Autor Tema: Paintball Suvarevina  (Posjeta: 13682 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Paintball Suvarevina
« Odgovori #30 u: 15 Siječnja 2007, 14:24:10 »
Slažem se sa f6. Bilo bi idealno i kad bi se uniforme ekipa malo razlikovale, a ne samo ona bijela traka oko ruke (a i to nisu svi imali). Isto tako kad bi ekipe mogle imati različitu boju kuglica ne bi bilo loše  :wink:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline f6

Paintball Suvarevina
« Odgovori #31 u: 15 Siječnja 2007, 14:24:55 »
ma to se odnosi na pravila ad se igra na otvorenom poligonu (napr. na Prevlaci)
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Paintball Suvarevina
« Odgovori #32 u: 15 Siječnja 2007, 14:31:02 »
ma svejedno otvoreno/zatvoreno, ja nebi skidao

a i to što dado veli koristiti refletirajuce prsluke žute/narandjaste  :?:

Paintball Suvarevina
« Odgovori #33 u: 15 Siječnja 2007, 14:48:59 »
Ja bi i kacige, rado!!!  :mrgreen:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
Paintball Suvarevina
« Odgovori #34 u: 15 Siječnja 2007, 15:09:24 »
OSJEćAM SE DUŽNIM DA SE ISPRIčAM MLAđEM "LUćIJU" :evil: SVE JE TO BILO U ŽARU BORBE.

Paintball Suvarevina
« Odgovori #35 u: 15 Siječnja 2007, 15:10:46 »
Ma mlađi Luči kad poraste i nabije jos koje kilo nece ni osjetiti takva "milovanja".  :lol:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Laske

Paintball Suvarevina
« Odgovori #36 u: 15 Siječnja 2007, 15:13:53 »
mlađi Luči ima lijepe ozljede, a stariji Luči brižno savjetuje  :thumbsup: , a već je napravio propust sa osobnom imovinom...  :thumbsdown:
moto vindjaka i gaće su jedina prava zaštita ! i oklop iz srednjeg vijeka... he he
Laske

Offline SLIK

• *
  • TDM 900
Paintball Suvarevina
« Odgovori #37 u: 15 Siječnja 2007, 15:24:18 »
VUKA TI SE SI IPAK IZVUKO SA NAJMANJE OZLJEDA NISAM TE SKINUO RADI " RODICE"

Paintball Suvarevina
« Odgovori #38 u: 15 Siječnja 2007, 15:44:30 »
Ima jeftino ski kaciga... mislim da je u getroa bilo... ipak je glava dosta izložena... kacige su naravno jako lagane!  :wink:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline aurellie

Paintball Suvarevina
« Odgovori #39 u: 15 Siječnja 2007, 15:58:42 »
To sa različitim odorama je malo teško ostvarit...a i bolje je da se nezna tko je tko jer treba i neku komunikaciju imat. Masku obavezno na faci! Sorry ekipa stvarno nisam nikoga namjerno napucavao ali kad adrenalin ponese (a o ovoj igri toga ne fali  :thumbsup: ) jednostavno mi izleti metak,dva, tri...deset  :mrgreen:  a tek onda shvatim da sam već pogođen ili da sam svoga upucao.

Neznam kako se vi osjećate sad, ali ja se raspadam. Bole me noge, guzica (ja u sjeno više ne idem! Neki su krivo shvatili taj položaj  :evil: ), ruke, sve me boli, da jedva hodam. Dok sam igrao sve do kraja nisam ni osjetio umor a onda se odjednom sve skupilo  :evil:

The machine spirit is with me!

Paintball Suvarevina
« Odgovori #40 u: 15 Siječnja 2007, 16:06:13 »
Meni je bilo odlicno i zadovoljno sam posao doma jer znam da sam pogodio izza koji se bespomocno valjao po travi... naznam zasto... :mrgreen:  :lol:  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
2shez.....koljeno je izgledalo primamljivo, a ljepo sam naciljao, pa je bilo steta da ne zapucam... :thumbsup:  :mrgreen:

A pravi rat je bio kad smo ostali Lasic, Omocho, Nienna i ja....
svi u istoj ekipi i samo nas 4 smo ostali....
a svi medusobno ratovali...
prvo lasic pogodi nienu, pa zatim ja pogodim ciku omocha(sorry kolega :mrgreen: 9 i zatim lasic poceo gadat po meni i mislim da je i on mene pogodio....
to je bila borba za opstanak... :lol:  :lol:  :lol:

I da imam i ja 4-5 modrica......
ali sve to prolazi, dok sljedeci put ne dodu nove... :mrgreen:

Obavezno ovo trebamo ponovit.... :thumbsup:  :D

Paintball Suvarevina
« Odgovori #41 u: 15 Siječnja 2007, 16:20:03 »
eto i mene drugi put [smilie=gun]

Paintball Suvarevina
« Odgovori #42 u: 15 Siječnja 2007, 17:15:20 »
alo ekipa moram se javit radi easprave o opremi pa sve to ima a košta ja san donio osnovno i to markeri su besplatni (inače 100-150kn po danu) a kuglice (inače 60kn do 120kn) zato nisam htio zanovjetat da nam daju i konbinezone,druge boje kuglice, prsluke jer je sve to manje važno kakav bi to bio rat da ne boli :thumbsup:  

inače sam oduševljen odazivom i meni je bilo odlično iako nisam mogo igrat :wink:

Offline f6

Paintball Suvarevina
« Odgovori #43 u: 15 Siječnja 2007, 19:22:08 »
nadam se da ćeš drugi put igrati. ja ču te zamjeniti u onim drugim djelatnostima :mrgreen:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Paintball Suvarevina
« Odgovori #44 u: 15 Siječnja 2007, 19:29:34 »
Citat: "f6"
nadam se da ćeš drugi put igrati. ja ču te zamjeniti u onim drugim djelatnostima :mrgreen:

ma lako je za druge djelatnosti posla ima tek iza igre (čistit puške).

a što se tiče za drugi put samo mi javite kad bi igrali da ja provjerim jeli oprema slobodna i nema problema :wink: