Autor Tema: Preinake na Grobniku  (Posjeta: 2969 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Odg: Preinake na Grobniku
« Odgovori #15 u: 20 Veljače 2008, 11:22:57 »
... Imao sam problema s lap timerom, transponder je bio postavljen na ciljnoj ravnini, a receiver se uključivao negdje prije izlaska iz rupe, kao da se signal odbijao od brdo iznad rupe i zbunjivao mi prijemnik, a brojao bi mi 1 ili nijedan krug od 7 odvezenih.
Imao sam i ja tih problema ali imaš mogućnost namjestit najmanje vrijeme između dva uključenja receivera. Ako staviš na 1:30 to bi trebalo riješit taj problem  ;)

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline vucko

• **
  • minja 636
Odg: Preinake na Grobniku
« Odgovori #16 u: 21 Veljače 2008, 08:57:26 »
Imao sam i ja tih problema ali imaš mogućnost namjestit najmanje vrijeme između dva uključenja receivera. Ako staviš na 1:30 to bi trebalo riješit taj problem  ;)

To je već bilo namješteno na 1:30. Problem je što bi, po izlasku na stazu, receiver prvi put uhvatio signal u rupi, onda bi ga na ciljnoj ignorirao (radi tih 1:30), onda ga cijeli krug ill 2 u rupi uopce ne bi uhvatio (valjda ovisno o putanji ili nagibu motora kroz rupu), pa bi se lap timer ugasio, itd...  S obzirom da je staza bila prazna, cak sam probao izaci kroz suprotnu stranu kroz box pa skrenuo na ciljnu, da prvo uhvati na ciljnoj.... to je cak i radilo, ali bilo bi mi neugodno svaki put mogao ici kontra smjerom :) Na kraju sam pod njega podstavio komad "tejp trake" (C) da ga drzi u horizontali paralelno s putem (jer je plastika na kojoj je bio zalijepljen - pod kutem) i onda je konacno proradio kako treba. 

Prvi dan sam bio uvjeren da je netko bio postavio jos jedan transponder u rupi  :big_smile: