Autor Tema: Pozdrav!  (Posjeta: 6059 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Pozdrav!
« Odgovori #15 u: 13 Listopada 2006, 20:00:19 »
Dobrodosao! :thumbsup:

A sto su navalili na ovaj forum zadnje dane, auuuuuuuuuu!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Pozdrav!
« Odgovori #16 u: 13 Listopada 2006, 21:02:00 »
dobrodošao!
ps. kako ono voziš..sram te i stid bilo!!!
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Pozdrav!
« Odgovori #17 u: 13 Listopada 2006, 23:40:43 »
Citat: "shezael"
dobrodošao!
ps. kako ono voziš..sram te i stid bilo!!!

Sporcki sa prtljagom oko ruke  [smilie=lol]
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Pozdrav!
« Odgovori #18 u: 13 Listopada 2006, 23:44:25 »
Dobrodoso!

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Pozdrav!
« Odgovori #19 u: 14 Listopada 2006, 00:03:18 »
Dobro dosao na forum :thumbsup:  Al eto pomalo vozi stari.... jer tek si poceo a onako vozis.. meni to nije nimalo drago  :roll:    I KACIGU STALO na glavi nosi.... vidim samo ti ja to gunđam al eto :oops:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Pozdrav!
« Odgovori #20 u: 14 Listopada 2006, 00:23:59 »
rookie ti si nasa savjest    :mrgreen:  :mrgreen:
Bog i Hrvati

Pozdrav!
« Odgovori #21 u: 14 Listopada 2006, 10:36:03 »
grga covjek ima pravo, nakon svih postova o sigurnosti i savjeta onome tko ne nosi kacigu nije mjesto na forumu! sorry ali tako je! [smilie=offtopic]
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Pozdrav!
« Odgovori #22 u: 14 Listopada 2006, 11:10:20 »
Citat: "Vedro"
grga covjek ima pravo, nakon svih postova o sigurnosti i savjeta onome tko ne nosi kacigu nije mjesto na forumu! sorry ali tako je! [smilie=offtopic]

nosi nikša kacigu u 99% slučajeva... bez brige... nije da ga branim...  :wink:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Pozdrav!
« Odgovori #23 u: 14 Listopada 2006, 11:13:08 »
Ja sam ga vidia 2 puta na motoru...svaki put je kaciga glavu cuvala :wink:
...

Pozdrav!
« Odgovori #24 u: 14 Listopada 2006, 11:54:09 »
Citat: "Vedro"

:mrgreen:    ma nisam nista lose mislio

samo sam se malo nasalio :big_smile:
Bog i Hrvati

Offline f6

Pozdrav!
« Odgovori #25 u: 14 Listopada 2006, 14:46:39 »
Nikša i ja sam te sreo bez kacige kako uz Lera lijepo ubrzavaš. Molim te, malo promjeni navike. Zdravije je. :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Nix

Pozdrav!
« Odgovori #26 u: 14 Listopada 2006, 15:13:37 »
ej ljudi hvala na toploj dobrodošlici,prihvaćam pohvale a i primjedbe zbog kacige naravno.evo tek sam se sad stigao javit,imam problema s netom a to mogu riješit s ponedjeljka tek.... :mrgreen:
Free Rider

Tetkica racing team

Pozdrav!
« Odgovori #27 u: 14 Listopada 2006, 16:35:10 »
Citat: "f6"
Nikša i ja sam te sreo bez kacige kako uz Lera lijepo ubrzavaš. Molim te, malo promjeni navike. Zdravije je. :thumbsup:

To se pokazuje curicama po Cambridgeu, F6, i ti si nekad bio mlad. Nemoj mu zamjeriti!  :shock:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Pozdrav!
« Odgovori #28 u: 14 Listopada 2006, 20:21:33 »
Niksa niksa..... vec problemi s netom :shock:

Sto se tice ne-nosenja kacige i tih pokazivanja curicama.. to je mislim bas djetinjasto i priglupo.. al nazalost dosta momaka a i cura vozi bez kacige iz upravo tih il sličnih razlika.

A sto se tice naseg nikse.... nazalost sam ga par puta vidio bez kacige i bogami nije isao sporo... svaki put kad ga vidim to mu napomenem da je nosi i poslusa me al ja i dalje to govorim jer dosta je nesreća po gradu s lošim posljedicama a usput lošim primjerom nenošenja kacige indirektno kvarimo nasu mladez koja ce danas-sutra vozit kakav skuterćić i naravno kad vidi nekoga starijeg bez kacige pa ce tako i on ugledat se na svog idola.

Niksa NHF :thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Pozdrav!
« Odgovori #29 u: 15 Listopada 2006, 10:41:20 »
bogu hvala viže da si se i ti pojavio i nabij kacigu na glavu znaš da je mene spasila