Autor Tema: Crna Gora 10.12.2006, nedjelja  (Posjeta: 6265 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Crna Gora 10.12.2006, nedjelja
« u: 10 Prosinca 2006, 19:36:12 »
Evo da se javimo da smo stigli iz CG... jutros me je Pax pitao hocu li ici.. i nakon kratkog dvoumljenja sam se ipak odlucio da idem. Pax, doktor i ja smo se nasli na vidikovcu u 11:15. Po mom misljenju prekasno za ovakav put. Trebali smo krenuti najkasnije u 9 sati. Inace doktor je dosao sa svojom 20 godina starom Vespom.

Na aerodromu smo promijenili kune u eure, a doktor je na INI tamo natankao, pa smo krenuli na granicu. Nakon kratke formalnosti smo krenuli dalje, na trajekt kojeg smo za nas trojicu platili 4,5 eura.. dakle 1,5 euro za motocikl.

Kad smo presli preko... otisli smo pravo u Budvu... i na putu prema sv. Stefanu smo se sreli sa poznatim Bmw-om naravno.. Gasho.. ali on se mogao samo kratko zadrzati..Pozdravili smo se s njime.. kratko slikali i posli u jedan lijepi restoran nesto pojesti.

E sad... taj restoran.. je prica sam za sebe.. usluga je na vrhuncu.. a ponuda takodjer... ja sam narucio Riblju corbu.. piletinu u sosu i mjesanu salatu.. u svemu sam uzivao.. i smatram da je taj mali restoran sa pzuno boljom ponudom .. a i uslugom nego mnogi dubrovacki restorani.. da ne kazem SVI...

Nakon toga.. smo odlucili da idemo preko Kotora oko zaljeva cijelim putem.. ali na putu do Kotora doktoru je pukla sajla od kuplunga i motor mu je "ostao" u 3 brzini :-)

Steta.. ali eto.. dok je bila ravnica .. jos je nekako i bilo u redu.. ali kada smo dosli pred Debeli brijeg... i granicu.. nikako uzgurati uzbrdo.. nekako smo ga nogom izgurali ja i Pax do vrha.. ali onda je ustanovio da mu je kuplung pregorio i da ce ostaviti Vespu na granici pa je sutra uzeti.. a ja sam ga prevezao do doma :-)

Ako izuzmemo taj problem sa Vespom .. ovo je bio jedan vrlo uspjesan i dobar jednodnevni izlet. Moram pohvaliti taj restoran kojemu nisam zapamtio ime, ali se nalazi ispred hotela Maestral u sv. Stefanu pa ga nije problem naci.

E da.. jos da spomenem i ovo... nazalost sva trojica smo bili svjedoci VELIKE NEKULTURE u voznji. Naime.. kada smo tek isli prema Budvi ..primjetio sam nekoliko puta da su vozaci auta vrlo bezobrazni i da se guraju prilikom pretjecanja.. i da svakome trube da im se maknu s puta.. . s obzirom da smo tek bili dosli ..ucinilo mi se da je stvar slucajnosti.. ali na povratku.. neki Golf 2 na predjeli prije Zelenike.. je zatrubio Paxu da mu se
makne.. maknuo se.. i onda se zaljepio iza mene i meni zatrubio da mu se maknem.. nisam se maknuo.. onda je opet zatrubio.. i pretekao me.. i ugurao se ispred i zakocio naglo.. tako da smo i ja i Pax bili u opasnosti da padnemo i da nas ostali auti iza nas pregaze... i jos mi nesto kao mase rukom i prijeti.. ej ... ne zelim dalje komentirati.. ali mislim da nikome nebi bilo drago da mu tako netko napravi..

Ja nisam nosio aparat .. vec Pax.. pa ce on poslije staviti slike...

« Odgovori #1 u: 10 Prosinca 2006, 20:39:32 »
to ti je ratna zona ponasanja u prometu [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
Z-POWER

Metrobiker

« Odgovori #2 u: 10 Prosinca 2006, 20:54:09 »
Drago mi je da ste uživali. Restoran je Langust i drži ga moj prijatelj. Najbolji su mu prstaci (izvini Olivere)... :mrgreen:
Što se tiče nekulture vožnje, tu nemam riječi. Ovdje se još nisu navikli na motoriste... :thumbsdown:

« Odgovori #3 u: 10 Prosinca 2006, 20:59:51 »
Svaka čast ljudi! Ja eto ipak nisam poso, zao mi je, ali
vidit cemo se drugi put! :thumbsup:
Moèiæi-Konavle

« Odgovori #4 u: 10 Prosinca 2006, 21:15:38 »
2 krampus: drugi put promisli malo! Makneš se budali, neka vozi :wink:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

« Odgovori #5 u: 10 Prosinca 2006, 21:30:55 »
lol dođi i vozi se po Zagreb da vidiš..svakodnevica  :thumbsup:

« Odgovori #6 u: 10 Prosinca 2006, 21:38:18 »
Citat:
i onda se zaljepio iza mene i meni zatrubio da mu se maknem.. nisam se maknuo.. onda je opet zatrubio.. i pretekao me..

bas se i ja pitam zasto se nisi maknu ??
na otvorenoj kad god vidim neki brži auto iza mene čak mu i rukom dam znak ma me predje, tako vozac zna da sam ga primjetio i on slobodnije ide u preticanje ...

a kada preticem nekoga, bilo sa autom ili skutom, ako sam procijeno da me nije skontao u retrovizoru zatrubim...

Krampus moras kontati da smo jako ranjivi na motorima/skuterima, a ti jos izazivas ove ove autima, nikad ne znas kakav debil vozi auto, uvijek se sjeti nemilog slucaja sa pokojnim Jusićem..

a sad sto je on izveo nakon sto vas je prestigao to je pokušaj ubojstva, razlog moze biti tvoje nemicanje i HR tablice...

Re: Crna Gora 10.12.2006, nedjelja
« Odgovori #7 u: 10 Prosinca 2006, 21:47:57 »
Citat: "krampus"

E da.. jos da spomenem i ovo... nazalost sva trojica smo bili svjedoci VELIKE NEKULTURE u voznji. Naime.. kada smo tek isli prema Budvi ..primjetio sam nekoliko puta da su vozaci auta vrlo bezobrazni i da se guraju prilikom pretjecanja.. i da svakome trube da im se maknu s puta.. . s obzirom da smo tek bili dosli ..ucinilo mi se da je stvar slucajnosti.. ali na povratku.. neki Golf 2 na predjeli prije Zelenike.. je zatrubio Paxu da mu se
makne.. maknuo se.. i onda se zaljepio iza mene i meni zatrubio da mu se maknem.. nisam se maknuo.. onda je opet zatrubio.. i pretekao me.. i ugurao se ispred i zakocio naglo.. tako da smo i ja i Pax bili u opasnosti da padnemo i da nas ostali auti iza nas pregaze... i jos mi nesto kao mase rukom i prijeti.. ej ... ne zelim dalje komentirati.. ali mislim da nikome nebi bilo drago da mu tako netko napravi..

ja bi prije reko da su problem DU tablice, cemu se i ne cudim jer ima i tamo ljudi, kao i kod nas, koji ne zaboravljaju tako brzo...
Bog i Hrvati

« Odgovori #8 u: 10 Prosinca 2006, 22:03:24 »
Moguće je da je i zbog tablica, mada sumnjam jer se ja svakoga dana srećem sa sličnim "vozačima"...
Prije neki dan smo pretekli jednoga sa Golf dvojkom na jednoj uzbrdici. Prošli smo sa 150 pored njega, dok se on lomio da nas stigne. Zaboravili smo na njega, dok je on i dalje jurio za nama. Kada smo došli do gradskog dijela, mi smo normalno usporili, a on nas je na njegovo veliko zadovoljstvo prestizao jednog po jednog, prolazeći pored nas na 10 cm i kočeći poslije svakog preticanja...

« Odgovori #9 u: 10 Prosinca 2006, 22:10:17 »
Zato ja ne idem nigdje bez svoje poluosovine od Toyote!  :lol:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline pAx

« Odgovori #10 u: 10 Prosinca 2006, 23:04:32 »
Moram se nadovezat prije nego nabacim slike. Krampus je to lose opisao. Evo kako je bilo (u detalje):

Kad smo isli prema Budvi:
ja sam vozio zadnji i prolazili smo kroz tunel (iza tunela je naseljeno podrucje) i najedanput mi se stvori golf iza ledja doslovno na blatobranu i TRUBI  :shock: a vozili smo u koloni iza drugih auta.
Dakle: tunel, kolona ne samo nas motora (a vozimo se dosta blizu jedan drugome) nego i drugih auta + naseljeno podrucje!!  :shock:   :thumbsdown:

A kad smo se vracali:
Ja sam isto vozio zadnji, ispred mene Krampus, ispred Krampusa 2 auta, kamion i Doktor i vozimo se u nekom polu-naselju / polu-predgradju, a cesta je okuka za okukom nigdje mjesta da mi preticemo a kamoli auto!!!
 :shock:
E sad ja sam vidio da mi se priblizava auto ali dalje nisam obado i najedanput mi trubi, mase rukama, bjestima u isto vrijeme i pretice me, a zavoj ispred nas  :shock:
DAKLE JA SE NISAM MAKNUO NEGO SAM KOCIO, JER DA NISAM KOCIO OVAJ S GOLFOM BI ME IZGURO U STIJENE JER JE KRAMPUS BIO SAMO PAR METARA ISPRED I NIJE SE IMAO GDJE UBACIT!!!  :shock:  :shock:

I sad to isto ucini i Krampusu i ne pretice vise!  :shock:
Krampus revoltiran ide prestic njega propisno, a ovaj izleti u lijevu traku ne dopustajuci mu da ga pretekne.  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

E tad su i meni pukli zivci i bas sam dao po gasu da sustignem i njega i Krampusa kad on zakoci naglo i nastavi  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
Ja samo sto se nisam zabio u njega tj. malo je falilo da padnem (jer ja instiktivno ako vidim da cu se sudarit padam na stranu ali to je tema za neki drugi topic). Ne mogu vam opisat kako je to grozno i nemogu vjerovat da je netko to sposoban namjerno uciniti ali eto. Nakon toga je i Krampus shvatio da se mi nemamo sto naganjati s njime jer bi mi izvukli deblji kraj, nego mu je ocenavo da stane i cinilo se da ce stat jer je i on ocenavo nama da stanemo ali kad smo stali PICKA je produzila  :twisted:

DAKLE: naselje (vozilo se 50), okuka za okukom (nije otvorena cesta), kolona motora i auta, ubacivanje izmedju dva vozila (motora), izguravanje u kraj... trebam li vise nabrajat???

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #11 u: 10 Prosinca 2006, 23:07:16 »
Sad je jasno da su problem DU tablice  :wink:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline pAx

« Odgovori #12 u: 10 Prosinca 2006, 23:10:02 »
Btw, ja mislim da je rijec o istom Golfu i istom vozacu u oba dva slucaja jer se dogodilo na priblizno istom podrucju i na isti nacin.

Naravno, razlog je prometna nekultura i nase tablice!

Nazalost ovo ce ostaviti los dojam na one koji su htjeli ic u Crnu Goru i steta da zbog jednog kretena se stvori ovakvo misljenje jer cijelim putem djeca su nam mahala, drugi motoristi trubili a zene pozdravljale  [smilie=boobs]  :wink:

« Odgovori #13 u: 10 Prosinca 2006, 23:27:43 »
dobar opis svega pa i nekulture,ali niste spomenuli koliko policije ima od granice do Budve.čekaju vozila sa hr tablicama i trljaju ruke,ali nisu skupi 10€ i ideš dalje :roll:
nisam brz,ali sti¾em

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #14 u: 10 Prosinca 2006, 23:58:39 »
Cekamo slike ako ih ima. Sto se tice te scene..... da DU tablice i poznata nekultura cast iznimkama. Vjeruj mi takvih se nadje i ovdje. Drago mi je da ste se dobro zabavili i steta sto je bio kratak dan.
Sto se tice murije..... mene su prosli put zaustavili..... bili su ljeni za stavit radar pa su me onako na blef okinuli... i stao sam naravno. Prema meni su bili ljubacni,mala pricica o motoru,kud idem i piči miško.
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)