sekiraš!
ono je moj malogranični prelaz :big_smile:
CIKLAMA

Offline nienna

• metro xD
04.02.2007.
« Odgovori #14 u: 04 Veljače 2007, 19:26:36 »
ma bilo je odlicno, bas fini đir  :thumbsup:

rookie sljedeci vikend duty free shop  :wink:  idemo birat  :mrgreen:

ajd rukice su se kasnije ugrijale...kad su se skontali džepovi  [smilie=lol]  [smilie=lol]
hahaha

a oni čevapi s lukom su tako lijepo sjeliiiiii  :food:
..........na hladnom sjeveru