Autor Tema: Paintball Suvarevina  (Posjeta: 13674 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
Paintball Suvarevina
« u: 14 Siječnja 2007, 19:25:51 »
Evo nakon cijelog dana pucanja i zabave jedva drzim otvorene oci ...... Lipo nam je bilo , ko nije iso nek zali!

Evo slika ....

Još jesan prekrasan dan na SUVAREVINI ... i naravno vozni park  :big_smile:

Ekipa M.K. PRIKAZE:

Ekipa DU-MOTO Foruma

Male pripreme i dogovor oko taktike (a taktika je pucaj po svemu sta mrda, pa se tako i nerijetko dogodilo da se kolege iz ekipe poubijaju!  :cry: )

U vrlo ranoj fazi izgubili smo dragog nam kolegu Iza, samoozlijedio se prilikom pada .... bilo je krvi, ali njega grije pomisao na ..... pa se smije ko lud!

Sudac je dao znak i krecemo ... a oni odma pa na krov ...  :twisted:

vrijeme je prekrasno ... sta reci?

Aurelie u zasjedi ...

Nazalost neki su dobili MEDJU OCI  [smilie=lol]

A neke curke (naravno bez imena ... ha-ha) su dobile i dugotrajnju uspomenu na paintball

Vidis li me ... a ti mene?

Jadranko "MALI"  i njegova sijena na zidu?  [smilie=lol]

Malo su ga izresetali ...

Niki se raspuco ko lud ....

a onda su i njega napucali  :oops:

OVAKO IZGLEDA SUDAC KAD NALETI NA AURELIA!
srecom aparat je prezivio, ali Djani vise nije htio slikavat ni sudit!  :thumbsup: Aurelie

A onda tako cekani ROSTILJ .... iako su Forumasi do tada gubili jedino je Vuka pomogo oko rostilja, inace bi gladni ostali! a dogovor je bio ko gubi taj pece!

Ekipa se najela pa im se neda vise ... taktika BUNKER!

A za koga on igra? HV?

A bilo je i zarobljenika ... (ovaj se prejeo)

Sve u svemu odavno se nije ovako dobro igralo, izmorili smo se , nauzivali i provozali ....

MORAMO OVO PONOVITI ......

p.s. hvala drugu IVU (DuBandit) koji nam je pribavio puske bez naknade ....

pozdrav svima i ližite rane .. brže ce proci    :killemall:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Paintball Suvarevina
« Odgovori #1 u: 14 Siječnja 2007, 19:44:03 »
:joy:  Bilo je odlicno.... hehe Srdjane kako ja neznam za onu sliku ha? [smilie=lol]
Drugi put crna tuta ako je isti prostor.. a za van nesto sareno kao ovo.
Moram pohvalit Omcha jer se obukao pic-pic :thumbsup:
 Dobio sam jednu u oko tj u masku i to je bila najteza "ozljeda"
Moramo ponovit sto prije!
Btw: 300potrosenih kuglica....
Ostali?
Relja 400? A neki su i vise [smilie=lol]
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline f6

Paintball Suvarevina
« Odgovori #2 u: 14 Siječnja 2007, 19:44:15 »
Drago mi je da ste na kraju svi ispali pobjednici.  :thumbsup: Ili možda gubitnici.  :dontknow:
Što je zaribalo po pitanju roštiljade?  :shock:  Neiskustvo, neiskustvo  [smilie=alright]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Paintball Suvarevina
« Odgovori #3 u: 14 Siječnja 2007, 19:46:17 »
Citat: "f6"

Što je zaribalo po pitanju roštiljade?  :shock:  Neiskustvo, neiskustvo  [smilie=alright]

[smilie=lol]  [smilie=lolroll]  [smilie=lol]

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
Paintball Suvarevina
« Odgovori #4 u: 14 Siječnja 2007, 19:51:36 »
Zao mi je stvarno ali nema niti jedna slika OMCOVOG KOMANDOS izgleda ... bio je toliko zivahan da ga ni na slikama nema ?  [smilie=lol]

Ali ona bajuneta i sat zaljepljen za unutarnju stranu rukava su drama .... pravi bojovnik iz čavoglava ....

Nije rostilj zakazo nego roštiljovođa?! tj oni koji su trebali pec ali iskusne snage su priskocile .... no frx!

Ali Luci ti si miran tvoj buduci zet se pokazo da zna oko rostilja ...  :thumbsup:

Offline f6

Paintball Suvarevina
« Odgovori #5 u: 14 Siječnja 2007, 19:54:09 »
Pa bez toga predznanja nije moguće ni prići dinastiji :big_smile:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Paintball Suvarevina
« Odgovori #6 u: 14 Siječnja 2007, 20:36:43 »
:thumbsup: f6

FIGHT,FIGHT,FIGHT,FIGHT!

Bravo balica! :thumbsup:
Srđo slike su za pet, ne, za šest!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Paintball Suvarevina
« Odgovori #7 u: 14 Siječnja 2007, 21:12:06 »
Vuka vec ti je gadno,dobro su te uvukli u dinastiju,koja taktika moj sinko [smilie=lolroll]

Ludi ste skroz...jel boli,ima li modrica?
...

Paintball Suvarevina
« Odgovori #8 u: 14 Siječnja 2007, 21:41:38 »
Opaki su ovi nakaze-prikaze, idu tri na jedan!  :oops:
Sasuli su mi rafal u guzicu!  :roll:
Pamti pa vrati!  8)
A to sto su me uvukli u dinastiju ; vec su me dopali zadaci bacanja smeca,setanja pudlice!  :shock:  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline aurellie

Paintball Suvarevina
« Odgovori #9 u: 14 Siječnja 2007, 21:47:09 »
:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Dubandit hvala što si nas zvao i nadam se da ćeš opet  :thumbsup:  :thumbsup:

Evo par dojmova
Adrenalin AAAaaaa!!  :thumbsup:  U početku su nas Prikaze rešetale ko glinene golubove, čak nam ni brojčana nadmoć 13 protiv 8 nije pomogla. Nakon nekoliko rundi smo se malo popravili i pružali neki otpor, a na kraju dana već smo bili opaki paintballeri i mislim da smo bili respektabilni protivnici iskusnoj ekipi Prikaza a nekoliko puta smo ih i sve izbacili a da nas ostane i po 4-5. Metki, iako izgleda da ih ima hrpa, troše se ogromnom brzinom i začas ostanete bez njih  :cry:  Ja sam se malo previše uživio pa su nerjetko stradavali civili, kamermani, već ubijeni (ajde bar je njima svejedno  :mrgreen: ) i timske kolege   :oops:  Imao sam 2 gaće i 3 majice na sebi, i kapuljaču, prvih par puta sam bio pogođen nekako glupo pa sam mislio da ne boli to toliko ko što pričaju, i da sam pretjerao sa robom, ali kasnije sam primio nekoliko direktnih pod rebra i u rame i vjerujte mi da mi nije bilo svejedno  :mrgreen: Da ne ispadne da sam samo ja ubijao suigrače, dobio sam i ja nekoliko metaka, od čega je zadnji bio s leđa u glavu, i to se baš onako lijepo razljepilo da sam se malo valjao po podu i urlao, i brojao zvijezde  :big_smile:  Igralo se mislim do 4 sata, dok su neki odmarali, zaigrana du-moto ekipa je tek tu i tamo uzela kratki predah. Osjećao sam se super dok se igralo, ali nakon zadnje runde odjednom se pojavio sav onaj umor i isrpljenost i jedva sam do cavtata dosao, a put do slanoga se cinio kao da nema kraja...
Cure u ekipi su bile strašne i nakon malo vježbe skidale su protivnike ko zečeve, i ne vjerujte njihovim lijepim okicama, jer kad se pojave rešetaju bez milosti  :thumbsup:  Omcho se super skockao  :thumbsup:  Izgledao je pravi komandos i ne mogu vjerovat da nema nijedna slika sa njim u akciji. Nažalost maske su se maglile pa je imao velikih problema sa naočalama i nije mogao uživat koliko i mi :( Newbie se vrlo brzo snašao u igri i neprijatelji u dvoboju sa njim bi najčešće završili sa višestrukim modricama  :mrgreen:  Bilo je nekoliko spektakularnih okršaja  :thumbsup:  Neznam više što bih pisao. Žao mi je što ostali koji su bili tamo ,nisu probali ovu igru. I fali fotografija iz akcije  :D

aurellie [smilie=pistoles] over&out  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

Paintball Suvarevina
« Odgovori #10 u: 14 Siječnja 2007, 21:49:19 »
bilo je super...malo teže hodam ali dobro..
što se tiće modrica imam jednu ogromnu  poviše koljena koja svako malo mijenja boju (hvala Bajac),jednu točno između...onaj tj na prsima...(hvala "sorry,nisam ti zapamtila ime,znam samo da hoću revanš i da nije bilo lijepo od tebe što si pucao na mene dok mi je pištolj bio zakočen i to s po metra udaljenosti"), jednu na guzi (jer,citiram: "baš si mi se lijepo bila naguzila pa sam te morao" lol )....i mislim da je to to  [smilie=lolroll]..nađem ih vjerojatno sutra još

uglavnom,čini mi se da baš i nije bilo fer i da su nas malo podjebavali i da smo nakazam služili kao predmet zajebancije jer 90 posto nas nikad nije igralo pa... :lol:  .. ma..uglavnom,nismo svaku izgubili...onu jednu zahvaljujući meni i mojim sposobnostima preživljavanja u izrazito teškim,kritičnim,ubojitim situacijama  [smilie=lol]  [smilie=lol]

hmm..eto..mislim da bi bilo bolje da prestanem pisat dok mi nešto ne doelti u glavu  :joy:

e da...kad ćemo opet?
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Paintball Suvarevina
« Odgovori #11 u: 14 Siječnja 2007, 21:50:57 »
Da nisi izresetao fotografa ne bi falilo slika iz akcije!  :lol:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Paintball Suvarevina
« Odgovori #12 u: 14 Siječnja 2007, 21:51:16 »
vidim da vam je bilo super :thumbsup: bila bi došla ali ipak je faks na prvom mjestu... ali isto tako čujem da ste kiksali sa roštiljem :big_smile:  :food:
ja ne znam zašto ste se uhvatili Vuke :big_smile:  8)
ster

Paintball Suvarevina
« Odgovori #13 u: 14 Siječnja 2007, 21:57:54 »
Ja sam rostilj nauljio da se sto prije meso ispece i onda je dosao Andrija "sef kuhinje" i nestalo mesa!  :big_smile:  A kruh je pojeden kao hladno predjelo od izgladnjelosti tijekom aktivnosti...
 :roll:

Paintball Suvarevina
« Odgovori #14 u: 14 Siječnja 2007, 22:42:20 »
A sto reci osim sve za 5 zao mi je ove cure s modricom pa sam nadam se  iskupio se sa ovom vecerasnjom vecerom a vama ostalima sto reci u borbi nema prastanja [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
2shez to sto si citirala s guzom ko je to reko da nije mogo odoljet [smilie=lol]  [smilie=lol]  [smilie=lolroll]
i eh da posto sam cijelo vrijeme bio lovina od vas vecine svaka cast na kraju me jedini Bajac
uspio pogodit [smilie=clap]  [smilie=clap]  [smilie=clap]
Z-POWER

Metrobiker