Pomognite rad i daljnje funkcioniranje DU Moto Portala i Foruma Postanite Supporting èlan
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dobro došao.... Voliš šparafit Poznat mi avatar nešto....
e ovako ce moj izgledat nista puno, veoma jednostavno al prelijepo
za preradit motor treba dosta novaca,svaka je prerada posebna,pitanje jekoliko se to isplati i kako takav motor voziti ili služe samo za gledanje
da, braavo od cega si ga radio
uh... prvo sam ramu na repu rezao i podigao ga 15cm. onda sam ga zapunio pur pjenom, skinuo je s repa i oblikovao glaspapirom dok nisam dobio oblik koji sam tražio (taj dio dugo traje) Kad je kalup bio gotov obložio sam ga alu foliom i prekrio poliesterskom smolom i armaturom (stakloplastika od koje se rade barke) u 3-4 sloja. Bušeni su tuneli za ledice (zadnji farovi) i onda sve presvučeno kitom za plastiku (sa staklenim vlaknima) i brušeno. Preko njega auto-kit i brušejne grubim glaspapirom. Opet navlačenje auto-kita i brušenje glaspapirima od grubih redom do najfinijih i na kraju vodom i vodenim glaspapirom (i to traje i šporko je za ispalit, znao bi biti cijeli bijel od prašine). Onda je išao sloj nitrošprickit-a, brušenje vodenim i primer za plastiku. Lakiran je crnom bazom i na njoj zlatnom perlom (crn je ali na suncu se presijava od crvene i smeđe do zlatne ali ne jako) i na kraju bezbojni.... Evo mislim da iscrpniji nisam mogao biti Svi ovi materijali bez cijene lakiranja ne dođu ni 400 kn ali treba imati puno volje i vremena. Drago mi je da ti se sviđa, hvala!
mukotrpan posao al se isplati....Pur pjena.. eh sjetim se kad sam ona upustva procitao kad je vec bilo kasno pa 15dana ruke od suhe pur pjene