Autor Tema: ... ljudi .....I come in pease ...or stay ......in biRRtija  (Posjeta: 6098 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

... ljudi .....I come in pease ...or stay ......in biRRtija
« Odgovori #15 u: 24 Siječnja 2007, 01:24:17 »
Ma nema problema,nema nikakve ljutnje.
Pa da ih i ne volis nema veze.Sve u redu.
Jos jednom dobro dosao.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #16 u: 24 Siječnja 2007, 09:27:38 »
Nismo culi za nikakve negativne komentare sa motori.hr i to nas apsolutno ne interesira.

Cista desetka za predstavljanje, a od mene imas jos 10 pozitivnih dodatnih poena za regularan "razvojni put jednog bikera". Svaka cast i drzi se tako i dalje.

Ah, da, i ne zaboravi dvije osnovne stvari:  nije veci mangup onaj ko vozi brze, vec onaj ko vozi duze. I pod dva, uvijek imaj prema drugim bikerima - respect!

Offline honda21

• *
« Odgovori #17 u: 24 Siječnja 2007, 09:42:41 »
Vekyzzr ajde da ti i teta honda koju mrziš iz dna duše poželi dobrodošlicu.  :wink:
Voljela bi ovdje forumašima objasniti neke stvari,ali nije moguće jer nemam gdje otvoriti temu,ali dobio si jedan savjet nemoj i ovdje bacati komentare kao negdje drugdje i iako se osobno ne znamo ,ne budi dijete i razmilsi tko ti je smjestio sranje u pit-u,a ja iako sam tamo bila sa drugom ekipom ljudi,nisam znala što se dešava. Cura sa kojom si pričao nisam bila ja,a to si mogao zaključiti jer si me vidio na slikama. Uvijek sam te branila dok su drugi pljuvali po tebi i omalovažavali te. Mislim da nitko od nas ne može suditi o osobi koju osobno ne poznaje na temelju toga što drugi ljudi nekome smjeste spačku ili naklapaju priče. Ali ne bi voljela da se šire krive informacije zbog toga što je tebe netko izvozao kao budalu,oprosti naizrazu. Eto ja da sam znala kad si došao u pit,došla bi ja do tebe i iz pristojnosti ti pružila ruku ,te rekla ja sam ta i ta,ali pošto te ne zbnam,niti znam kako izgledaš nisam to mogla napraviti,a nisam mogla neke krive ljude odgovoriti od toga što su ti smjestili,jer nisam ni ja znala što se dešava. Sjedila sam u određenom krugu ljudi,pila svoju cugu i pričala o raznim temama. Ja te ni najmanje nisam uništila kao neki jer nikada nisam imala priliku te upoznati,a da znam tko ti je smjestio,drage volje bi ti rekla,ali dan danas nemam pojma. netko se je dobro nasmijao,netko je bio povrijeđen,netko je mogao izvuč dobar zaključak u tome svemu kao što sam ga ja izvukla,ali ti se i dalje naivno ponašaš. Nemoj ovo shvatit kao neku uvredu,ali počni gledati drugačije na neke stvari u životu. Život je jedan,ljudi su svakakvi,živi svoj život i uživaj,jer nikad ne znamo što nas čeka danas ili sutra. I meni su neki priredili sranje...koje me skupo koštalo,jer sam osoba koja drži do sebe,do svog ja,ali šta sad,promjenit to nemo,a njima leđa okrenut mogu i reč život ide dalje. Pravda je spora ali dostižna. Još jednom dobrodošao
ozim samo honde

« Odgovori #18 u: 24 Siječnja 2007, 10:26:01 »
dobro dosao na forum...

by the way, ovdje smo svi domaca noramlana ekipa i svi se mahom i poznamo. nitko nema nikakvih predrasuda o nikome, pa ih nece biti ni o tebi dok se drugacije ne pokaze ... ako se ikada i pokaze

uzivaj u normalnim moto temama i forumu.  8) ... i nemoj protiv honde  :mrgreen: jer ce 'big boss' dozivjeti slom  :lol:
Cigo

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
« Odgovori #19 u: 24 Siječnja 2007, 10:35:01 »
prvo nemožeš pljuvati po hondi jer vjerojatno je nisi ni vozio

drugo ako imalo pratiš usporedbe na moto pulsu ili gdje drugo zna se ko je većinom na prvom mjestu

treće najskupji su motori što znači da su napravljeni od najkvalitetnijih materijala

da više ne pišem drugi put promisli kad nešto napišeš.

donekle dobrodošao [smilie=think]

« Odgovori #20 u: 24 Siječnja 2007, 10:40:47 »
glupo mi pisat isti post ko SLIK... dakle samo uduplaj i isto ti i ja želim  :lol:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #21 u: 24 Siječnja 2007, 12:03:23 »
dobrodošao majstore :thumbsup:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

ljudi...come
« Odgovori #22 u: 24 Siječnja 2007, 12:09:19 »
Dobrodošo :wink:
nisam brz,ali sti¾em

Offline Laske

« Odgovori #23 u: 24 Siječnja 2007, 12:20:32 »
welcome
Laske

« Odgovori #24 u: 24 Siječnja 2007, 15:40:21 »
Citat: "SLIK"
prvo nemožeš pljuvati po hondi jer vjerojatno je nisi ni vozio

drugo ako imalo pratiš usporedbe na moto pulsu ili gdje drugo zna se ko je većinom na prvom mjestu

treće najskupji su motori što znači da su napravljeni od najkvalitetnijih materijala

da više ne pišem drugi put promisli kad nešto napišeš.

donekle dobrodošao [smilie=think]
pa da..i ljudima otpadaju mjenjači na novoj novcatoj Hondi..
jel tako Nix  [smilie=lol]  :thumbsup:

« Odgovori #25 u: 24 Siječnja 2007, 15:48:41 »
E ajde ljudi malo priznajmo; ja vozim suzukija, ali honda je svakako najbolji japanac ... to sto im ispadne mjenjac to je zato jer taj lik nije zategao sarafe i prekontrolirao sve prije izlaska na cestu - nije to do honde nego do njega . To je isto ko kad odes u frizera pa ti ostanu sitne dlacice svud po tebi dok ne operes kosu. Tako je i s novim motorom.
Ostavi hondu na snijegu cijelu zimu, pa ce na proljece upalit iz prve (karikiram) - budimo realni.

Ipak, nedam suzu  :mrgreen:  ... ali budimo realni ...

btw, najbolji svjetski motocikl nije niti jedan drugi nego 'gold wing' - njega svakako ne proizvodi tomos
Cigo

« Odgovori #26 u: 24 Siječnja 2007, 16:40:40 »
Ova se tema razvila u raspravu o Hondama a ne u dobrodoslicu za novog clana.
Covjek se malo krivo izrazio a sigurno nije mislio tako.
Ne treba mu vise kapelata,dobio je dovoljno.
Ja bih ovo sad lijepo zakljuco.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”