Moram se nadovezat prije nego nabacim slike. Krampus je to lose opisao. Evo kako je bilo (u detalje):
Kad smo isli prema Budvi:
ja sam vozio zadnji i prolazili smo kroz tunel (iza tunela je naseljeno podrucje) i najedanput mi se stvori golf iza ledja doslovno na blatobranu i TRUBI

a vozili smo u koloni iza drugih auta.
Dakle: tunel, kolona ne samo nas motora (a vozimo se dosta blizu jedan drugome) nego i drugih auta + naseljeno podrucje!!
A kad smo se vracali:
Ja sam isto vozio zadnji, ispred mene Krampus, ispred Krampusa 2 auta, kamion i Doktor i vozimo se u nekom polu-naselju / polu-predgradju, a cesta je okuka za okukom nigdje mjesta da mi preticemo a kamoli auto!!!
E sad ja sam vidio da mi se priblizava auto ali dalje nisam obado i najedanput mi trubi, mase rukama, bjestima u isto vrijeme i pretice me, a zavoj ispred nas
DAKLE JA SE NISAM MAKNUO NEGO SAM KOCIO, JER DA NISAM KOCIO OVAJ S GOLFOM BI ME IZGURO U STIJENE JER JE KRAMPUS BIO SAMO PAR METARA ISPRED I NIJE SE IMAO GDJE UBACIT!!!
I sad to isto ucini i Krampusu i ne pretice vise!
Krampus revoltiran ide prestic njega propisno, a ovaj izleti u lijevu traku ne dopustajuci mu da ga pretekne.
E tad su i meni pukli zivci i bas sam dao po gasu da sustignem i njega i Krampusa kad on zakoci naglo i nastavi
Ja samo sto se nisam zabio u njega tj. malo je falilo da padnem (jer ja instiktivno ako vidim da cu se sudarit padam na stranu ali to je tema za neki drugi topic). Ne mogu vam opisat kako je to grozno i nemogu vjerovat da je netko to sposoban namjerno uciniti ali eto. Nakon toga je i Krampus shvatio da se mi nemamo sto naganjati s njime jer bi mi izvukli deblji kraj, nego mu je ocenavo da stane i cinilo se da ce stat jer je i on ocenavo nama da stanemo ali kad smo stali PICKA je produzila
DAKLE: naselje (vozilo se 50), okuka za okukom (nije otvorena cesta), kolona motora i auta, ubacivanje izmedju dva vozila (motora), izguravanje u kraj... trebam li vise nabrajat???