Autor Tema: MAKARSKA RIVIJERA  (Posjeta: 6118 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

MAKARSKA RIVIJERA
« u: 07 Siječnja 2007, 20:58:39 »
O kako je lijep i sunčan dan..............
Sa ovom pismom izlazim iz kuće.Jeb...... ta šta je vruče [smilie=lolroll]      ali dobro je ide se uđir motorom pa je bollje da je sunce još jednom-- [smilie=lolroll]     .Skidam ceradu sa monstruma [smilie=lolroll]  ,ubacujen fotoaparat u pak i palim pilu.Ekipa več čeka u kafiču kojeg ja zoven "Cetina" ispija se putna kava koju ja preskačem zbog jučerašnjih problema sa klopom po okolnim brdima i napokon odluka pada idemo prema Makarskoj.Pošto ide iskusna ekipa nije potrebno tankanje goriva tako da iz Splita izlazimo doslovno za par minuta.
Pošto nam se nigdi nije žurilo stajemo na caffe u Omiš,tu se lićimo sa čajevima i za po ure krečemo prema Dubcima jednim od najljepših krivudavih cesta na magistrali.Tu stvarno možete vidjeti svakakvih likova ludih ali i mahera a ima i onih tipa IZZY.Nekolicina njih nas je pretekla a oni su iz one prve grupacije [smilie=lolroll] [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]  .Ievo nas oko Promajne iako ima zajebano ime teška bonaca čak vruče.

---

Ovo je jedna brza slija  [smilie=lolroll]

Tu smo napravili lip odmor i normalno OGLADNILI .
Pokret prema Tučepima gdje odlazimo u jednu malu  ali kvalitetom VELIKU konobu koji su mi preporučili.Klopa je odlična usluga za 5 dobili smo i poklon-palačinke

__

__

Kada smp pojeli malo više od pola ( a Dado i ja smo stvarno bili gladni) bilo nam je dosta tj. osim šta je stvarno kvalitetno još je i obilato.Za svaku pohvalu gazdi!!!!!  :thumbsup: :thumbsup:

E,da finila je i ova va"ja poč ča.Izlazimo vanka slikamo se isprid konobe i krečemo prema svetištu Vepric kod Makarske.
E svakako ne smijemo zaboravit da smo bili na jednom ocjenjivanju kanarinca (čuj zeleni kanarinac pa di to ima-Corky kaže da ima) kanarinac je ocjenjen ka baštarda. [smilie=lolroll] [smilie=lolroll]
_

__

Pokoja slija za uspomenu iz svetišta i laganini prema Splitu.

__

__

Sve Vas pozdravlja JoKe1311!!!!!!!   :thumbsup:

Offline nienna

• metro xD
MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #1 u: 07 Siječnja 2007, 21:01:30 »
:joy:  :joy:  :joy:  :joy: :thumbsup:  :thumbsup:

nama je jedino danas falila meza  :cry:

ali trebalo je fatat sunca  :mrgreen:
..........na hladnom sjeveru

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #2 u: 07 Siječnja 2007, 21:05:17 »
Citat: "nienna"
:joy:  :joy:  :joy:  :joy: :thumbsup:  :thumbsup:

nama je jedino danas falila meza  :cry:

ali trebalo je fatat sunca  :mrgreen:

Mogli smo se nač na po puta i bila bi velika fešta a bilo je i sunca.

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #3 u: 07 Siječnja 2007, 21:06:48 »
a lipo lipo :thumbsup:  :thumbsup:
Z-POWER

Metrobiker

Offline nienna

• metro xD
MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #4 u: 07 Siječnja 2007, 21:08:04 »
ja sam sad gladna  :food:
..........na hladnom sjeveru

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #5 u: 07 Siječnja 2007, 21:10:47 »
Vi jos uvjek vozite :banghead:

Offline f6

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #6 u: 07 Siječnja 2007, 21:11:45 »
Bravo Joke. ovo je, po mome skromnome sudu, najkompletnije odrađen đir :big_smile:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #7 u: 07 Siječnja 2007, 21:22:28 »
Odlican djir.Blago vam se kad ste tu gdje mozete ic na sve strane. Odi smo primorani ic uvjek po istim đadama.
 Eh da... mogao bi krajem mjeseca il slje mjesec skoknut do ST na servis pa se cujemo.. treba mi vodic :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #8 u: 07 Siječnja 2007, 21:30:42 »
Citat: "Rookie"
Odlican djir.Blago vam se kad ste tu gdje mozete ic na sve strane. Odi smo primorani ic uvjek po istim đadama.
 Eh da... mogao bi krajem mjeseca il slje mjesec skoknut do ST na servis pa se cujemo.. treba mi vodic :thumbsup:

Javi se obavezno bit ču tu .Ako može i koji dan ranije da ne bi slučajno negdi isparija  :thumbsup:

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #9 u: 07 Siječnja 2007, 21:57:27 »
lijepo lijepo :thumbsup:

a najljepše je bilo vidjet da je i corky pošao u djir, mozda ove godine dodje i do neretve pa se i nadjemo :mrgreen:

čestitamo Joke na uspijehu što si ga izvukao na cestu  :lol:

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #10 u: 07 Siječnja 2007, 22:02:14 »
Ja ljudi, koja ljepota....................... :joy:

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #11 u: 07 Siječnja 2007, 22:30:43 »
:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #12 u: 07 Siječnja 2007, 23:56:44 »
Bravo   :thumbsup:

Danas su svi bili u djiru , da se bilo dogovorit pa da se svi nadjemo negdje na pola puta na kakvoj mezi!  :big_smile:

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #13 u: 08 Siječnja 2007, 00:06:27 »
:thumbsup:

MAKARSKA RIVIJERA
« Odgovori #14 u: 08 Siječnja 2007, 10:06:06 »
Mogli smo i do Emira u djir do Sarajeva da mu donesemo sunca i topline!  8)  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”