Drug iz dubrovniknet.hr teama odgovorio:
Ovo s kacigom je prestrasno. Napisat su sutra jedan tekst. Vidim da su nas popljuvali na forumu. Mi
bi bili najsretniji da se taj dan nije nista dogodilo i da je covjek ziv i zdrav. Kad smo culi za
nesrecu napisali smo taj prvi tekst s greskom da je auto isao iz suprotnog pravca, jer smo takvu
informaciju dobili otamo dok je ocevid jos trajao. Stavili smo da je nesluzbeno. Rijetko kad se
dogodi da informacija s lica mjesta bude netocna, a kako smo to falili onda smo napisali i drugi
tekst sa sluzbenim informacijama iz policije. Naglasavm ovo "sa sluzbenim" jer su i drugi mediji
popljuvani na forumu u vezi toga je li imao kacigu ili nije. Ne bi nitko od novinara takvo nesto
izmislio.
Jos cemo se cuti.
A što se tiće tipa motora, ne možemo im zamjerati. Kao prvo nisu svi novinari obožavatelji motora pa da moraju znati sve marke. Ja naprimjer od proizvođača bicikli znam jedino ROG. I što sad. Svi su nažuljali jaja na ROG-ovom sitzu. NISU! Osim toga novinari najčeđće napiđu ono što im se dojavi. A s ciljem da što brže objave vijest često informaciju ne provjeravaju osobno. Pogotovo nevažne, kao napr. model motora.
Nadam se, odnosno siguran sam, da će drug dobar tekst napisati