Iskreno, a zna svatko tko vozi kamion ili kombi, ima nekakav mrtvi kut pri izlasku na cestu vožnjom unazad, pa ja znam često krenuti i molim Boga da ne čujem tras! Iako krećem polako i oprezno, tko zna koji manijak može naletjeti sa 100 u gradu! Mislite i o tome i posebno pazite kada na put izlazi ZATVORENO vozilo! Vozač jednostavno NE vidi 100%!
Prije par dana, u kasne ure, vozim via Vojnović & bulevar i vjerujte grozim se kakvih idiota na motorima ima!! Dignu olala preko 100, (prohuje kraj mene, a NRG klacka oko 70??) a vjerujem da su toliko nepismeni da pojma nemaju koliki je zaustavni put pri toj brzini. Jest kasna ura, ali pas, mačka, tovar, pijanac, drugi ludonja... ? Pa se čudim kako ima tako relativno malo (zbilja, Bože oprosti, kako to "malo" glupo zvuči...) poginulih? Od ovih 5-6 koji su se igrali na hitanja, neki mora letjeti...
Blic, svjetlo, kričave boje - sve ako ste po gradu! I NE obilazite zdesna!! Prije mjesec-dva u dlaku nisam ubio skuteraša, jer sam već okretao volan udesno da se skroz primaknem zidu kad je idiot prozujao s desne strane u centimetar! Izmađu kombija i zida?

Taj je operiran od mozga...