Autor Tema: Nažalost...  (Posjeta: 193517 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Nažalost...
« Odgovori #360 u: 22 Svibnja 2009, 22:17:54 »
Jučer ujutro je u Mokošici ispred Termoterapije bi neki udes u kojem je izgleda sudjelovao netko sa skuterom.
Kad sam prošao policija je vršila zapisnik a skuter je bio skršen da nisam uspio prepoznat koji je. čini mi se da je neki maxi skuter ali ne znam koji.
Izgledalo je prilično gadno, zna li se ko je fasovo i kako je?  :think:
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Nažalost...
« Odgovori #361 u: 10 Lipnja 2009, 11:52:08 »
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Nažalost...
« Odgovori #362 u: 10 Lipnja 2009, 19:05:53 »
Hvala Bogu, dobro je pas'o kako je moglo biti.
A tough category, but the cream that is the BMW K1600GTL has remained at the top of this CW class for an impressive four years. (Cycle World)

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Nažalost...
« Odgovori #363 u: 10 Lipnja 2009, 21:14:46 »
Uh dobro je prošlo.  čuo sam da je svirnuo  i pafff :!: :shock:
 Auto ga je odbilo u desno na zemlju pa je udrio u bagera (u gumu) koja ga je odbila na cestu. Srecom da je imao kacigu jer je ljeva banda kacige fino zastrugana.
 Ovo je 2 slučaj na istom mjestu :cry:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
Nažalost...
« Odgovori #364 u: 13 Lipnja 2009, 02:06:02 »
Uuuu.. steta...

BTW. Meni samo nije jasno KAKO si jos uvijek dozvolite misliti da je "sreca" sto je netko imao kacigu... NIJE TO SRECA!!!  Pa to je svitu zdrava pamet! E!

Djizzs...... :namrgodjen:
Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

Nažalost...
« Odgovori #365 u: 10 Srpnja 2009, 14:15:00 »
« Zadnja izmjena: 10 Srpnja 2009, 14:27:50 od jeeves »

Nažalost...
« Odgovori #366 u: 10 Srpnja 2009, 19:38:41 »
Dobro je prosao, manje gasa ne bi bilo lose  :good2:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Nažalost...
« Odgovori #367 u: 10 Srpnja 2009, 20:18:12 »
 :cry:

Suputnica na motoru zadobila teške tjelesne ozljede

"......Naime, vozač motocikla preticao je na punoj crti kolonu vozila ispred sebe, koja su se kretala od Dubrovnika prema Konavlima, te je bočano udario u Golfa koji je skretao prema Bosanci...... "

http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=6440
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Offline stalker

• *
  • Honda NC750XDG / SH 150
    • ABYSS diving & water sport center
Nažalost...
« Odgovori #368 u: 10 Srpnja 2009, 22:56:25 »
Uvijek me strah na ovom skretanju za Bosanku jer su mi tu jednom davno stradala dvojica iz firme.
Svaki put kad gore skrećem, dam žmigavac barem 100 m prije i ranije počnem kočit kako bi svi uočili moju namjeru.
Ali opet se nađe nestrpljivih što odmah idu preticat  [smilie=cussing] [smilie=pandur].
http://www.renault-klub.hr
 -----------------------------

Bolje izgubiti tren u ¾ivotu nego ¾ivot u trenu!

Nažalost...
« Odgovori #369 u: 10 Srpnja 2009, 23:49:58 »
Biće od sunca nisu vidili žmigavac,to je ljeti veliki problem,ja sam se u identičnog golfa 2-cu u Cavtatu na isti način zamalo zalijepio,pola metra me djelilo od njega,sreća refleksi i skužio sam mu namjeru u zadnji tren...preticao sam kolonu polako a on je bio ispred i skretao,žmigavac bio u suncu,a i neki jadni izbljedili je i nisam uopće skužio..zamalo sam mu jeb...majku kad ono poslje kad je skreno skužio sam žmigavac.

Eto pa pazite na žmigavce!
...

Offline doktor

• **
Nažalost...
« Odgovori #370 u: 11 Srpnja 2009, 06:22:53 »
a i raskrsnica je vrhunski napravljena, na pravom mjestu , sve po pravilima  i propisima , a i vozaci se pridrzavaju nacina voznje gotovo kao i na kruznom toku.

Offline V-nor

• **
  • YAMAHA 345 SYC, Malaguti CIAK
Nažalost...
« Odgovori #371 u: 11 Srpnja 2009, 09:44:11 »
Sinoc kod Zadra... Poznavali smo se.
Divan decko...

...je bio.

Molim Vas ako treba - mijenjajte stil voznje...
To je nesto na sto se moze utjecat.
To i oprema!!!

Ostalo je ocito u Bozjim rukama, i ljudskim mukama...

Pretpostavka je majka svih za*eeeba!
Nosite opremu, smanjite gas, doma je netko tko èeka na vas...

Nažalost...
« Odgovori #372 u: 13 Srpnja 2009, 09:47:05 »
Dobro je prosao, manje gasa ne bi bilo lose  :good2:

Pa i nije bas dobro prosao...
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Nažalost...
« Odgovori #373 u: 13 Srpnja 2009, 11:48:21 »
...istina Vuka, ležat a ne mrdat a bit tako živ i mlad kao on... nije lako!

... a što se tiče nesreče na raskršču za Bosanku mogu samo reč da sam i ja najgori ali da se kolone ne pretiču, pogotovo ne od 01.07. na dubrovačkim cestama... točno se vidi kako vručina utiče na reflekse ljudi, kako gustoča prometa usporava cijeli taj proces gibanja (da ne napomijem panorama turiste na koje naidješ a oni voze 35-40 km/h)a nama koji smo svakodnevno na motorima upetostručuje mogučnost kontakta sa dotičnim jačim i večim sudionicima u prometu mada bi mi željeli nastavit vozit sa manje rizika i istom brzinom kao i do tad! Ne može!

Ali zato je gušt dignut se u Nedjelju rano ujutro pa bacit đir!  ;)

čuvajte se i puno puno sreče svima!

Mislim da na forumu kacige i opremu ne treba spominjat, forumaši su te dječje bolesti odavno preboljeli!  :biker2:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Nažalost...
« Odgovori #374 u: 13 Srpnja 2009, 12:11:24 »
...istina Vuka, ležat a ne mrdat a bit tako živ i mlad kao on... nije lako!

Lezi u bolnici u Splitu i danas ceka operaciju kraljeznice.
Grad prica da se bori za zivot,tako je to u nas, rekla-kazala... ali ja kao njegov rodjak valjda znam bolji info.