Autor Tema: Sveti Josip, Malostonski zaljev i kamenice  (Posjeta: 3336 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline f6

Sveti Josip, Malostonski zaljev i kamenice
« u: 19 Ožujka 2010, 19:02:56 »
Ma ništa strašno. U dva s mosta i ostalo je poznato.... :big_smile:

kava u bajkersa...  :big_smile:

začinjena s cajima...( Bože moj, treba se propisno parkirati a ne na trotoaru)....... [smilie=lolroll]

pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Odg: Sveti Josip, Malostonski zaljev i kamenice
« Odgovori #1 u: 19 Ožujka 2010, 21:55:57 »
ja bih ovom prigodom zahvalio Sv.Josipu jer me sacuvao od degenerika koji je u srebrenoj astri preticao u mrtvom bogenu..... nesto sam kao reagirao al Cova sa Ducatijem koji je bio iza mene .......je rekao da je izgledalo strasno..i eto zamalo zagnojih......
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.

Offline emirharley

• Harley-Davidson Road King Classic FLHRCI
    • http://www.facebook.com/pages/The-First-Sarajevo-Harley-Davidson-Club/121702474647007 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163078797061414.27691.100000778847200&type=3&l=daf8484f07
« Odgovori #2 u: 19 Ožujka 2010, 22:15:39 »
Dosta mi je Dado, i previse, sto je naje*ao, nemoj jos i ti.... [smilie=anger]

« Odgovori #3 u: 19 Ožujka 2010, 22:55:29 »
ja bih ovom prigodom zahvalio Sv.Josipu jer me sacuvao od degenerika koji je u srebrenoj astri preticao u mrtvom bogenu..... nesto sam kao reagirao al Cova sa Ducatijem koji je bio iza mene .......je rekao da je izgledalo strasno..i eto zamalo zagnojih......

Glupane ........... :censored: :censored: :censored: ostatak ti recem kad se vratis sa snjega  :mrgreen:

Offline f6

« Odgovori #4 u: 19 Ožujka 2010, 22:59:59 »
Ma dramatizira, nije to ni blizu tako strašno izgledalo. Prošli su u 7 cm. Samo se pravi važan  :tongue1:

« Odgovori #5 u: 19 Ožujka 2010, 23:02:20 »
Ma dramatizira, nije to ni blizu tako strašno izgledalo. Prošli su u 7 cm. Samo se pravi važan  :tongue1:

S obzirom da nije bio sam i 777 je previse konjina jedna extremna  :mrgreen:

Offline f6

« Odgovori #6 u: 19 Ožujka 2010, 23:07:45 »
Ma idiot, goni ga, znaš gdje. Stalno ga je trebalo stizat i usporavat.... :think:  Samo da znaš moj Vicko kako je to izgledalo.  :heat:  I onda ja onim cajima objašnjavam da trebaju pjane ljude ostavit na miru a kaznit njega jer je preko Ratca vozi 200, a oni se uhvatili Branka, Iva i Cara...  :mosking:

« Odgovori #7 u: 19 Ožujka 2010, 23:10:01 »
Ma idiot, goni ga, znaš gdje. Stalno ga je trebalo stizat i usporavat.... :think:  Samo da znaš moj Vicko kako je to izgledalo.  :heat:  I onda ja onim cajima objašnjavam da trebaju pjane ljude ostavit na miru a kaznit njega jer je preko Ratca vozi 200, a oni se uhvatili Branka, Iva i Cara...  :mosking:

Kad vidis njih troje odma se vidi da su pravi  :angel: Neznam kao nisu njega uhvatili vragovi jedni  :mrgreen:

Offline bubson

• KAWASAKI 636
    • http://www.buba-moto-servis.hr
« Odgovori #8 u: 20 Ožujka 2010, 21:44:35 »
samo bi nadodao na zadnje dvije slike .....bilo je i vrijeme da se ovakvi kriminalci dovedu pred lice pravde.....biće tako doma ispred kafića parkiraju...dabogda im stavili lisice drugi put, ali ne na motore, prst gore našoj policiji......... :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
APN 6s automatsko paljenje   nogom 6 puta sna¾no !!!

« Odgovori #9 u: 22 Ožujka 2010, 11:17:03 »
Blago vam se, i na diru i na kamenicama.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

« Odgovori #10 u: 22 Ožujka 2010, 15:58:53 »
vidim ja da ovdje sve manje vlada bratstvo i jedinstvo i da su odredeni clanovi poceli  :thumbsdown:........  by the way Vicko da sam bio sa bilo cime drugom...recimo sa bibijem nebi sad ovo pisao .... ja hocu ukazati na degenerike a vi mene vako...nije mi guma jos ni do kraja brezobraznici jedni.... :pick nose:...a F6 onih 7 cm je zato jer sam izbjegavao vjestim manevrem.....ipak je to Bjuel :yes:
For some there's therapy,
for the rest of us there's Motorcycles

BMW is like Beethoven.
Buell is like Jerry Lee Lewis.
You can't dance to Beethoven.