Autor Tema: MK RenBan Prelog 29.07.  (Posjeta: 2099 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

MK RenBan Prelog 29.07.
« u: 07 Kolovoza 2006, 11:37:29 »
Evo da i ja malo pridonesem ovoj temi đireva sa svojom posjetom Motoklubu RenBan iz Preloga. Prelog je jedno malo mjestašce oko 20-ak km od Koprivnice. Pošto nisam uspio nagovoriti nikog od ekipe da ide samnom (većina se odlučila za posjet i prve susrete Motoklubu Vukovar) odlučio sam se sam uputiti u Prelog do kojeg ima ravno 240km. Nažalost digitalac me nešto zaje*avao pa nisam uspio slikati ni polazak ni stajanja usput. Inače, krenuo sam u petak oko 12,30 iz Osijeka i vozio starom podravskom magistralom kroz naseljena mjesta da bih oko 15,30 stigao na odredište. Nakon dva defilea tankao sam 9 litara goriva a na satu je pisalo 310km (što je nešto manje od 3l na 100 km)....potrošnja zadovoljavajuća većinu puta sam vozio između 80 i 110 km/h....Dečki iz MK RenBan kao i njihov sponzor (grad Prelog) stvarno su se potrudili da posjet bude perfektan. U petak je već u 16,30 bio prvi defile sa tri stajanja od kojih se na prva dva djelila besplatna piva a na trećem piva i grah (isto besplatno)...U subotu također defile sa tri stajanja ali sad je bila druga ruta i opet besplatna piva i lovački gulaš....ma za prste polizat....Navečer mi je digitalac napokon proradio pa evo i par slika:

Ovo je moj "brlog"...to je ujedno bila i proba digitalca nakon zabušavanja...

Pokušaj "nabijanja rogova"....

Istraživanje "prirodnih ljepota i krajolika" grada Preloga....

Još jedna slika "krajolika" za uspomenu....

"brlog" u subotu nakon buđenja daleeeeeko poslije 12 sati...

I par slika sa defilea (poslije je digitalac opet zakazao-zbunio ga "krajolik" valjda)...

I da mi je samo znati šta su nam to stavili u lovački gulaš (valjda nešto "divlje") kad smo ovaki...

A jeste uz Akrapovića čuli za "pan" ispušni sustav??Evo najnoviji...

Žao mi je što je digitalac zaje*avo jer stvarno je bilo ludilo a mislim da mi ni kartica od 1GB ne bi bila dovoljna za sve te "prirodne ljepote" hahaha....Sve u svemu znam da ću i sljedeće godine u Prelog.....Vratio sa se u nedjelju oko 12 sati i produžio na posao do 19 navečer.......Dojam?...Perfektno.....

MK RenBan Prelog 29.07.
« Odgovori #1 u: 07 Kolovoza 2006, 11:38:36 »
haha..ludilo..vidim bilo je dobro....
pa onda nek neko reće kako se bikeri neznaju zabavljat  :mrgreen:
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

MK RenBan Prelog 29.07.
« Odgovori #2 u: 07 Kolovoza 2006, 11:46:20 »
Citat: "shezael"
haha..ludilo..vidim bilo je dobro....
pa onda nek neko reće kako se bikeri neznaju zabavljat  :mrgreen:

Ma šta dobro?....TurboDobro hehehe a ti koji kažu da se bajkeri neznaju zabavlaj nemaju pojma....e da i zaboravio sam reći da je policija stvarno sve odradila korektno...stajali su nonstop na izlazu iz kampa i svakog tko je htio motorom prvo su alkotestirali (a ako je netko "napuhao" preko 0,2 vratili bi ga u kamp bez ikakve prijave ili bilo čega).I mislim da to stvarno bilo u redu...

MK RenBan Prelog 29.07.
« Odgovori #3 u: 07 Kolovoza 2006, 13:55:00 »
eis! zgođušna je ona teta!.....bravo!! 8)  :wink:

e baš lijepo! i ja bi! i pivo i tetu! i..ma sve bi ja-! :mrgreen:

MK RenBan Prelog 29.07.
« Odgovori #4 u: 07 Kolovoza 2006, 21:12:16 »
adje lijepo... nesto ti je mala ta potrosnja..jesi li siguran da si dobro izracunao...
Inace lijepe slike.. :-)

MK RenBan Prelog 29.07.
« Odgovori #5 u: 08 Kolovoza 2006, 21:59:36 »
Citat: "krampus"
adje lijepo... nesto ti je mala ta potrosnja..jesi li siguran da si dobro izracunao...
Inace lijepe slike.. :-)

Tankao sam prije puta u Osijeku do vrha, poništio sat i sljedeće tankanje je bilo prije povratka...opet pun rezervar i stalo je 9 litara a na satu je pisalo 310km....sad računaj....motor je 250ccm....22KS......

Offline Izi

MK RenBan Prelog 29.07.
« Odgovori #6 u: 15 Kolovoza 2006, 10:24:22 »
ja sam bio prosle godine i bilo je stvrano odlično, da li je i ove defile prošao kroz speedway stazu?
URL=http://www.numizmatika.net/mkwm/home.htm]MK Weekend Monsters[/URL]

MK RenBan Prelog 29.07.
« Odgovori #7 u: 15 Kolovoza 2006, 14:32:28 »
Citat: "Izi"
ja sam bio prosle godine i bilo je stvrano odlično, da li je i ove defile prošao kroz speedway stazu?

Neki su išli a neki nisu jer se pred kraj defilea spremalo nevrijeme pa su požurili natrag u kamp...a u nedjelju se vozila speedway utrka popodne....