Autor Tema: derbi menhetn :)  (Posjeta: 7572 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

derbi menhetn :)
« u: 22 Kolovoza 2006, 22:13:14 »
ne pali...akumulator je prazan ali nije do njega jer bi trebao upalit na kurblu..bobina baca iskru,svjećica je ok...goriva ima,ulja ima,svega ima....kurbla se jednako čuje i kad ima i kad nema kontakta na ključu...
u ćemu bi mogao biti problem?
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
« Odgovori #1 u: 23 Kolovoza 2006, 00:06:32 »
Da nekurblas bezveze.. ljepo spoji kabele na akumulator i posluzi se alnlaserom.
  "Kurbla se cuje jednako s i bez kontakta" ???????????
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

« Odgovori #2 u: 23 Kolovoza 2006, 08:41:14 »
Stisni gumu od zraka prema karburatoru i onda kurblaj kao mahnita pa će upaliti, iako ti je najpametnije da to spojis sve na kabele i zavrtiš bez gasa...
 :idea2:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #3 u: 23 Kolovoza 2006, 09:52:03 »
Citat: "Rookie"
Da nekurblas bezveze.. ljepo spoji kabele na akumulator i posluzi se alnlaserom.
  "Kurbla se cuje jednako s i bez kontakta" ???????????

ne dava nikakve znakove života ukratko..kurbla ćisto mehanički (samo zvukovi od zupčanika,niš' drugo)  :mrgreen:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Offline Rookie

« Odgovori #4 u: 23 Kolovoza 2006, 22:21:34 »
ahaaa,tako reci.  Imam ti ja sat za kompresiju ako ti bude trebao.... a ljepo kabele u ruke i nadju davaoca elektrike i verglaj.  Mozda u akumulatoru mora bit barem malo struje al eto kazes da baca iskru.....

« Odgovori #5 u: 23 Kolovoza 2006, 22:24:47 »
evo uspjela sam onako kako je vuka napisao...
pustila sam ga da radi onda da se propuše (nije oko godinu dana se palio) i sad je ok
akumulator sam napunila (nije imo ni tekućine koliko treba) ali mislim da jedna ćelija nije ok pa da neće držat...ali nema veze..barem toga ima kupit svugdje..
a svijećicu mislim da bi trebalo mijenjat iako je nova ali je "super bosna" pa....

Offline Rookie

« Odgovori #6 u: 24 Kolovoza 2006, 00:07:07 »
Znaci trebalo je malo sauga tj vise goriva nego zraka da povuce........
 uuuu pa sta nerece da toliko nije redila

« Odgovori #7 u: 24 Kolovoza 2006, 00:57:47 »
LOL...... nego...motor nema automatki cok,pa ti meni reci jel to treba stat nalijevo ili nadesno i u kojim se situacijama otvara u kojim zatvara?

Offline Rookie

« Odgovori #8 u: 24 Kolovoza 2006, 01:10:22 »
Sug ti sluzi da prilikom startanja hladnog motora da motor dobiva bogatiju smjesu zraka i goriva dakle leptir smanjiva promjer usisne cjevi tako da smanjiva dotok zraka. Sad.. taj saug se vrace nakon odredjenog zagrijavanja masine... kod tih "neautomatskih" cok-ova ima sema da odma prilikom davanja gasa cok se vrati. Sad nemogu nista vise pametovat kad nisma strucan za 2kotace.

« Odgovori #9 u: 24 Kolovoza 2006, 01:12:11 »
isto rookie, isto........vise goriva za hladni start
mcho racing company

« Odgovori #10 u: 24 Kolovoza 2006, 08:27:36 »
Citat: "shezael"
evo uspjela sam onako kako je vuka napisao...
pustila sam ga da radi onda da se propuše (nije oko godinu dana se palio) i sad je ok
akumulator sam napunila (nije imo ni tekućine koliko treba) ali mislim da jedna ćelija nije ok pa da neće držat...ali nema veze..barem toga ima kupit svugdje..
a svijećicu mislim da bi trebalo mijenjat iako je nova ali je "super bosna" pa....

čok vučeš ulijevo za hladan start... to su pravi motori sa mehaničkim saugom,ako pukne sajla znaš barem da je do sauga! ;)
Znao sam da će upaliti kad mu zrak minimaliziraš!  :)
Super Bosna je super!!!  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

« Odgovori #11 u: 24 Kolovoza 2006, 13:48:03 »
hehe...još neš...
uglavnom,krenuh s sređivanjem tog motora bla bla..
i sad,sajla od brzinomjera je pukla,ustvari nema je...gdje to ima za nabavit?

uglavnom to čuda trenutno izgleda ovako:

i da.polugica coka je ovdje:(ispod trube)

« Odgovori #12 u: 24 Kolovoza 2006, 14:09:33 »
Di si to izronila?
Vjerujem da ce blistat kad izadje iz garaze,spanjolac mali :mrgreen:
...

« Odgovori #13 u: 24 Kolovoza 2006, 15:17:03 »
tata od dragog ga donio i reko evo,nosi,sredi...
a kako je dragi na poslu ja se ufatila  :mrgreen:
mali barcelonac...a sladak je što jest.....

evo baš sam skinula ostatke plastike i filter pa idem dalje  :mrgreen:

Offline aurellie

« Odgovori #14 u: 24 Kolovoza 2006, 15:42:12 »
Bravo Shez  :thumbsup:  :thumbsup:
Još malo pa ćeš i Fazera sama sastavit  :D

The machine spirit is with me!