Ma nisam napravio toliko kilometara sa Burgmanom da bih sve prokomentirao. Prvo sam mislio da će biti pretežak, pa nije izgledao baž pretežak. Motor radi mirno a zvuk iz auspuha me oduševio. Uglavnom sam vozio u automatskom modu,ali sam ipak malo šaltao, mjenjač je vrhunski, glatko i tiho, bez grubih trzaja, a još se može prebaciti na sportski mod (nisam ni probao). Po bogenima odličan, međuubrzanja strašna za jedan skuter ( X9 500 je igračka u toj usporedbi) ! Sic nije sic, nego fotelja ! Osim cijene,sve 5 !
Honda Silverwing 600 me malo razočarala,jer sam od nje očekivao više. Trebao sam je uzeti u nekoj zamjeni pa sam odustao. Motor lijepo rdi i ide pristojno, malo prekockasta za moj pojam, tabla sa instrumentima smiješna prema Burgmanu, pa čak mi je u X9 tabla bolja. Vozi se dosta lošije od Burgmana, uglavnom nije mi baš "sjela" ni izgledom, ni mogućnostima !
Yamaha T-max me je ugodno iznenadila. Ova koju sam ja probao imala je otvoreni auspuh (Shacal) i dobro je grmila. Bio je to stariji model s jednim diskom naprijed, ali je kočila vrhunski, taj skuter se vozi odlično, ima i on 2 cilindra, dosta bolji skuter od, recimo Beverlya 500. U Splitu ih ima dosta iako su skupi. Odličan skuter, ali cijena....