Autor Tema: Na mjestu nesrece-sto sad  (Posjeta: 9335 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Na mjestu nesrece-sto sad
« Odgovori #30 u: 19 Siječnja 2007, 13:04:18 »
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline honda21

• *
« Odgovori #31 u: 19 Siječnja 2007, 13:14:57 »
Bitno da smo se mi sporazumjeli. Ja sam sve shvatila još prvi puta kada sam pročitala i dala svoj komentar na nešta povezano sa time,ali sve 5  :thumbsup:
ozim samo honde

« Odgovori #32 u: 19 Siječnja 2007, 13:18:28 »
Citat: "honda21"
Bitno da smo se mi sporazumjeli. Ja sam sve shvatila još prvi puta kada sam pročitala i dala svoj komentar na nešta povezano sa time,ali sve 5  :thumbsup:

Ono što ja mislim i kako bi postupio u takvoj situaciji što si opisala... nebi skido kacigu iako bi mislio da mi je dobro...  :thumbsup:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline honda21

• *
« Odgovori #33 u: 19 Siječnja 2007, 13:28:02 »
Bojim se da u takvom trenutku ne razmišljamo svojom glavom,koliko god mi svi sada pričali da bi ovako iloi onako... Imala sam tešku prometnu i nisam bila pri svjesti,čovjek koji je stao izvukao me na cestu,to je onkasnije pričao,ja se toga ne sječam i dobio me svjesti,ali ja nisam znala što se dogodilo i gdje sam. Ništa nisam znala,falio mi je čitav film u glavi  :shock:  ležala sam na cesti i u jednom trenu ustala,ali kako sam napravila korak,srušila sam se i opet ostala bez svijesti. Naišla sam tek u bolnici drugi dan i sve mi je bilo u magli. Dan danas mi fali film,ali to je normalno. zašto sam ovo spomenula,zato što sam zahvalna tom gospodinu što mi je pružio prvu pomoć,ali nije razmišljao i dopustio je da ustanem u onakvom stanju. Hvala bogu tu sam gdje jesam
ozim samo honde

« Odgovori #34 u: 19 Siječnja 2007, 19:06:20 »
Citat: "SuperHik"
Evo... vrlo zorno ;)

http://www.hck.hr/Web/prva_pomoc/dogadjaji_2003_skidanje_kacige.htm

:thumbsup: A sta san ti ja reka :wink:
Evo ljudi ovo sam ucia bas ovih dana,i lipo mogu pametovat,ako vas sta zanima gadjajte pitanjima :thumbsup:
...

Offline aurellie

« Odgovori #35 u: 19 Siječnja 2007, 19:15:15 »
Na mjestu nesreće prije svega bi se ipak trebalo probudit da unesrećenom ne bude još gore nego što jest. Zašto? U 2 godine koliko vozim motore vidio sam 3 nesreće na motorima, od čega su dvije bile u nepreglednim zavojima, gdje bi se osim palog bikera i njegovog motora u roku 20 sekundi našlo još 10 motora svi poparkirani po putu i okupili se oko unesrećenog kao da su babice i očekuju dijete. I nikome ne pada na pamet da treba zaustavit promet, i osigurat put da se obična nesreća ne pretvori u tragediju kad naleti neki auto ili šleper... :oops:

The machine spirit is with me!

« Odgovori #36 u: 19 Siječnja 2007, 20:21:10 »
Ja o svemu tome moram priznat znam,vrlo malo!jedino sto znam da se ne smije skidat kaciga i ako bi trebalo znao bi dat umjetno disanje!mislim da bi se o tome svi trebali dobro informirat
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

« Odgovori #37 u: 20 Siječnja 2007, 13:19:27 »
Citat: "Kojan"
Ja o svemu tome moram priznat znam,vrlo malo!jedino sto znam da se ne smije skidat kaciga i ako bi trebalo znao bi dat umjetno disanje!mislim da bi se o tome svi trebali dobro informirat

neke osnove teoretski svi više manje znamo samo samo se treba snać u datom momentu a to je od čovjeka do čovjeka nismo svi isti nekoga jednostavno uhvati panika ili prevelik strah i onda teorija pada u vodu ali su takve stvari jače od čovjeka

« Odgovori #38 u: 20 Siječnja 2007, 13:27:18 »
Citat: "dubandit"

neke osnove teoretski svi više manje znamo samo samo se treba snać u datom momentu a to je od čovjeka do čovjeka nismo svi isti nekoga jednostavno uhvati panika ili prevelik strah i onda teorija pada u vodu ali su takve stvari jače od čovjeka

pa da upravo to, koliko ljudi ovako kad bi ih pto što treba napravit svi znaju, a kad se dogodi nesreća sve se useru i od straha neznaju kud udaraju...

« Odgovori #39 u: 20 Siječnja 2007, 13:36:26 »
Citat: "joja"

pa da upravo to, koliko ljudi ovako kad bi ih pto što treba napravit svi znaju, a kad se dogodi nesreća sve se useru i od straha neznaju kud udaraju...

ali to je normalno isto kao što neki ljudi kad vide krv padaju i ja ih znam dosta

« Odgovori #40 u: 24 Siječnja 2007, 15:44:29 »
Svakako je vrlo tesko ostat hladan,ali moras bit takva osoba ili moras imat dosta iskustva sa takvim stvarima :?
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

« Odgovori #41 u: 24 Siječnja 2007, 16:18:59 »
:shock:  ja ne znam što da kažem....
ronioc sam-učili su me kako pomoći unesrećenom roniocu
vatrogasac sam-učili me kako i što treba unesrećenom..
vozač sam i u autoškoli su me isto učili kako treba pomoć...
iskreno! da vidim unesrećenog iz bilo koje skupine zablokiro bi ja mislim i ne znam kako bi što bi!hvala ti Bože nisam nikad to doživio da moram JA nekom pomoć...jer mislim da bi me to izbezumilo i da bi sve lijepo zaboravio kako i šta  :cry: