Autor Tema: Sv.Jure na +40  (Posjeta: 2090 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sv.Jure na +40
« u: 02 Kolovoza 2006, 13:34:13 »
Pozdrav ekipa!!!!!!!!
Malo sam obiša okolna brda pa da Vam pokažem i koju sliju.Naime lip dan i poša sam na Sv.Juru ima sam
pratioca i dva foto aparata nije loše.Prvo zaustavljanje na Biokovu da radi osvježenja i skidanja opreme sa sebe

Vrlo brzo dolazimo u planinarsku kućicu gdje se može popit i poist ali samo suhomesnato(pršut i sir) jer nema struje .
Popili kavu i uputili se uzbrdo još 8 km do vrha po najvišoj asvaltiranoj cesti u Hrvata.I evo nas na vrhu Biokova .

čudne poze za slikavanje ali posli je lipo za vidit .Moj pratioc neki ga znaju Joke u raznimpozama

.Meni je to bilo nisko pa sam odlučio otiči korak dalje - u oblake .

Glad se nadvila nad pojedince i tražila se spiza

ali sriča bilo je i mekše spize
.
Stavili smo repetitor u ruksak  :mrgreen:  

i krenili prema doli.Cesta strma i vijugava u prevodu nismo palili makine nego onako zakon slobodnog pada.Još par slija  

i  stižemo na Vošac

tu sam primjetio koja je temperatura zraka 25 nije loše u Makarskoj je bilo 38.
Bitno je nač dobar zaklon od vitra za zapalit duvan ali šta na zaklonu piše to nije bitno.

Napuštamo Vošac i krečemo prema restoranu Vrata Biokova.Naručujemo mješavinu
 koja je ukusna i obilata.
Zadnju sliku radimo u sumrak,par minuta prije čuo se sa Fjakom i f6.Ovo je slika za KRAJ.

Lipo smo se proveli ako netko odluči prema vamo možemo
na Vošac zagradelat.
Još jedan pozdrav iz Splita od Joke.

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
Sv.Jure na +40
« Odgovori #1 u: 02 Kolovoza 2006, 13:38:53 »
Nisam duuuuuugo bio, od 1988, na vrhu Sv.Jure, tako da je ovo odlicna ideja za ponovno otici gore. Srecom sada imam moderniji motocikl i moderniji automobil, a kada sam zadnji put isao gore, vozilica mi je - prokuhala.

P.S.
Za one koji duuuuugo nisu bili tamo, dobra je ideja i Vidova gora na Bracu. Odlicna! U svakom slucaju ako bude i tamo vruce, samo se dobro zaletis i direktno padas u more kraj Zlatnog rata :twisted:

Sv.Jure na +40
« Odgovori #2 u: 02 Kolovoza 2006, 14:52:11 »
Konacno si se izdo!!!

Sad te imam na slici  :mrgreen:
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

Sv.Jure na +40
« Odgovori #3 u: 02 Kolovoza 2006, 14:57:47 »
:shock:
Cigo

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Sv.Jure na +40
« Odgovori #4 u: 03 Kolovoza 2006, 00:02:56 »
Dobra tura,to mi je bio cilj obic ali kad malo temperatura opadne.
Slike su odlicne,pogotovo ona s kakavcom te zadnje s zalaskom sunca na skuterku :mrgreen:
 Mogli bi organizirat neku voznjicu do na Biokovo te gore zarostiljat malo. To bi mogli kad malo opanu temp,tamo u 9-10om mj ha raja jeste li ZA?
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Sv.Jure na +40
« Odgovori #5 u: 03 Kolovoza 2006, 00:56:06 »
ajde.. bas lijepo.. uvijek me vesele ovakvi odlasci negdje s motorom. Ja sam vise oko Dubrovnika sve prosao po nekoliko puta i sada sam primoran ici dalje ... i dalje.. vrlo skoro cu vam se javiti da odemo negdje zajedno oko Splita ili Makarske... mozda na isti taj put... do tad.. pozdrav :-)

Offline Laske

Sv.Jure na +40
« Odgovori #6 u: 03 Kolovoza 2006, 01:17:28 »
e Joke legijo ! Baš vam zavidim na uživanciji sa motorinima...  :cry:
Ako Rookie i u desetom mjesecu bude još voljan za turu... a pa doći ćemo !  :D
Laske

Sv.Jure na +40
« Odgovori #7 u: 03 Kolovoza 2006, 09:15:02 »
Citat: "Laske"
e Joke legijo ! Baš vam zavidim na uživanciji sa motorinima...  :cry:
Ako Rookie i u desetom mjesecu bude još voljan za turu... a pa doći ćemo !  :D

Vidim da ima zainteresirane ekipe za klopu i obilazak.Možemo se nač u 10-om  misecu i skoknut do gori bilo bi mi drago a ja ču Vas valjda vidit ovaj misec bar se nadam.
Ako netko ide prema Drnišu 5.8. neka se javi ja mislim da ču biti negdi tamo ili u Kninu.

Offline aurellie

Sv.Jure na +40
« Odgovori #8 u: 03 Kolovoza 2006, 12:35:26 »
Bravo Joke, samo gas  :D

The machine spirit is with me!