Vekyzzr ajde da ti i teta honda koju mrziš iz dna duše poželi dobrodošlicu. :wink:
Voljela bi ovdje forumašima objasniti neke stvari,ali nije moguće jer nemam gdje otvoriti temu,ali dobio si jedan savjet nemoj i ovdje bacati komentare kao negdje drugdje i iako se osobno ne znamo ,ne budi dijete i razmilsi tko ti je smjestio sranje u pit-u,a ja iako sam tamo bila sa drugom ekipom ljudi,nisam znala što se dešava. Cura sa kojom si pričao nisam bila ja,a to si mogao zaključiti jer si me vidio na slikama. Uvijek sam te branila dok su drugi pljuvali po tebi i omalovažavali te. Mislim da nitko od nas ne može suditi o osobi koju osobno ne poznaje na temelju toga što drugi ljudi nekome smjeste spačku ili naklapaju priče. Ali ne bi voljela da se šire krive informacije zbog toga što je tebe netko izvozao kao budalu,oprosti naizrazu. Eto ja da sam znala kad si došao u pit,došla bi ja do tebe i iz pristojnosti ti pružila ruku ,te rekla ja sam ta i ta,ali pošto te ne zbnam,niti znam kako izgledaš nisam to mogla napraviti,a nisam mogla neke krive ljude odgovoriti od toga što su ti smjestili,jer nisam ni ja znala što se dešava. Sjedila sam u određenom krugu ljudi,pila svoju cugu i pričala o raznim temama. Ja te ni najmanje nisam uništila kao neki jer nikada nisam imala priliku te upoznati,a da znam tko ti je smjestio,drage volje bi ti rekla,ali dan danas nemam pojma. netko se je dobro nasmijao,netko je bio povrijeđen,netko je mogao izvuč dobar zaključak u tome svemu kao što sam ga ja izvukla,ali ti se i dalje naivno ponašaš. Nemoj ovo shvatit kao neku uvredu,ali počni gledati drugačije na neke stvari u životu. Život je jedan,ljudi su svakakvi,živi svoj život i uživaj,jer nikad ne znamo što nas čeka danas ili sutra. I meni su neki priredili sranje...koje me skupo koštalo,jer sam osoba koja drži do sebe,do svog ja,ali šta sad,promjenit to nemo,a njima leđa okrenut mogu i reč život ide dalje. Pravda je spora ali dostižna. Još jednom dobrodošao