Autor Tema: Rijeka-Zadar-Pag-Rab-Krk-Cres-Lošinj-Rijeka  (Posjeta: 4606 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rijeka-Zadar-Pag-Rab-Krk-Cres-Lošinj-Rijeka
« u: 14 Srpnja 2009, 23:44:56 »
Lagani đir od 650 km malo vožnje s trajektima ali u svakom slučaju super vožnja  :big_smile:

Odg: Rijeka-Zadar-Pag-Rab-Krk-Cres-Lošinj-Rijeka
« Odgovori #1 u: 15 Srpnja 2009, 02:04:52 »
A bose vraže jesi lip  :mrgreen:
Bravo  [smilie=clap]  :occasion:
Evo nema niti poure da sam razgovaro o nečemu sličnom, ustvari kontra smjer, Pula, Cres, Krk, Rab...uglavnom iskrcat se u Zadru.. Kakve su cijene trajekta i povezanost?

« Odgovori #2 u: 15 Srpnja 2009, 04:44:37 »
hehe, gledam ja i uživam.ljepe slike, more, otoci...zalazak sunca kad odjednom buu. zamalo nisam po sa stolice.  :thumbsup:

« Odgovori #3 u: 15 Srpnja 2009, 10:34:53 »
 ;D ;D ;D
                     :laugh2:  nisam lijep ali imam motor  :laugh2:

što se tiče trajekata povezanost je super sad imaš redovite linje po svakih sat vremena Brestova-Porozina a tako i s Merag-Valbiska, za Rab i Pag mislim svakih 20 minuta da voze. Mi smo to sve podijelili u dva dana. prespavali smo na Rabu. cijene trajekata su ti cca 50kn ovisi koji.Cesta super nema gužve novo napravljena  :cool2:

« Odgovori #4 u: 15 Srpnja 2009, 13:00:34 »
to je dobro, jer sam se nebaš ugodno iznenadio nedavno kad smo išli na Brač. Cijena za motor je 63 kn plus 30 kn po glavi..sreća što sam išo sam inace nebi imo za platit  :stinker:
a i jednoglasno smo zakljucili da je trajekt više skela nego trajekt.. čim se ukrcaš dobiješ kolut i veslo  zlunetrebalo :good2:
p.s. dok nekupiš motor s prikolicom nisi faca  ;D
thnx for info   :thumbsup:

« Odgovori #5 u: 15 Srpnja 2009, 14:26:20 »
to je dobro, jer sam se nebaš ugodno iznenadio nedavno kad smo išli na Brač. Cijena za motor je 63 kn plus 30 kn po glavi..sreća što sam išo sam inace nebi imo za platit  :stinker:
a i jednoglasno smo zakljucili da je trajekt više skela nego trajekt.. čim se ukrcaš dobiješ kolut i veslo  zlunetrebalo :good2:
p.s. dok nekupiš motor s prikolicom nisi faca  ;D
thnx for info   :thumbsup:

Da Jadrolinija klepa malo više para šta ćeš cigani, drugi ti ne naplaćuju vozača za razliku od "jadrolinije"
a i di god ideš pazi di jedeš obavezno tražite meni jer klepaju pare za poludit..da se opet ne iznenadiš  :food:

šta će mi prikolica samo smeta ???

:occasion: