Autor Tema: Slavonski Brod, Mega Bikers susret i "Uriah Heep"  (Posjeta: 6578 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Odg: Slavonski Brod, Mega Bikers susret i "Uriah Heep"
« Odgovori #15 u: 14 Svibnja 2009, 13:44:25 »
ma dobro sto t sad Emire laprdash :think:  [smilie=anger]
ako sam sto krivo napisao ili koga nečim uvrijedio slobodno reci. Kao sto si vidio nenosim nikakve oznake osim reebok patika, i to zato što su dobre a ne zato sto su reebok, a prilikom rodjenja nisam imao mogucnost izbora drzave, nacionalnosti niti kontinenta..odgojen sam u katolickoj obitelji, nastrojen kao patriot i to je sve, drzim svoje postujem tudje    :good2:
zasto politički :think:..zato sto je to tako, i nikako drugacije, zivim 400 m od granice s najcrnjom gorom i znam kako je to zivit kraj kineskog zida..a zasto, a kako i zbog koga? pojma nemam al mi se riga od svega [smilie=puke]jer da nije toga  zivio bi u centru svjeta a ovako je to shupak svjeta  :mosking:
fakat neosjecam potrebu znat povjest svakog mjesta u krugu 500 km koje je zadesilo isto zlo, jer svako od njih svoju zalosnu pricu ima, al opet zbog koga i tko i kako, kad malo bolje promislis isti ti ljudi koji i danas su tu, nitko sa greenlanda ili nju zelanda nije dosao radit sranje..u principu se nisam mogao nacudit da je tako blaga briroda mogla prihvatit i poticat te silne horde, jer posjetio sam vijetnam i vjeuj mi da je priroda takva da ti nikakva droga ni stimulans nije potreban da bi bio luuuud  :secret:
a horde kao horde, sta reci, kao djete sam imao tu cast ostat zarobljen u okupaciji i nagledat se hordi , i jednioh i drugih, jedina razlika je u tim pustim zastavama i simbolima, odakle tko dolazi, krvave oci, mrznja i strah i ocaj su potpuno isti :yes: i danas su oni sami na motorima ili njihovi potomci odgojeni u istome duhu (a kako drugačije)  :doh: ali ja osobno ih nemam zasto smatrat ravnobravnima sebi ili svojoj okolini, pročitaj još jednom moj dojam iz djira kad sam sustigao dvojicu okorjelih neznam čega kraj mostara pa samo na brzinu rpromislio dali su hrvati ili mostari iz mostara ili srbi iz trebinja, nije me interesiralo jer su prebahati da bi bili ravnopravni meni, čime ne drzim sebe višim od njih ili tako što, božesačuvaj, samo znam ono što treba da znam  :pick nose:

a kako da nerečem koju i na ovo "komune", a istina je, živimo u rezervatima ko indijanci, u koje smo sami sebe stjerali  :boring: pa je jedina zastava i barjak koji sam nosio i nosit cu barjak sv.Nikole, zastitnika župe a i inače putnika i pomoraca..a baš je lik, šta ne!?!  :sarcastic:

odoh  sad do najcrnje gore kupit duvan, u hrvatistanu poskupiše za popizdit, a pošto idem s autom jer je lakse sakrit i švercat neće bit dojma iz djira 8), pa se pišemo kasnije ako bude potreba.. :stinker:

Zdravo bili  :mrgreen:

« Odgovori #16 u: 14 Svibnja 2009, 17:33:01 »
Lagano preskaces kineski zid... :mrgreen:

SHANGRY-LA

« Odgovori #17 u: 14 Svibnja 2009, 22:51:58 »
Odlican putopis.. :thumbsup: :thumbsup:
To se trazi..a ove politicke razgovore ostavitie sa sr+trane..Tema je ipak motorijada :occasion: :occasion: :thumbsup:

« Odgovori #18 u: 16 Svibnja 2009, 21:45:12 »
Lagano preskaces kineski zid... :mrgreen:

ka David Copperfield ali sa Marlborom  [smilie=lolroll]
Drumovanja

Pjevaju u meni drumovi sna¾ni,
drumovi dobri kao dlan oèin.
Moram danas otiæ nekud, da potra¾im
malo odmora za umorne oèi.
 Idem bez pozdrava, bez poruka, ovako lijepo pomuæenog uma, da tra¾im okuka, okuka, okuka, i iza svake - samo parèe druma.  Pustite me, pustite da odem, bez pitanja kako, i za¹to, i dokle, drumovi uvijek nekuda vode, a ja sam nomadskom glaðu proklet.              Vitomir Nikolic 1966

« Odgovori #19 u: 17 Svibnja 2009, 07:51:49 »
Tripse,budi dobar  :joy:  :thumbsup: čujemo se  :occasion:  :food:
The Art of Motorcycle.....

« Odgovori #20 u: 18 Svibnja 2009, 16:06:07 »
Ili parkiraš nasred Doboja i češkaš se iza uha. ;D

tabla 5x5 a mi sa nosevima u tabli i ko fol čitamo [smilie=lol] [smilie=lolroll] e jes...a svi ti trube  :big_smile: sačuvaj me Bože! [smilie=lolroll]

Offline Nix

« Odgovori #21 u: 18 Svibnja 2009, 19:12:38 »
a mi odzdravljamo.... :big_smile:
Free Rider

Tetkica racing team