Autor Tema: Izduv za Naked  (Posjeta: 11498 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Edo

Izduv za Naked
« u: 01 Veljače 2007, 12:42:11 »
Prije svega da pozdravim ljubitelje Nakeda .Vozim odnedavno Hondu X-11 Eleven.Može li mi neko od vas odgovoriti na pitanje vezano za izduv?Na motoru je izduv 4 u 2.Razmišljao sam da kupim izduv 4 u 1.Kakva su vaša iskustva ?Za kojeg prizvođača da se opredjelim i naravno interesuje me cijena ?Zahvaljujem na odgovorima i prijedlozima  :mrgreen:  Živi bili    :mrgreen:

Ovo sam bio postavio na forumu Motori.hr ali nisam dobio neki pametan odgovor  :roll:  Ako neko ima iskustva u vezi ove teme molio bi ga za mišljenje  :mrgreen:
Nema labavo

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
Izduv za Naked
« Odgovori #1 u: 01 Veljače 2007, 13:15:21 »
Nemam bas neki savijet jer kod mene je 1 u 1 , ali odusevila me rijec "izduv"  :big_smile:

Vidim ja da cemo tebe zaduzit za pricanje viceva na forumu?!  [smilie=lolroll]

Izduv za Naked
« Odgovori #2 u: 01 Veljače 2007, 13:21:51 »
duva - puše
izduv - ispuh

:wink:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline Edo

Izduv za Naked
« Odgovori #3 u: 01 Veljače 2007, 13:32:10 »
Vidim ja vama je do zajebancije  :mrgreen: Kod nas je to normala,al hajd nema veze  :mrgreen: Zato nam se raja piša od smjeha kad negdje odemo preko grane.Valjda im šega naš žargon  :mrgreen: Nego ajmo nešto konkretno u vezi izduva  [smilie=lol]  [smilie=lol]
Nema labavo

Izduv za Naked
« Odgovori #4 u: 01 Veljače 2007, 13:35:31 »
Citat: "Edo"
Vidim ja vama je do zajebancije  :mrgreen: Kod nas je to normala,al hajd nema veze  :mrgreen: Zato nam se raja piša od smjeha kad negdje odemo preko grane.Valjda im šega naš žargon  :mrgreen: Nego ajmo nešto konkretno u vezi izduva  [smilie=lol]  [smilie=lol]

znaš šta bi Dr. Arsla reko... počeli su da prodaju muda za bubrege  :wink:

mislim da tvoj slučaj ipak zahtjeva poznavanje dinamike fluida... ili ako je neko već probao slično što je dokumentirano nekakvim testiranjima u labosu i slično
--

Offline Edo

Izduv za Naked
« Odgovori #5 u: 01 Veljače 2007, 13:39:51 »
Citat: "SuperHik"

znaš šta bi Dr. Arsla reko... počeli su da prodaju muda za bubrege  :wink:

mislim da tvoj slučaj ipak zahtjeva poznavanje dinamike fluida... ili ako je neko već probao slično što je dokumentirano nekakvim testiranjima u labosu i slično

Nisam se konsultovao u vezi rore ni s kim,imaš li kakav prijedlog  :?: Možda je neko od raje pokušao ,pa bih volio da čujem.
Nema labavo

Izduv za Naked
« Odgovori #6 u: 01 Veljače 2007, 13:44:55 »
Nisam se konsultovao u vezi rore ni s kim,imaš li kakav prijedlog  :?: Možda je neko od raje pokušao ,pa bih volio da čujem.

nemam... samo mislim da bi neka grana 4-2-1 tu dala rezultata... ali opet bilo bi lijepo kad bi to neko kvalitetno odradio u smislu povratnih plinova i ostaloga... jesi pogledo ima li išta na netu... jesi tražio exhaust manifold za svoj motor...
valjda si skonto da su ono nadrealisti (Dr. Arsla)  :wink:
--

Offline Edo

Izduv za Naked
« Odgovori #7 u: 01 Veljače 2007, 13:49:07 »
Ama naravno.Dr.Arsla je meni Tito  :mrgreen: Vrtio se po net-u al jebaji ga ,nema ništa na našem jeziku.Gladao sam na Luis.de.Samo sam imao prikaz topa ali ne i grana.Ima li Akrap na net-u ?
Nema labavo

Izduv za Naked
« Odgovori #8 u: 01 Veljače 2007, 13:52:40 »
Ama naravno.Dr.Arsla je meni Tito  :mrgreen: Vrtio se po net-u al jebaji ga ,nema ništa na našem jeziku.Gladao sam na Luis.de.Samo sam imao prikaz topa ali ne i grana.Ima li Akrap na net-u ?

čuvaj se Šahbaza jedino kad budeš išta radio!!! :D
Akrap možda ima granu ali je hebeno preskup... http://www.akrapovic-exhaust.com/
--

Offline honda21

• *
Izduv za Naked
« Odgovori #9 u: 01 Veljače 2007, 14:00:30 »
Akrapović je hebena stvar... koj izduv  :lol:  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=shhh]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
ozim samo honde

Offline Edo

Izduv za Naked
« Odgovori #10 u: 01 Veljače 2007, 14:02:53 »
Citat: "honda21"
Akrapović je hebena stvar... koj izduv  :lol:  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=shhh]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

Vidim ja da će neko biti kažnjen gajbom pive kad dođem dole  :mrgreen: Izduva mi mog  [smilie=lol]  [smilie=lol]  [smilie=lol]
Nema labavo

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
Izduv za Naked
« Odgovori #11 u: 01 Veljače 2007, 14:05:00 »
stavi Deak-a
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

Izduv za Naked
« Odgovori #12 u: 01 Veljače 2007, 14:09:48 »
Citat: "bubson"
stavi Deak-a

deak radi grane???
--

Offline Edo

Izduv za Naked
« Odgovori #13 u: 01 Veljače 2007, 14:19:42 »
Citat: "SuperHik"

deak radi grane???

Ne kontam  :?:
Nema labavo

Izduv za Naked
« Odgovori #14 u: 01 Veljače 2007, 14:21:52 »

Ne kontam  :?:

grana iliti exhaust manifold na eng... znam da Deak radi topove samo... možda i grane

--