Nije bitno ko sam ali bio sam jako blizak sa pokojnim Stankom, danas je bio sprovod i u njegovoj obitelji i mjestu vlada velika tuga i žalost. To nije bilo dovoljno pa su svi mediji objavili da je pokojni Stanko poginuo svojom pogreškom i da nije nosio zaštitnu kacigu i time nanijeli dodatnu bol obitelji koja je uvjerena da pokojni nije imao ni trun krivice u svojoj tragediji. Tu svu krivicu pripisujem policiji koja svoj posao nije odradila kako treba. Očevid je trajao skoro 4 sata a kacigu nisu našli ili nisu htjeli naći a ona je ležala samo 3-4 metra od mjesta nesreće. Njegovi prijatelji uvjereni u to da imao kacigu otišli su na mjesto tragedije i pronašli je u roku od 30 sekundi jer je bila vidljiva sa ceste a vještacima za to nije bilo dovoljno 4 sata. Da nebi bilo dvojbe dali je imao kacigu ili ne možete se uvjeriti na sljedećim slikama:

kaciga slikana sa ceste jasno vidljiva u niskoj travi

tu se vidi da je je imao ne bilo koju kacigu nego "Arai" i bez obzira na to od siline udarca je probijena

netko je napisao da da je nije vezao kacigu, tu se vidi kako je unutarnji dio počupan i na vezici se vidi da mu je jednim dijelom strugala o vrat.

na ove dvi slike se vidi kako je kaciga uništena i probijena od udarca o metalni stup.

i sad naj jezovitija slika na kojoj se vidi oštri dio stupa koji je pokojnom Stanku probio kacigu i glavu, čak se vide ostaci kose i krv. Da je imao 3 kacige tragediju nažalost nije mogao izbjeći.
Šta se tiče njegovog pretjecanja sve je bilo uredno, isprekidana crta, ne prevelika brzina ali neopreznost nesretnog mladića koji nije pogledao " mrtvi kut " ga je gurnula u smrt. Ne želim kriviti nikoga samo želim da se zna istina i da moj Stanko nije ni malo kriv za to šta mu se dogodilo kao šta se u medijima navodi.
toliko od mene, pozdrav!