Autor Tema: hajdemo zajedno svi  (Posjeta: 3342 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

hajdemo zajedno svi
« u: 18 Studenoga 2007, 22:17:41 »
pišem ovo jer smo sinoć u bikersa načeli jednu jako škakljivu temu koja bi svakog normalnog natjerala da se zamisli i udruži sa svojim istomišljenicima i moto kolegama.   
U razgovoru s Mariom iz prikaza,Klaićem iz libertasa,Nikom i Vatrogascem iz dvije rote i još nekoliko zainteresiranih iz Nevjerojatnih vozača i par slobodnih vozača pala je jedna dobra ideja da se moto klubovi i free ridersi koji to žele uključe u jednu HUMANITARNU moto udrugu grada dubrovnika čijim bi stvaranjem ovakve humanitarne akcije  dobile još veći efekt a samim time i neku veću medijsku potporu u nekim tv i radio emisijama s ciljem većeg odaziva ljudi na ovakve akcije.Vidimo i sami da se stvari neće pokrenut same od sebe i da uvijek ima netko kome se može na neki način pomoć.
Nas motorista ima u svim zvanjima i zanatima i svak pozna nekoga tko nam može pomoć u pokretanju ovakvih akcija kao što je ova a ako bi svi zajedno prionuli ovom poslu i ako bi registrirali udrugu mogli bi puno lakše doć do nekih donacija a i sami bi dobili neka sredstva od države,grada i općina u kojima živimo kao pojedinci.Ta sredstva bi išla na račun i donirala se u slučajevima kao ovaj ili mali Ilir i da ne nabrajam dalje.
Kao udruga lakše bi mogli organizirat neke zabave a u budućnosti moža neke koncerte ili što slično na čemu bi se mogla skupit lijepa svota za dobru svrhu.

Ajmo ljudi vidit što možemo napravit zajedno!
Moèiæi-Konavle

Offline Nix

Odg: hajdemo zajedno svi
« Odgovori #1 u: 19 Studenoga 2007, 01:02:26 »
ja sam otvoren za sve opcije!  :thumbsup: a vjerujem i moj klub! :thumbsup:

Free Rider

Tetkica racing team

« Odgovori #2 u: 19 Studenoga 2007, 10:32:20 »
Valja, valja! Samo guraj!  :thumbsup:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline nienna

• metro xD
« Odgovori #3 u: 19 Studenoga 2007, 10:39:39 »
ja sam otvoren za sve opcije!  :thumbsup: a vjerujem i moj klub! :thumbsup:
potpis  :thumbsup:
..........na hladnom sjeveru

Offline aurellie

« Odgovori #4 u: 19 Studenoga 2007, 17:17:07 »
Lijepo je pomoć ali ne bi se previše zanosio... udruge, donacije, državna sredstva i sve to meni zvuči malo sajens fikšn, ipak bi s trebali vozat okolo a ne bit crveni križ 2. Ali ako budu svi budem i ja

The machine spirit is with me!

Offline f6

« Odgovori #5 u: 19 Studenoga 2007, 17:53:36 »
Uvjek za ali imam jedan uvjet. Da se prije pokretanja ikakvog pravnog postupka ovdje očituje jedna osoba koja je spremna se posvetiti tome i potezat za sve nas. Jer iz iskustva znam (a potvrdit će i svi oni koji su na čelu nekakve udruge) da uvjek postoji jedan koji o svemu misli i skoro sve radi a da svi ostali deklarativno podupiru njegove inicijative.   :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

« Odgovori #6 u: 19 Studenoga 2007, 18:36:40 »
lući u pravu si jedan uvijek vuče ali zato bi mi zainteresirani trebali sjest za jedan stol i dogovorit se.Mislim da znam nekoga tko bi se uhvatio toga i ima volje za takve stvari.
Pokazat ću mu ovu ideju i pitat ga što misli.
Moèiæi-Konavle

Offline f6

« Odgovori #7 u: 19 Studenoga 2007, 19:01:28 »
 :thumbsup: Podržavam  :thumbsup:

« Odgovori #8 u: 20 Studenoga 2007, 16:01:23 »
iduci korak je registracija na www.donacije.info  :thumbsup:
RDAVA

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
« Odgovori #9 u: 20 Studenoga 2007, 17:46:14 »
Brrr... udruga  [smilie=scared]

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

« Odgovori #10 u: 20 Studenoga 2007, 21:10:28 »
eto sve mislim neću pisat ali moram.đe su vam ove ideje bile lani kad smo skupljali pare za malog Ilira?ovo je neki izborni sindrom [smilie=lolroll]Ja imam tu sreću ili nesreću  da sve u gradu što ima bit pa i humanitarno ima debelu vezu samnom pa mogu dati i pozitivno a i negativno mišljenje o tome.kroz većinu tih akcija "humanosti"prolaze likovi koji se voze u skupim autima,vlasnici građ.komplexa i inih isve kao humanitarno,ništa ne plate i na kraju čisti prihod  tj.ono što daju za akciju je ništavan.Oprostite mi ,ali ježim se više od takvih jer od kraja rata kad je počelo to humanitarno djelovanje ništa veličanstveno.E,a sad pozitivno.Ovo naše djelovanje tzv. trenutno je NAJBOLJE,NAJčISTIJE i od SRCA.U jedan dan bez puno priče i organizacije smo skupili ono što ne dobiju ni djeca za stan u Zagrebu nakon koncerta u Revelinu.I zato nastavimo ovako jednostavno što sami damo novce i sve ide djeci,nema rashoda.Bježim od posla i onda opet pi...m o poslu.Ljudi najbolji smo i  BRAVO MI!!! :joy:
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #11 u: 21 Studenoga 2007, 11:47:35 »
Da, ipak mudro zboriš, što vreča prodje preko više ruka sva manje u njoj ima! Ovako nema tajni, sve u vreču, vreča na stol, svi gledaju jedan broji... Svi za jednoga jedan za sve!

Najčistije!

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline f6

« Odgovori #12 u: 21 Studenoga 2007, 16:52:53 »
Vedro, nije sve tako. Neki dan smo trojica gledali u moj kufer i nismo vidjeli da sam ja s onim ostatkom letaka pokupio i 50 kuna. Našao sam ih u ponedjeljak ujutro. Naravno, uplatio sam ih na tekući račun. Ali uvjek se može ukrast  [smilie=shrug]

« Odgovori #13 u: 21 Studenoga 2007, 18:48:54 »
Vidiš Vedro,a šta sam ti ja reka  [smilie=lolroll]
nisam brz,ali sti¾em

« Odgovori #14 u: 21 Studenoga 2007, 19:06:19 »
Ma jesli li vidio, ko bi reć, a ja se smijo. Eeee, pusto povjerenje!  :namrgodjen: