Jeli vozio sam ili je bio sa kakvom ekipom?
Samo cu komentirat događaj, ne ulazeci ni u kakvu dublju filozofiju.
Bio sam u toj grupi (ostali nek se sami jave ako hoce, samo cu rec da su osim mene jos trojica iz te ekipe vozili na Grobniku), bilo nas je ukupno 7, bili u Dolima na kavi prvo nas 5, pa su nam se tamo prikljucila jos ta 2 mladja momka, ja sam krenuo zadnji, stigao sam kolonu u Slanom i skupa s jednim grobnicanom drzao pristojnu distancu od 1-2 zavoja i nikog nismo htjeli prestizat, bas da ne bismo kome dali povoda za kakvu pizdariju... sto se događalo ispred, to nisam vidio, oni koji su bili odmah iza momka koji je pao su vidjeli kako mu je pobjegao zadnji kraj, katapultiralo ga je (vjerojatno je refleksno zatvorio gas), odletio je visoko u zrak i zavrsio pod putem. Sreca pa je okolno grmlje dosta ublazilo pad, a imao je nevjerojatnu srecu da mu je glava zavrsila na zemlji dimenzije 0,5m x 0,5m a sa 3 strane okolo glave su bile kamene gromade! Da je pao pola metra gore, lijevo ili desno, pao bi leđima na stijene i pitanje je kako bi onda zavrsilo... a zacudo u padu je promasio i sve one suhe siljate grane koje su strsale na sve strane, ko u rasadniku pomadora... može bit sretan što je prošao samo s takvim ozljedama...