Uf ova 600 mi ne paše nikako,ni po izgledu ni po čemu...osim po makini 
Ima negdje na motori.hr slika kao nova 900..sličan je 600 dosta samo veći,nabildaniji...malo je drugačiji straga...Iako ne odmiče previše od katastrofe...

Sjedao¸sam na jednom novom...para mi još manji,niži od ovog dosad...Okreneš se iza...ono feeling ko u Smartu,zadnji kraj ti na leđima...jer se ne vidi ona plastika što strši ispod sica...Uglavnom: :thumbsdown:2
2Bajac: Jel ti kupuješ Kawu možda?
Ne!
E pa šta se onda čuješ? 

POtpisujem!
Vidio sam je prije nekin 20-tak dana na dnu Batale.. Uglavnom, banana. Izgled je .. uhh... Ja ne znam sto su misli s time postici, al imam osjecaj da je glavni dizajner na dizajn motora potrosio svega 25 minuta...

Zadnja linija Horneta je imala "ono nesto". Odlicno je spajala retro izgled i danasnju tehnologiju, motor je imao skladne linije, uglavnom izgledao je 5 puta bolje nego ovaj novi model. To je moje osobno misljenje. Ja volim kada ulicarke svojim izgledom koketiraju sa "proslim vremenima", a nude danasnju tehnologiju, upravljivost i pouzdanost.
Uglavnom, novi Z nema dostojnu konkurenciju, osim mozda u novoj Apriliji Shiver (taman sam nakon rucka sjeo u hlad i procito test u Moto pulsu

).