Autor Tema: Sta sa kretenima?  (Posjeta: 4934 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sta sa kretenima?
« Odgovori #15 u: 07 Rujna 2006, 11:37:59 »
Ali ako radite prosvjed, vodite racuna koja je poruka prosvjeda jer bi se tamo mogli zateci i mediji, cak i ako ih ne pozovete. A i vama samima bi se moglo dogoditi da to postane nesto o cemu u prvi tren niste razmisljali.

Nas purgerski poziv na prosvjed se ustvari pretvorio u davanje krvi i presicu gdje dok dajemo krv dajemo nekoliko poruka:

a) nismo divljaci, normalni smo ljudi
b) zbog par ludjaka na motorima, nemojte generalizirati i misliti da smo svi kamikaze na motorima, malo i vi pomozite nama normalnima u prometu da ne najebemo jer smo daleko ranjiviji nego ovi u autu
c) znamo biti i jesmo humanitarni
d) itd.

Sad se vec poceo pojavljivati i Bandic, ide i jedna peticija (http://www.motori.hr/cgi-bin/cl.rr?id=1524&tab=vrh) tako da se frustracije jedne godine kada je jako puno ljudi glupo poginulo prometnulo i visegodisnji projekt i sada vec pomalo tradiciju...

:D

Sta sa kretenima?
« Odgovori #16 u: 07 Rujna 2006, 11:59:33 »
Mislim da smo svi ovdje uz motore takodjer i vozaci automobila i ostalih prometala. Recite mi....zar vam se BAS NIKAD nije dogodilo da vam je netko ili nesto izletilo na cestu (macka, kucak, dijete, auto, motor, kamion, kombi....). Zar ste BAS UVIJEK bili s 0,0 promila kad ste sjeli za volan ili na motor.

Malo su pregrube rijeci pale optuzujuci druge vozace JER SVAKOMU SE MOZE DOGODIT. I onda ostanes obiljezen kao onaj sto je ubio onog.

Nemojte me krivo shvatit, ne opravdavam ovog mladica sto je ubio ovu dvojicu (znam ga iz vidjenja i ne znam da li sam ga ikad vidjela trijezna), ali znam covjeka koji je vozio taj kamion u konavlima i sa sigurnoscu ti mogu rec da to vise nije onaj covjek od prije i da nikad nece bit.

Sta sa kretenima?
« Odgovori #17 u: 07 Rujna 2006, 12:17:09 »
krivi  zakoni i provedba zakone

npr
ja teoretski mogu imati milion prekršaja što prometnih što za i narušavanje javnog reda i mira
i što mi ko moze ?!?
mogu mi oduzeti vozačku dozvolu, ali s time me nisu spriječili da vozim i šetam po putu i dalje radim iste prekršaje...

evo i mene danas jedan zamalo bacio sa puta
idem ja sa stalkerom 50km/h i na Mirinovu a me prestiže plava laguna DU 777-CB
i kako je auto bio iz drugog smjera zamolo me nija izgurao sa ceste (odma mi je prošao film Jusića i me ne obaraju sa motora)

Sta sa kretenima?
« Odgovori #18 u: 07 Rujna 2006, 12:23:37 »
Smatram da ovo nesmije proci bez reakcije s nase strane, bez reakcije svih moto klubova u Dubrovniku!

Vlucic hvala na smjernicama, trebamo i o tome vodit racuna!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Sta sa kretenima?
« Odgovori #19 u: 07 Rujna 2006, 15:08:46 »
Bili smo prosli vikend na motorijadi u Puli i presli oko 1500 km bez ijedne kritiËne situacije...sve dok se negdje oko Slanog nije s nama poËeo naganjati neki tip u staroj Hondi Prelude registracija:DU 1111 ii, pa ako ga gdje vidite-usporite i samo ga pustite da pro?e!

Offline nienna

• metro xD
Sta sa kretenima?
« Odgovori #20 u: 07 Rujna 2006, 16:09:58 »
podržavam f6  :!:

mislim da bi se tako nešto trebalo napraviti...samo me strah oće li biti ikakvih rezultata

ali ako ne pokušamo nećemo nikada znati  :D
..........na hladnom sjeveru

Sta sa kretenima?
« Odgovori #21 u: 07 Rujna 2006, 17:56:01 »
Citat: "cancy"
Mislim da smo svi ovdje uz motore takodjer i vozaci automobila i ostalih prometala. Recite mi....zar vam se BAS NIKAD nije dogodilo da vam je netko ili nesto izletilo na cestu (macka, kucak, dijete, auto, motor, kamion, kombi....). Zar ste BAS UVIJEK bili s 0,0 promila kad ste sjeli za volan ili na motor.

Malo su pregrube rijeci pale optuzujuci druge vozace JER SVAKOMU SE MOZE DOGODIT. I onda ostanes obiljezen kao onaj sto je ubio onog.

Nemojte me krivo shvatit, ne opravdavam ovog mladica sto je ubio ovu dvojicu (znam ga iz vidjenja i ne znam da li sam ga ikad vidjela trijezna), ali znam covjeka koji je vozio taj kamion u konavlima i sa sigurnoscu ti mogu rec da to vise nije onaj covjek od prije i da nikad nece bit.

Dogodilo mi se mlijun puta da mi je nesto izletilo na put i samo sam jednom sjeo pjan na motori i necu vise sigurno,jer mi je dobar prijatelj tako poginuo prije godinu dana i to sa skutera!
A za to sto se dogodilo u konavlima je stvarno katastrofa i covjek je bio trijezan i to je stvarno tragedja.i po meni je jedna stvar kad netko ima 0.5 promila i kad ima kao onaj degen 2.35 ili vec koliko je imo,svakako je imo previse!pa zaboga miloga neznam kako covjek sa 2.35 promila moze uopce stat na nogama a kamoli vozit!!!
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Sta sa kretenima?
« Odgovori #22 u: 08 Rujna 2006, 20:06:16 »
mozda napraviti neki flyer/letak sto bi se stavio za vjetrobransko staklo, ili da ide kao prilog u nekom dubrovačkom tjedniku ili slicno....

moglo bi tipa ovoga:
http://www.msf-usa.org/downloads/Motorist_Awareness_tips.pdf
uz male preinake

mozda je najbolje vrijeme to staviti pocetak sezone vožnje motora, a probat ici i u gradu/županiju pa neka i oni to podrže, jer i sami valjda znaju da samo grad motor/skutera

btw
na onaj upit o šahtovima gradonačelnici nikad nije stigao odgovor

Sta sa kretenima?
« Odgovori #23 u: 08 Rujna 2006, 23:22:09 »
Pa Fjakone kada si me zva u posjetu nisi reka da idem na Divlji Zapad.To je izgleda kod vas normalno da gaze motoriste.Kod nas to baš i njie tako nije bajno,ali moglo bi se reči koektno-barem ja tako doživljavam Split

Sta sa kretenima?
« Odgovori #24 u: 08 Rujna 2006, 23:26:42 »
Citat: "fjaka"

btw
na onaj upit o šahtovima gradonačelnici nikad nije stigao odgovor
:shock:  a da ste mi bar rekli..neki dan je gradonačelnica bila kod mene...p mogo sam uskočit sa pitanjem da sam član du-moto i da imamo neka pitanja itd itd.....

p.s. nisam ja upoznao tu ženu nikad..moja majka je lol! ali svejedno....bilo otvaranje škole a ja živim u školi lol  :mrgreen:

Sta sa kretenima?
« Odgovori #25 u: 11 Rujna 2006, 09:09:19 »
2 BAJAC: da mislio sam na Iva.A koliko je samo njih takvih ni krivih ni dužnih poginulo?
ONO racing motorsport

Sta sa kretenima?
« Odgovori #26 u: 11 Rujna 2006, 09:24:01 »
Citat: "Matko"
Bili smo prosli vikend na motorijadi u Puli i presli oko 1500 km bez ijedne kritiËne situacije...sve dok se negdje oko Slanog nije s nama poËeo naganjati neki tip u staroj Hondi Prelude registracija:DU 1111 ii, pa ako ga gdje vidite-usporite i samo ga pustite da pro?e!

Tipično!!!!

Daj koju fotku iz pule
Cigo