Autor Tema: philippini mali overnight beach party  (Posjeta: 2083 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

philippini mali overnight beach party
« u: 02 Svibnja 2008, 04:57:19 »
evo odmah da pocnem s isprikom

kako mi je bilo dobro ;D nisam puno slikavo nego onako par slika kad bi se sjetio ;D
ali evo da vam bar malo pokazem kako je to ode

inace ovako dogovor je bio da idemo na overnight na plazu i to nedje da ce biti oko 30 ljudi

prvo nisam bio siguran dali uopce ici i odluka je pala ujutro obavili shoping (svinjetina 3us$ a govedina(biftek)4us$, na oko 40c tako da sam se ja brzo vratio u cari A/C u sobi a oni nastavili i tako dolazi vecer pomalo sinjorina dolazi po mene skuterom i krecemo na put od oko jedne ure prema "Tropicani" kad tamo sve puno muzika na svakom koraku sutra je paznik pa ljudi izasli na vikend.
uglavnom nalazimo nas vlastiti compound i smjestimo se a prijatelji i prijateljice neki vec tu i dolaze uglavnom sve puno

pada noc pomalo vrijeme i za prigristi nesto pa se vadi meso inace ode je obicaj da se rostilja cijelu noc i da se non stop jede pomalo uz pice mic po mic

i tako dolazi tura za turom malo po malo taman vec se ostavilo i preslo se na domaci rum koji nije los jer evo glava me nije jos zabolila a litra kosta nedje oko 3 do 4 dolara jer to je ipak jedno od najboljih domacih pica.
da bi se glava razbistrila najbolji lijek je nocno kupanje ali ne prvi put ne ostajemo dugo jer je nekog na plazi pecnula meduza pa se brckamo po plicaku uz prigodne igre kako dovesti raka do plaze

i tako malo po malo evo zore treba poc naredit odojak za objed a dogovaramo se da cemo svratit na fish market(jer ipak nadimak ovom gradu je Tuna Capital of philippines) tako da probam i taj domaci specijalitet i tako krecemo ja i jedan Priend na put sa skuterom dogovorili smo odojak da bude gotov oko 2-3 popodne(nazalost nisam sliko ni odojak ni tunu a sto cu :doh: i sredili da ga dovezu na plazu i na povratku stajemo na fish market kad problemi na ulazu nas ne pustaju jer nemamo posebne bijele cizme a sto sad vracemo se i odlucimo da cu sad ja provat vozit pa mozda nas ne fermaju kad opet stop [smilie=naughty] :doh: , a sto sad, de naci te cizme  [smilie=anger] kad vidi vraga  malo dalje nas upute da lik iznamljuje cizme i krecemo tamo iznajmimo par he he i krecemo unutra uz smijesak. Unutra imas sto i vidit ribe ko u prici nema sto nema usput ako se neko razumije kako se unas otvara firma za uvoz i koje su procedure za uvoz ribe i egzoticnih drva trebalo bi mi par savjeta koje sam voljan i platit.

no dobro eto nas i sto sad kupit kupujemo lignje po 1us$ za kilo i 8 kila tune za 15us$ te krecemo prema plazi.

dolazimo na plazu krijepimo se pivom od litre zbog dobro obavljenog posla i gradele se ponovo spravljaju uz pokoju kaplicu i malo kupanja

eto tako lijepo i evo dvije ure popodne  kad dolazi on :food: :food: :food: :food:

nazalost ovo nisam slikao jer sam imo pametnijeg posla :occasion: :occasion: :food: :food: :occasion: :occasion: :food: :food: :joy: [smilie=skocko]

eto i to se obavilo ali sad hvata fjaka pomalo a nismo ni spali cijelu noc tako da pomalo krecemo put kuce svoje i dogovaramo se za vanka uvecer ali ja sm to uspio prespavati jer cim sam se uhvatio posteje vise mi nije bilo do dizanja a evo kazu jutros da su i oni tako

eto nadam se da ce ovo bit malo zanimljivo bar komu
i oprostite na gramatici i izrazavanju jer ipak ovo je moj prvi opis dozivljaja a i gramatika mi u skoli nije bila jaca strana

malo sam i izgorio jer ovo je prva banja nakon godinu dana ali nista posebno samo malo zateze 

eto pozdrav

Offline f6

Odg: philippini mali overnight beach party
« Odgovori #1 u: 02 Svibnja 2008, 07:18:55 »
Grco legendo! A što uživaššššš!!!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #2 u: 02 Svibnja 2008, 18:58:49 »
A sto ti je lose ........... a da se sjetis susjeda malo!!  Eto i mene tamo!!  :big_smile:
Dezurni kamikaza !!!  A.K. ZUPA DUBROVACKA
MK Dvije Rote

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
« Odgovori #3 u: 04 Svibnja 2008, 18:29:56 »
 :yes:
To se trazilo.... (to se i dobilo)!

:thumbsup:

Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

« Odgovori #4 u: 06 Svibnja 2008, 18:17:50 »
Znaju li Filipinke di je Rvacka  :think:

Ako ne budu znale nakon tvoga posjeta onda stvarno  :thumbsdown:

Svaka chast
...

« Odgovori #5 u: 16 Svibnja 2008, 23:37:20 »
aaaao lale... [smilie=jive]
sigurno si popio par kokosa,, kazu da je afrodizijak..
tinking abaut wumannnn..veri gudaaa.. [smilie=clap]

« Odgovori #6 u: 17 Svibnja 2008, 01:15:30 »
azija je ZAKON!!!
jest da je Japan malo skup ali... (zato je elektronika stvarno djabe)
sva sreca da idem sad za Vijetnam- tek tamo je  :cool2:
2 fjaka- kupio u Yokohami Tamron 17-50mm f2.8 (425 usd- kad preracunam jene)
:)