Pozdrav ekipa

Pratio sam Vaše postove za Mostar ali kako smo dosta kasno krenuli nisam htio obečavat da se nađemo u Mostaru ovako smo zavrtili do Modrog jezera pa evo kako smo proveli popodne.
Kako smo i napisali na forumu lip dan šteta ne učinit koji kilometar.Da mogu odabrat temperaturu količinu sunca ,vlage i svih ostalih parametara mislim da bi to ispa današnji dan.Vrime je jednom riječju bilo idealno.
U podne sastali smo se na benzinskoj na izlazu iz Splita.Boris ,Sina Dražen i ja kratak dogovor i frrrr prema Imotskom preko Dubaca.

Standardno stajanje na Dubcima čisto da ne iznevjerimo tradiciju i dalje uzbrdo priko Brela,Šestanovca dalje prema Imotskom i današnjem odredištu Modrom jezeru.
Na vidilicu stižemo doslovno motorima

Vidimo jezero skoro presušilo ostalo je toliko da je dubina svega 10-tak metara.Na pojedinim stinama ima oznake (brojevi) koji kazuju kolika je dubina jezera kad voda dođe do njih.

Nismo se dugo zadržavali jer bilo nam je VRUčE da da stvarno je zagrijalo.Iznad nas nalazi se tvrđava koja je bila ujedno i zadnji edukativni cilj današnjeg điraa tvrđava Topana
Tvrđava Topana nastala je u 10. stoljeću, kroz povijest imala je izuzetno strateško značenje i nekoliko puta se spominje u poveljama hrvatskih i bosanskih kraljeva, a bila je nastanjena do 1816. godine. U okružju utvrde nalazi se i crkvica Gospe od Anđela, zaštitnice Imotske krajine izgrađena 1718. godine.

........

......

I tako izmoreni i gladni :icon_mrgreen: krećemo u potragu za nekom lipom delicijom.A mi ništa drugo neznamo nego udri po mesini i palčinklama

motore na sigurno a mi u konobu :
![skocko [smilie=skocko]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/skocko.gif)

..i tako uz ugodnu čakulu pala je noć a nismo se ni okrenili.Dražen opet ima tamni vizir jer rekli smo da ćemo se vratit zadana
![lol roll [smilie=lolroll]](https://www.du-moto.com/forum/Smileys/du-moto/lolroll.gif)
...ja sriča vozim sa rezervnom kacigom pa neman tamni vizir tako da sam ovaj put dobro proša

.

I tako uz još jednu Sininu istinitu priču :rofl7gp: sretni i zadovoljni navlačimo opremu i klizimo kroz noć prema Splitu.

Odlično sam se proveo sa odličnom ekipom neznam kako je njima bilo ali ja sam gušta u svemu.
Pozdrav ekipi i nadam se nekom novom điru
Fotografije iz đira