A ništa posebno za reći, Grobnik ko Grobnik, osim sto je bilo prehladno cijeli vikend, a u ponedjeljak je zatoplilo (na cca +5 u podne), tako da se moglo i voziti bez da se prsti lede nakon 3-4 kruga... upoznali gore ta 2 Nizozemca koji dolaze sa svojim timom u 3. mjesecu i moci ce se s njima voziti (o tome vise u najavi voznji).
U nedjelju je bilo i dvoje čakovčana i neki mulac Talijan koji je oblijetao okolo po stazi i čekao do 2 sata popodne da se staza ugrije (od -7 na 0 stupnjeva) i onda počeo palit motor, upalio ga negdje oko 2 i po, vozio se par krugova pa se zaleđen vratio u boks.

Ja sam se u subotu zagrijavao gurajući R1 skupa s 2 Austrijanca kojima se istrosio akumulator a nisu imali žice... Imao sam problema s lap timerom, transponder je bio postavljen na ciljnoj ravnini, a receiver se uključivao negdje prije izlaska iz rupe, kao da se signal odbijao od brdo iznad rupe i zbunjivao mi prijemnik, a brojao bi mi 1 ili nijedan krug od 7 odvezenih.
Onda sam primjetio nekakve tragove ulja po volanu, mislio sam da je glicerina (ne opet!) iz posude, ali "srecom" nije nego "samo" amortizer volana popustio ulje...
Po hladnoj stazi se vozi isto kao po toploj. Dobro, ne bas

Doduse, guma na grijacima je toplija nego kad se izadje sa staze... Vozio sam prvi put na Dunlop 209 GP gumama, nije se lako naviknuti na to da su teske ko olovo, tvrde ko kamen i da po pravcima tresu ko blesave, cijeli motor poskakuje, a volan radi svoju filozofiju. Ali se bar gume ne trose prebrzo (osim ako se odabere krivu smjesu)...
Ukratko, bio je to još jedan odličan izlet, a sunčan ponedjeljak bez vjetra je bio točka na i i zasjenio svu onu hladnoću od vikenda...
E da, s obzirom na radove na mostu kod Rogotina, obilazak ide preko Metkovica skroz preko ne znam ponovit kuda sve, po cesti sirokoj 3 metra gdje se mimoilaze sleperi, do Ploca. Gubi se bar sat vremena na obilasku.