Autor Tema: Nažalost...  (Posjeta: 193547 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Nažalost...
« Odgovori #375 u: 13 Srpnja 2009, 17:56:38 »
Pa i nije bas dobro prosao...

Ispricavam se ali sam donio zakljucak na osnovu clanka iz linka, u kojem je pisalo da ozljede nisu opasne po zivot  :cry:

Decku zelim sve najbolje i da operacija prodje max uspjesno  :moli:

Nažalost...
« Odgovori #376 u: 13 Srpnja 2009, 19:12:12 »
Ispricavam se ali sam donio zakljucak na osnovu clanka iz linka, u kojem je pisalo da ozljede nisu opasne po zivot  :cry:

Decku zelim sve najbolje i da operacija prodje max uspjesno  :moli:

U clanku i pise kao da mu nije nista pa se nije moglo ni znat . ;)

Nadmo se sutra dobrim vjestima i da ce Nino nakon operacije biti OK

Nažalost...
« Odgovori #377 u: 13 Srpnja 2009, 20:30:00 »
Operacija je prosla OK!  :cool2:
Samo mi nije jasno zasto su ga neki momci vadili iz kanala kad je udario u zid jer su mu mogli jos kraljeznicu povrijediti.
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Nažalost...
« Odgovori #378 u: 13 Srpnja 2009, 21:03:22 »
Dobre, jako dobre vijesti  :thumbsup: , nek se decko drzi, a ovima koji su ga natezali treba neke stvari pojasniti sto ciniti a sto ne kad se neko unesreci, jer se stvar moze znacajno pogorsati  ;)

Nažalost...
« Odgovori #379 u: 13 Srpnja 2009, 23:21:09 »

Nažalost...
« Odgovori #380 u: 14 Srpnja 2009, 04:08:44 »
Operacija je prosla OK!  :cool2:
Samo mi nije jasno zasto su ga neki momci vadili iz kanala kad je udario u zid jer su mu mogli jos kraljeznicu povrijediti.
Odlična vjest!
Prošo sam sve to, i mene su momci koji su mi slomili kičmu uhvatili za noge i ruke i ko vreću patata htjeli ubacit u cady,hehe. Da se nisam pobunio,sad bi vozio kolica a ne motor. Biče ih uhvati panika,pa zaborave da se unesrećeni ne smije micati.

:biker2:
« Zadnja izmjena: 14 Srpnja 2009, 20:43:29 od CoBra »

Nažalost...
« Odgovori #381 u: 14 Srpnja 2009, 14:52:58 »
Nije ove hvatala nikakva panika... njega su micali, motor makli pa isli staviti biciklu kao da je pao s bicikle... Zbogom pameti...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Nažalost...
« Odgovori #382 u: 28 Srpnja 2009, 11:57:26 »

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Nažalost...
« Odgovori #383 u: 28 Srpnja 2009, 12:15:04 »
Dobro su prošli, kako motor izgleda.
Jučer popodne sam gledo jednog s motorom na priključku u Lozici kako izlijeće iz pravca Mokošice prema Zatonu. :stop2:
Vuka jesi li ono bio ti?  :shock:
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Nažalost...
« Odgovori #384 u: 28 Srpnja 2009, 14:37:19 »
Izlijetanje ili polijetanje?  ;D

Evo sad na Kunejima opet nas dragi glumac Predjo, ne moze ustati od poda,zida koliko je pijan ili ga je sunce udarilo pa je pao s motora.  :shock:
Ovako je bilo prije par dana :
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=8&ID_VIJESTI=110845

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Nažalost...
« Odgovori #385 u: 29 Srpnja 2009, 17:41:46 »
Izlijetanje ili polijetanje?  ;D

Bilo je prvo izlijetanje pa prolijetanje pored auta koje je dolazilo s mosta prema Zatonu.  :think:
Dobro, možda nije bilo toliko rizično, koliko to izgleda u očima ostalih sudionika u prometu.
Da bar staviš kacigu izgledo bi manje kamikaza.
Uh, vidiš šta se sve događa. :bonk:
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Nažalost...
« Odgovori #386 u: 24 Kolovoza 2009, 21:23:57 »
"U Mlinima je  došlo  do prometne nesreće jučer oko  18.40 satiu kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena (neopasne po život). 34-godišnja državljanka BiH upravljala je osobnim vozilom marke Peugeot 206, BiH nacionalnih oznaka, prilikom uključivanja u promet sa parkirališnog prostora na kolnik D-8, nije propustila motocikl marke Yamaha, dubro.reg.oznaka, kojim je kolnikom D-8, smjer istok-zapad, bez zaštitne kacige upravljao 30-godišnjak iz Župe dubrovačke."

http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=6775

Kako i sami vidite na ovom potezu od 2km (skretanje za Župku,Srebreno,skretanje za Postranje) se učestalo događaju prometne nezgode ( bilo je i smrtnih) a i poznato je da je skretnaje za Srebreno  crna točka.
Pa bih vas molio da kad prolazite kroz Župu od Mišića do Plata da otvorite širom oči i da nevozite brzo. Svako jutro tuda prolazim i tjedno bar 2put bude "u usko".

:thumbsup:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Nažalost...
« Odgovori #387 u: 24 Kolovoza 2009, 22:33:28 »
jeli ovo luksha   :shock:
 [smilie=anger]

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Nažalost...
« Odgovori #388 u: 24 Kolovoza 2009, 22:43:49 »
neznam al mislim da sam ovog XTX-a viđao pretežno bez kacige. Malo jači lik,mislim da je nekad davno raznosio dostavu u Intereurope
 A i vrtio se po Platu u zadnje vrjeme. E sad koliko ima narančastih to neznam....tew dali je to taj
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Nažalost...
« Odgovori #389 u: 24 Kolovoza 2009, 23:06:59 »
ma u pm.. neznam, nisam siguran, po motoru mislim da je on, a ovih naracanstih xt nema bash..
sranje  :thumbsdown: