Autor Tema: do Slanog na piće  (Posjeta: 4247 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

do Slanog na piće
« u: 17 Prosinca 2006, 13:46:38 »
Evo okupili se nas četvoro... Nix sa svojom boljom polovicom, Rookie i ja. Krenuli smo malo do slanoga na pice. Nista posebno. Jos da je vrijeme bilo ljepse, bilo bi jos bolje, ali i ovako je bilo dobro.

U Slanome nas je docekao Relja... on i njegov osmijeh su nas docekali :-)).. evo malo slika..

link  8)

do Slanog na piće
« Odgovori #1 u: 17 Prosinca 2006, 14:22:31 »
:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Offline Nix

do Slanog na piće
« Odgovori #2 u: 17 Prosinca 2006, 15:01:22 »
Jao slika....ej! :thumbsup:  8)
Eto ga...napokon čisti dokaz da i ja nosim kacigu...i ne samo kacigu čak i potkapu...ehehej....lol! [smilie=lol]  [smilie=lol]  :big_smile:
Free Rider

Tetkica racing team

do Slanog na piće
« Odgovori #3 u: 17 Prosinca 2006, 15:53:53 »
:thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline pAx

do Slanog na piće
« Odgovori #4 u: 17 Prosinca 2006, 15:58:35 »
odlicno :D

do Slanog na piće
« Odgovori #5 u: 17 Prosinca 2006, 16:22:06 »
Citat: "Nix"
Jao slika....ej! :thumbsup:  8)
Eto ga...napokon čisti dokaz da i ja nosim kacigu...i ne samo kacigu čak i potkapu...ehehej....lol! [smilie=lol]  [smilie=lol]  :big_smile:

To sad kad si ulovio curu [smilie=lolroll]
Uglancan Hornet, jos ...bravo za potkapu i kacigu

Uf Rookie motor uvjek uglancan,stvarno kolko malo treba,a kako ima ofucanih zekana..njegov uvjek ko u salonu,samo po sredini gume trag... :thumbsup:
Jos ispoliraj felge da se svjetle i nema ljepseg Z-a

Krampus pa di ti je Mare...a ti si pipizzzzzzzzzzzdio vise skroz,Nix cura ti ima stvrno ljepe oci :shock: ....i nema brkove :joy:  :joy:  :joy:
Odlicne slike,manija beba te ulovila Niksa K paziiii
...

do Slanog na piće
« Odgovori #6 u: 17 Prosinca 2006, 16:24:14 »
Ko je Relja... :?:

do Slanog na piće
« Odgovori #7 u: 17 Prosinca 2006, 16:25:37 »
to balica  :thumbsup:
Bog i Hrvati

do Slanog na piće
« Odgovori #8 u: 17 Prosinca 2006, 16:26:18 »
Relja je AURELIE...ROOKIE MI REKA,to je neka nova interna izmedju bubsona i aurelia :mrgreen:
...

Offline Nix

do Slanog na piće
« Odgovori #9 u: 17 Prosinca 2006, 16:37:36 »
2 oliveRR:Na kojeg Nikša K. misliš.....oboje imamo iste inicijale..... :lol:  :lol:
Nemoj ti mene uvlačit u nikakvu maniju beba..... [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
Da ne izazoveš vraga...haha! :big_smile:

Pa e...lijepo dok nisam imao curu nisam nosio kacigu...jel.....da se pokažem,da budem frajer...i sad kad imam curu...nosim kacigu...ne trebam se više preseravat.... [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

A nije stvarno nosim kacigu,doduše ima i slučajeva kad je nekad nema na glavi i tad me snime paparazzi.....i onda to objave..... :big_smile:  :big_smile:
A imam je u recimo jedno 90% vremena....znam da je dovoljan i 1% ali eto....nije nitko bezgrešan.... :lol:
Free Rider

Tetkica racing team

do Slanog na piće
« Odgovori #10 u: 17 Prosinca 2006, 16:41:29 »
UPS sorry,nisam zna da si i ti K...mislio sam na Krampusa,tebi nije jos vrijeme,tek si kupio motor :mrgreen:
Krampusa ulovila neka luda,sve neki detalji al super slike,neki novi stil?

A Paparaci s Foruma,za to imas pravo,nista nekom nemoze pobjec :wink:
P a i  mislio sam na to,da si bio frajer da te vide i sad kad si je ulovio na motoru fino mozes nosit kacigu,il ti ona neda da je skidas :?:  [smilie=lolroll]
...

Offline Nix

do Slanog na piće
« Odgovori #11 u: 17 Prosinca 2006, 16:54:30 »
Nisam papučar,nisam papučar,nisam papučar......Ma koga ja lažem!!??
Jesam!
Ne da mi ona da se vozim bez kacige,.....nema kacige,nema.......khm!Pa sad ti ne nosi kacigu! [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
A šalim se,imam je uvijek kad sam s njome,a i ona.... :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

do Slanog na piće
« Odgovori #12 u: 17 Prosinca 2006, 16:59:29 »
joooj!
svaka vam čast! a ja se tu smrzavam ko ona stvar! postao sam jahač magle bokte!  :shock:  :cry:

do Slanog na piće
« Odgovori #13 u: 17 Prosinca 2006, 17:44:15 »
hehe, i mene ova magla ubija u pojam, nisam ni ja naviko na nju... :shock:  :big_smile:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
do Slanog na piće
« Odgovori #14 u: 17 Prosinca 2006, 21:01:44 »
Malo sam kasnio (posljedica od Gromace) al unatoc oblacnom vremenu isli smo.Nazalost nije bilo sunca pa nam Krampus nije bio zadovoljan jer nije mogao isprobat neke nove vjestine na njegovom stroju od aparata.
 To Olliver: Pa cist je skoro vazda.... em neidem toliko brzo pa nema mrlja od musica [smilie=lolroll]  a malo se i vozim zadnje dane....  Sto se tiče Nix-ove bolje polovice.. slazem se a i da nije ljepa reko bi da je ljepa  zbog radi toga sto joj stari ima onog crnog E-46 M3 :mrgreen:  [smilie=lol]
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)