Autor Tema: Nismo tili a ispalo je .... Livno :)  (Posjeta: 1918 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Nismo tili a ispalo je .... Livno :)
« u: 03 Travnja 2011, 11:08:13 »
inače likovi ove priče su  dva rodjaka Mali Jere (moja malenkost-na svom Shiveru) i Veliki Jere (poznat nekima s foruma iz djira u Kokoriće na x-maxu)....pa eto da podilin s vama na forumu ovi djir od jučer prije nego krenemo na danasnju rutu ST-Knin-Šibenik-ST ... moto ekspedišn je goli k za nas rodjake,rodjaci moji(Joke ne ljuti se sala mala ,ma znaš ti mene hehe )....vako dogovorili smo se prvotno ka za kavu na žnjanu ili bilo di drugo na sunce jel...a onda smo malo prominili plan ka pa cemo priko trilja u sestanovac  ,pa na dubce, pa omis, pa doma....i onda tako mi krenili i dosli u brnaze di je rodjeni krenija put Knina (jebiga zajeba se covik), a ja put Trilja ... onda smo stali da se dobro narugamo i odlucili da bi mogli sveprisutnu  krizu popravit sa jeftinim cigarama iz bosne i ka samo cemo do iza grane jer ja neman zeleni karton sa sobon pa cu od grane s njin ako me budu jebavali...ali na granici policajci razumni ljudi iz naroda zajebali nan plan i kazali mi da samo vozin polako i da se vidi da sam ja  JEDAN FINI DEčKO i da samo nastavimo do Livna hehe...bice san in se svidija...al dobro krenili mi za livno di se na onim pravcima talijanski zmaj s dvi grane heh iskaza al ono pravo iskaza  ... al brate ubi nas smrad oni u pm od djubretiziranja polja...danas ka subota neradni dan pa svi udri pali, djubretiziraj ,ori, kopaj ...puna cesta govana i zemlje al doslovno puna...hehe a smrdi i sredstvo za osvjezavanje zraka , ja mislin  ... dodjosmo mi tako u livno popili kavu i odlucili pojest cevape...e sad nastupa ekspedišn kapetan jere veliki (onaj koji je od nas dvojice nizi rastom je jere veliki da nebi bilo zabune)...doveja me majke ti bozje isprid djamije ...puno nekih ljudi koji mi ne pare katolicki nastrojeni  hehe ...usra san se kako nas gledaju al pravin se ka da mi nije nista  ... a da van ne prican da je cesta za malo manji traktor sirine, a ispri nas kamion pun ranije spomenute balege...i nemos nigdi , a smrdi u 3 pm ...i stane kapetan sa strane i kaze meni ,da  misli on , da bi se mi ipak tribali okrenit, a ja poludija hehe...ajde okrenimo seu pm mislin se ,al triba opet kraj djamije i kraj *** nekih nabrijanih proc .... e mora san in shivera cimnit malo u bok priko zala tu...doduse nisan se moga skoncentrirat na voznju jer san bija pod dojmom hehe...krenili mi u centar opet i nasli napokon te cefvape, al opet ne tako jednostavno, jer zasto tako ako moremo komplicirat pa se izvrtili ko ludjac naravno sta ce nama navigacija kad rodjeni ima adria rutu u malome prstu(mozda je to i bija problem triba mu je taj mali prst za prednju kocnicu pa nije moga gledat mapu hehe ) i napokon nasli te cevape koje rodjeni ka zna di su, jel,siguran covik di su sto posto..tu smo se stvarno ubili onin masnim somunon i cevapima koji nisu bas ka iz capete al nisu za bacit heh...nakon toga krecemo nazada lagano do grane ....dosli opet na granicu i tu ja nastupan ...lude jedan .... u pm skoro me hapsilo, ispa kriminalac, jebga ovako je to bilo.... ja san prosa bosansku granu i onda sa dokumentin u zubima krenija na nasu, medjutim nisan konta onu prvu kucu od policije nego ja lagano do rampe di je carina...e rodjaci moji kako je onaj izletija  iz kucice za mnom momentalno lud 100 posto (di nece ja prolazin sa 30 na sat ko narodni heroj ispri nosa mu i to bez kacige sa dokumentin u ustima) i vice stani di ces ti alooooooo...aj sad probajte zamislit tu scenu hahahahahahahaha...a ja udri po kocnici,i uz pomoc  ono malo zala na cesti pocela aprilija plesat ko luda nemos je zaustavi,t a ja molin boga da ne okinen u spustenu rampu ... zasutavija se ja nekako i kaze on meni da parkiran sa stranei silazin s motora...da sta radin,da jesan noramalan da ovo daono....mislin ljudi su bili u pravu al jebga zajeba san se i sta cu sad hehe... nakon uvjeravanja (sad nasih organa reda) da san fin decko puste nas oni nakon nekog vrimena ca...i onda u trilju opet pajka medjutin covik nas zaustavi i ja mu dajen papire a on ni cut da netriba ovo ono(majke mi mile) hehei poceja pitat da sta smo, da odakle smo, di smo bili hehe mi mu rekli za livno... on lola poceja pricat o svojim dozivljajima iz livna i kako su tamo bas fini ti cevapi... i tako nakon kratke stanke s dobrim momcima u plavom, koji su po treci put zakljucili da sam fin decko ,krenili mi  put doma...dosli doma sritno i zadovoljno i u ovo lipo popodne ucinili 200 km isto tako lipih i smisni.. nije puno al covika veseli....i da bog, opet se ponovilo ...    
« Zadnja izmjena: 03 Travnja 2011, 12:26:40 od Dado »

Odg: Nismo tili a ispalo je .... Livno :)
« Odgovori #1 u: 03 Travnja 2011, 12:46:29 »
A đe su slike?
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
« Odgovori #2 u: 03 Travnja 2011, 13:17:24 »
lijepo si ti to nama opiso ali

http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

« Odgovori #3 u: 03 Travnja 2011, 18:36:03 »
nema ih hehe  :mrgreen: al bili smo keve mi  :pick nose: .... danas smo isli bacit djir isto ispalo na kraju cca 250 km eto danas smo se opametili jerbo nan niko nece virovat ako nemamo slika...danas smo isli do knina pa onda na drnis priko kistanja...iz drniša u šibenik pa priko boraje kući... čin mi pošalju te slike od danas stavit cu ih na forum :)