Autor Tema: Crna Gora 10.12.2006, nedjelja  (Posjeta: 6263 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Crna Gora 10.12.2006, nedjelja
« Odgovori #15 u: 11 Prosinca 2006, 00:03:50 »
a mogo si proc sa samo  "pici misko"    :lol:  :lol:  :lol:
Bog i Hrvati

Offline pAx

« Odgovori #16 u: 11 Prosinca 2006, 00:19:36 »
Krampus je u uvodnom postu sve reko, ostalo je samo na meni da stavim slike :D

Prvo stajanje je bilo na trajektu:

Doktorova 25 godina stara vespa (da, da, dobro ste procitali 85. je godiste) odma je trebala nadolijevanje uljem

Bili smo prvi na trajektu :joy:

Vesela trojka 8)

Evo djelica ljepote CG: visoke planine tik uz obale mora, a opet sve se cini nekako pitomo.
Na slici: pogled na Perast sa sredine kanala.

Pogledajte kako Doktorova pila stoji :D
Odsad je zovemo Vespa RR :lol:

SVETI STEFAN, nas cilj

Malo za moju dusu :mrgreen:

U iscekivanju God... Gasha:
 :lol:

Krampus maneken :mrgreen:
Ovu sliku bi trebalo stavit na internet stranice turisticke zajednice Crne Gore, odma bi sezona bila uspijesnija :big_smile:

I evo napokon je dosao... ... :biker: ...

...ON!  :shock:

Onda su tu bile neke lovacke price :roll: :mrgreen:
Vidi Gasho, ovako se lijeze u zavoj, a ne onako sto krivo ucis one jadnike sa du-mota :lol:

A na kraju... eee na kraju je najljepse :mrgreen:

Sve slike s puta mozete vidjeti u kvalitetnijoj rezoluciji (i u slideshow opciji) ovdje: http://picasaweb.google.com/Teo.Tomsic/CrnaGora

Offline pAx

« Odgovori #17 u: 11 Prosinca 2006, 00:21:04 »
Caje smo vidjeli samo na dva mjesta i nisu nas zaustavljali, samo ispratili pogledom  :D

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #18 u: 11 Prosinca 2006, 00:41:25 »
Citat: "grga"
a mogo si proc sa samo  "pici misko"    :lol:  :lol:  :lol:

Fjakalo ih je kasno popodnevno sunce a usput su culi neku grmljavinu pa malo da protegnu noge paf na mene [smilie=lol]  
 Pax... mmmm hrana je odlicna kao i uvjek kad su neke ture :mrgreen:
Samo mi se cini ona porcija mala il to od gladi nisi mogo odma slikat nego nakon nekoliko zalogaja :mrgreen:  [smilie=lol]
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline pAx

« Odgovori #19 u: 11 Prosinca 2006, 00:51:55 »
Ima bit da smo mi navikli na sve veliko pa mogo il' nemogo (ja sam taki isto) ali porcija je sasvim ok, umak od besamela je zasitan, a ako si bas gladan uzet ces i juhu ko Krampus i na konju si.

Btw, ja sam nagrnuo na to kad sam dobio i otkinuo prvi komad  :food:  ali onda su mi doktor i krampus predlozili da slikam, a ja se mislim ono... damn!  :lol:

« Odgovori #20 u: 11 Prosinca 2006, 00:58:46 »
Citat: "Rookie"

Fjakalo ih je kasno popodnevno sunce a usput su culi neku grmljavinu pa malo da protegnu noge paf na mene [smilie=lol]  

jesi im reko  "kud bas na me"   :lol:
Bog i Hrvati

« Odgovori #21 u: 11 Prosinca 2006, 01:38:48 »
Citat: "Dado"
Sad je jasno da su problem DU tablice  :wink:

njima su vazda problem du tablice,čast iznimkama 8)

Gašo koja je godina BMW odlično izgleda :?:  :?:

« Odgovori #22 u: 11 Prosinca 2006, 02:00:41 »
ma neka se sve dobro zavrsilo.. drugi put.. cu puno pametnije sa takvima..

a sto se tice hrane.. iduci put idemo u Njegose :-)..

Offline pAx

« Odgovori #23 u: 11 Prosinca 2006, 02:02:25 »
Citat: "pAx"
Doktorova 25 godina stara vespa (da, da, dobro ste procitali 85. je godiste) odma je trebala nadolijevanje uljem
Slika u citatu je zamijenjena linkom: [url]http://url270.imageshack.us/url270/4845/pc100195hg6.th.jpg[/URL]

Ispravak: 21. godinu stara vespa, falio sam pri tipkanju  :mrgreen:

« Odgovori #24 u: 11 Prosinca 2006, 08:00:00 »
Citat: "dubandit"

njima su vazda problem du tablice,čast iznimkama 8)

Gašo koja je godina BMW odlično izgleda :?:  :?:

Star je 6 mjeseci... :mrgreen:

Sad mi je stvarno jako žao što nisam bio sa vama, samo da upoznam ovoga sa Golfom... [smilie=very_angry]

« Odgovori #25 u: 11 Prosinca 2006, 11:53:19 »
Citat: "jackie"
,ali nisu skupi 10€ i ideš dalje :roll:

Para ti se malo 10 jura!  

Bravo boys, dobar izlet! :thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

« Odgovori #26 u: 11 Prosinca 2006, 13:20:02 »
Citat: "jackie"
dobar opis svega pa i nekulture,ali niste spomenuli koliko policije ima od granice do Budve.čekaju vozila sa hr tablicama i trljaju ruke,ali nisu skupi 10€ i ideš dalje :roll:

Njihovo čekanje nema veze sa HR tablicama. Svejedno im je ko će im dati 10 eura. Ljetos su, čini mi se, imali zabranu zaustavljanja stranaca i zato smo mi najebali...
Inače nema više prolaska sa deset eura. U zadnje vrijeme, od kada je novi zakon na snazi, počela je i oštra borba sa korupcijom, tako da se ljudi mole preko medija da prijave svaki sličan slučaj. Bilo je situacija da se onaj ko ponudi mito, odmah sprovede u stanicu na saslušanje i odmah kod sudije kazni...

« Odgovori #27 u: 11 Prosinca 2006, 15:01:27 »
dalebu jedne obicne , nego dobro stizu novi shkolovani narashtaji pa ce bit dobro, i to su raspolozeni shto je najbolje, nego za tu voznju tako ti odje normano, i to je zlatno kad vas nije pokupio, pa josh izbio shto ste se tu nashli, to rade redovno, prodju kroz crveno udare vas i biju shto ste se nashli tu hehehehehehe kretenluk jedan voacki crnogorski gasho gazi sve imash s chim
Here I come and Here I go ! ! !

« Odgovori #28 u: 11 Prosinca 2006, 15:11:54 »
Citat: "Gasho"
Drago mi je da ste uživali. Restoran je Langust i drži ga moj prijatelj. Najbolji su mu prstaci (izvini Olivere)... :mrgreen:

U Gasho :food: ,kad se vidimo prvi put, idemo na prstace;)

heh kako se jos sjecate toga :oops:

Aji momsi odlican djir,ko bi reka da je to sve tako blizu :roll:

Koji kreten taj s golfom,nemos zamislit kakvih ljudi ima...Zato treba uvjek imat neko hladno oruzje sa sobom za onakve situacije :wink: ,pa onda kad ides na onaj test agresivnosti u prometu,kazu da si agresivan :mrgreen:
...

« Odgovori #29 u: 11 Prosinca 2006, 15:25:53 »
Treba instalirati bestrzajni top ko James Bond u auspuh kad ti nalete takvi freakovi s autima!  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”