Autor Tema: Okolo naokolo  (Posjeta: 2560 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
Okolo naokolo
« u: 22 Listopada 2020, 22:07:32 »
Danas jedan đir od cca.350 km. Uobičajeno kad smo Zoran (Stalker) i ja u pitanju, dogovor u zadnji čas, bez nekih posebnih planiranja.

Namjera je bila preko Trebinja, Bileće i Gackog 'izbit' na Nevesinje jer nikad nismo nismo prošli cestom M6.1. (Gacko - Nevesinje).
Od Ivanice na parati temperatura ispod 10 stupnjeva. Najhladnije je bilo malo prije Gackog, kroz mjesto Stepen. Zdravih 4 'stepena' celizijuseva  :mrgreen:

Stali smo se malo ugrijat. 

Kroz Gacko prolazimo oko 10 i po i onda se hvatamo ceste M6.1.  Dakle, da je asfalt kvalitetan cesta bi sigurno bila nešto najbolje što se može odvozit u okolici. Krajolik je top, i uglavnom se vozi uz rijeku Zalomku.

Šteta što je asfalt loš, zakrpa na zakrpu. Nađe se tu svašta po putu, krave, ovce a i pokoja zgažena lisica :heat:
Nevesinje prolazimo bez stajanja  :paranoid:. Poslije Nevesinja penjemo se serpentinama koje su nešto najgore što sam odvozio a da se zove asfaltirana cesta. AT i GS bi tu imali problema.
čim smo izašli iz RS i počeli se spuštat prema Blagaju vožnja ponovo postaje uživancija jer su se bubrezi vratili na mjesto. Stali smo iznad Blagaja ugrijat se i učinit koju fotku.

Odlučujemo za objed u  Udovicama. Greška....janjetina je bila toliko masna da to nije normalno. I još dobili uglavnom uglavnom rebra. Ocjena -2. Nakon što smo doslovno omastili brke spustili smo se u čapljinu na kolače. Pojeli po krempitu pa standardnom rutom put doma.....

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Odg: Okolo naokolo
« Odgovori #1 u: 22 Listopada 2020, 23:49:00 »
Ma dobro Luko, možemo nekad i omanut s izborom hrane.  :sarcastic:
Važno da je dan bio prekrasan za vozit a nisu ni sve ceste bile tako loše... osim one rupčage u Mostaru đe sam iskrivio felgu  [smilie=cussing]
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #2 u: 23 Listopada 2020, 06:53:33 »
Kako vidim Luka sve nekako vodi prema Gsu :lol:
nemamo ništa,ostala samo plava crta

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #3 u: 23 Listopada 2020, 11:11:57 »
Super krug
Dobra je to cesta kad se sjetim onog našeg probijanja iz čemernog prema Nevesinju po 70 km makadama
« Zadnja izmjena: 23 Listopada 2020, 11:42:04 od Dado »

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #4 u: 23 Listopada 2020, 11:43:24 »
Dado sjeti se Valbone :laugh2:
nemamo ništa,ostala samo plava crta

Offline Luko

• *
  • ATAS, SH 150
« Odgovori #5 u: 23 Listopada 2020, 18:03:25 »
Kako vidim Luka sve nekako vodi prema Gsu :lol: