Autor Tema: Prerade  (Posjeta: 27858 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Prerade
« u: 20 Studenoga 2006, 21:29:34 »
Evo ekipa ja bi načeo meni jako zanimljivu temu, a zanima me vaše mišljenje o prerađivanju motora i volite li uopće takvu klasu motora   :biker:  :biker:  :biker:  :drink:

Evo par primjera

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Prerade
« Odgovori #1 u: 20 Studenoga 2006, 21:47:02 »
imam i ja jedan prerađeni u garaži  :mrgreen:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Prerade
« Odgovori #2 u: 21 Studenoga 2006, 00:00:05 »
Znam na sta mislis kada kazes "prerade", vjerovatno mislis na totalne prerade, a ja zelim samo prokomentirati da je prakticno malo koji motocikl (mislim prvenstveno na choppere i cruisere) ostao u tvornickom stanju, te da je svaki manje ili vise preradjen, prakticno nije moguce naci dva identicna motora (cruisera/choppera). Znaci, o preradama mislim(o) - sve najbolje! Personalizacija motocikla.:joy:

Prerade
« Odgovori #3 u: 21 Studenoga 2006, 08:19:33 »
Istina 90% choppera je drugacije ali malo tko pokuša napravit nesto od RR ili uličara a opremu za prerade i nije veliki problem za nabavit. Andrić je prvi u gradu koji je napravio streetfightera i nije uopće lose izgledo. [smilie=joker]

Prerade
« Odgovori #4 u: 21 Studenoga 2006, 08:42:23 »
ja ih volim jako dokle god nisu one verzije rr sa dignut zadnjim krajem pod 90 stepeni ono mi je odvratno , inache sam ja skorije zbog pada sa motora napravio naked verziju stroma
Here I come and Here I go ! ! !

Prerade
« Odgovori #5 u: 21 Studenoga 2006, 12:55:44 »
Ovi motori sa slika vjerojatno kostaju na kraju puno vise nego novi serijski RR.Ali,odlicno,nema sta.
Da imam para na bacanje u garazi bi i jedan ovakav bio parkiran.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Offline Nix

Prerade
« Odgovori #6 u: 21 Studenoga 2006, 14:12:43 »
Odlične slike! :thumbsup: Mene isto privlače prerade,ali ne (pre)ekstremne......Ali ne bih dirao u to ovako bezveze,u slučaju ne daj Bože pada ako bi prilika bila takva da mi je isplativije preradu napravit,zašto ne..... 8) Ili možda nakon nekog vremena kad mi dosadi ovja klasični izgled.....

BTW:odlična tema! :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

Prerade
« Odgovori #7 u: 21 Studenoga 2006, 14:22:32 »
Nix slazem se s tobom , u slaucaju pada fantasticna stvar promijeniti izgled motora , moze chak i jeftino to ispasti
Here I come and Here I go ! ! !

Prerade
« Odgovori #8 u: 21 Studenoga 2006, 14:30:42 »
to sve ovisi od covjeka do covjeka,
neko vozi kakvog je kupio i ne pada mu na pamet nista mjenjat,
dok drugi cim su ga kupili gledaju sto ce promjenit, skinit...

kad sam motor doveo iz butige doma, odma pila i skidanje viska djelova...  :mrgreen:
Bog i Hrvati

Prerade
« Odgovori #9 u: 21 Studenoga 2006, 15:07:24 »
Citat: "dubandit"
Istina 90% choppera je drugacije ali malo tko pokuša napravit nesto od RR ili uličara a opremu za prerade i nije veliki problem za nabavit. Andrić je prvi u gradu koji je napravio streetfightera i nije uopće lose izgledo. [smilie=joker]

Ivica Andrijić! :wink:
Izgledalo je vrhunski i odradjeno je vrhunski, dosta truda, steta sto malome nije trajo!

Prerade, prerade, mislim da 90% motora u gradu ima bar malu preradu, ako nisu zmigavci i zadnja tablica onda su retrovizori, blatobran... Auspusi...  Sve to smatram preradom, jeli kako bi rekli nije vise tvornicki! Ili se mislilo na velike zahvate!

Svakako ili ljudi koji odrade prerade na svom motoru imaju smisla ili dobre savjetnike, razlicito o ukusima ali manje-vise sve su dobre! Volim prerade, vozim standardni standardni motor, Japanac napravio sve da valja!
 :big_smile:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Nix

Prerade
« Odgovori #10 u: 21 Studenoga 2006, 15:11:59 »
2:vedro:pogledaj u Pojave(tako jednog lika zovu)kako se XTx lijepo preradi.....Izgleda strava....a tek oni auspusi na špic....ja mislim da su dva arrow-a...možda griješim....al drama izgleda.... :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Prerade
« Odgovori #11 u: 21 Studenoga 2006, 15:12:26 »
Preradom se dolazi do neke unikatnosti,posebnosti a to bas i nije jeftin posao al u svakom slucaju ima dobrih primjeraka.... mada mene vise privlace prerade onih visokokubičnih- sporohodnih 2cilindarskih 2kotača.... s gumom 255 navucenom na siroke polirane felge :cry:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Prerade
« Odgovori #12 u: 21 Studenoga 2006, 15:14:39 »
Citat: "Rookie"
2cilindarskih 2kotača...:cry:

Jesu to oni u čije cilindre uvališ cipelu 45?  :lol:

Pojava ima 2 arrow-a mada mi to nije prerada... prije bi nazvo dorada, IMHO
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Prerade
« Odgovori #13 u: 21 Studenoga 2006, 15:21:39 »
ovo je bilo silom prilika...

:D  :big_smile:  :big_smile:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Prerade
« Odgovori #14 u: 21 Studenoga 2006, 15:23:01 »
da 45ica :mrgreen: .... a u usisnu cjev karburatora stane teretna žuja pa kad neradi motor sluzu kao i drzac pive  [smilie=lol]  
PS  Totalno drugaciji stil od ovih gore al svejedno je pod prerade :wink:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)