Autor Tema: cesta kao pista  (Posjeta: 2426 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

cesta kao pista
« u: 26 Siječnja 2007, 00:30:42 »
neki dan bas dok sam čekao na semaforu u Dolima kontao kada se to napravi, još samo ostaje Trstenoga-Zaton i imat cemo pistu, a ne cestu DU - Opuzen ... :wink:
kada danas u novinama (Dubrovnik NEWS) čitam  da ce se uredjivat i Zaton - Trsteno... :thumbsup:
e sada kada neki kažu da imamo loše ceste (ceste po gradu sad neću spominjat)

kada se sjetimo koliko je nesreća na tim dionicama bilo, mislim da je ovo najbolje sto se može dogoditi motoristima...

niksa

cesta kao pista
« Odgovori #1 u: 26 Siječnja 2007, 08:22:16 »
super pista ali ostaje jedno a to je raskrsce svakih 500 m
pa ti vozi kad ti se svako 500 m netko ukljucuje u promet.
darko je najbolje okusio u zatonu ... tko se sjeca one slike od prije par godina "covjek od gume"
pogotovo me strah onog raskrsca prije restorana babilon (ima tamo jedna gospodja koja ima crnu jetu pa pripazite ka tamo prolazite)
a i sam babilon tamo se uklucuju u promet prema gradu a nema sanse da ista vidu nego onako na sljepo

ma kad bi poceo nabrajati nema kraja....

cesta kao pista
« Odgovori #2 u: 26 Siječnja 2007, 09:32:04 »
U f to ce bit fino...nemam pojma sta se radi u zupaniji,al nadam se kad iduci put krenem za Du da cu se ugodno iznenaditi :wink:
Dobra ce to dionica bit
Vrijeme je da malo srede ono.

Niksa kolko ti je puta izletila ta sa djetom [smilie=lol] ?

Pitaj ti nju jel se ikad vozila U đETI (čITAJ: uđe ti) :mrgreen:
...

cesta kao pista
« Odgovori #3 u: 26 Siječnja 2007, 09:41:43 »
ma vise sam mislio o kvaliteti asfalta, a u naseljenim mjestima uvijek ce ti moci izletit netko...

a cestu kroz zaton-orašac  kontam kao nužno zlo koje trebas proci da bi dosao da otvorene ceste...

niksa

cesta kao pista
« Odgovori #4 u: 26 Siječnja 2007, 11:29:56 »
vise puta ne znam tocno ali ona ima cudnu taktiku kada izlati ne gleda staklo koje je postavljeno za izlazak na cestu vec prvo izadje pola na cestu stane i gleda ima li koga da se ukljuci (naravno a tamo je krivina)
pa se ti snalazi ako ti ima nekoga iz suprotnog smjera i namas mjesta da je zaobidjes a i ne znas njene namjera dali ce ostati na mjestu ili te nije uocila i krene

mene jos nerviraju i automobili koji se ukljucivaju na magistrali povise nebodera u gruzu
oni fino na rikverc na cestu pred mene  (bjeli mercedes 200 D vec 3-4 puta) a i drugi par puta

jos nesto tamo na izlasku prema zupi ..............  o tome drugi put to je posebna prica

cesta kao pista
« Odgovori #5 u: 26 Siječnja 2007, 21:54:37 »
Citat: "niksa"
vise puta ne znam tocno ali ona ima cudnu taktiku kada izlati ne gleda staklo koje je postavljeno za izlazak na cestu vec prvo izadje pola na cestu stane i gleda ima li koga da se ukljuci (naravno a tamo je krivina)
pa se ti snalazi ako ti ima nekoga iz suprotnog smjera i namas mjesta da je zaobidjes a i ne znas njene namjera dali ce ostati na mjestu ili te nije uocila i krene

mene jos nerviraju i automobili koji se ukljucivaju na magistrali povise nebodera u gruzu
oni fino na rikverc na cestu pred mene  (bjeli mercedes 200 D vec 3-4 puta) a i drugi par puta

jos nesto tamo na izlasku prema zupi ..............  o tome drugi put to je posebna prica

mene je taj i udario :evil:
Bog i Hrvati

niksa

cesta kao pista
« Odgovori #6 u: 26 Siječnja 2007, 22:26:30 »
bjeli 200 D sa aluminiskim felgama?

cesta kao pista
« Odgovori #7 u: 26 Siječnja 2007, 22:44:43 »
e bas taj,  cuvajte se njega jer je vazda pjan ko maca, a motoriste bas i nevoli...
Bog i Hrvati