Autor Tema: 1.4. đir  (Posjeta: 9310 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

1.4. đir
« Odgovori #45 u: 02 Travnja 2007, 02:37:44 »
e Laske..pa svaka ti čast na slikama i komentarima!  :mrgreen:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:   [smilie=lolroll]

1.4. đir
« Odgovori #46 u: 02 Travnja 2007, 02:46:06 »
Citat: "Laske"
bolje pred rudo, nego nikako... don Žuan de šaht... :baeh:

(šala mala druže, želim ti brzo ozdravljenje, pa da ponovo skupa Aurelku vadimo mast sa našim ljubimicama...)

cek da naucim na dvije hodat..
a ne na 4.... :thumbsup:  :mrgreen:

niksa priznaj bile su neke batine od onog tovara...
skrivas kakve mofrice... :?:  :?:  :?:
zato se skrivas ispod kacige... :mrgreen:

Offline f6

1.4. đir
« Odgovori #47 u: 02 Travnja 2007, 07:55:34 »
Bravo đeco, bravo!!!

2Laske:  :thumbsup:  :thumbsup: za priču

2Laske:  :thumbsdown:  :thumbsdown: za separatizam (hebote nismo te vidjeli s ekipom od prošlog ljeta. Pa zar je toliko posesivna  [smilie=think]  [smilie=snooty]  [smilie=snooty]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

1.4. đir
« Odgovori #48 u: 02 Travnja 2007, 08:11:48 »
:big_smile:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline Nix

1.4. đir
« Odgovori #49 u: 02 Travnja 2007, 08:52:51 »
2Laske:a čovječe,umro sam od smijeha eee..... [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
Dobra,dobra.... :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:
Free Rider

Tetkica racing team

Offline ntR

1.4. đir
« Odgovori #50 u: 02 Travnja 2007, 10:23:30 »
Lakse care  :thumbsup:
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

1.4. đir
« Odgovori #51 u: 02 Travnja 2007, 10:46:41 »
Citat: "f6"
Bravo đeco, bravo!!!

2Laske:  :thumbsup:  :thumbsup: za priču

2Laske:  :thumbsdown:  :thumbsdown: za separatizam (hebote nismo te vidjeli s ekipom od prošlog ljeta. Pa zar je toliko posesivna  [smilie=think]  [smilie=snooty]  [smilie=snooty]

odlično laske za foto pricu  :lol:   [smilie=clap]
a i što ef-šest priča, izgleda da ga sinjorina drži dobro na uzdi :D , a laske nikako da se otrgne malo ...  :wink:  :mrgreen:

Offline Laske

1.4. đir
« Odgovori #52 u: 02 Travnja 2007, 11:03:38 »
pustite se vi laske-a i ne druženja... jučer sam odje*an dva puta od drugova Forumaša ! prvo sam rekao Fjaki da kasnim pola sata za njima i da me čekaju u DR. Ja sam došao u DR pola sata kasnije, a gospode nije bilo ! Zatim sam se čuo sa Rookie-em i rekao da ih čekam u DR, na što je rekao da su tu za 10 min. Gospoda se nisu pojavila, umjesto po mene, pa u prikaza, otišli su u prikaza bez mene i drugi put me odje*ali !!!
Ko je onda tu asocijalan ispao ?! Što sam trebao ? Nakon dva odje*a trčati za njima ? ne hvala...  :evil:
Dan rezerviran za druženje sa kolegama Forumašima, zbog nekih, je pretvoren u predivno druženje dva para. na jedan način mi je žao, na drugi niti malo...
žifilo drugarstvo !
Laske

1.4. đir
« Odgovori #53 u: 02 Travnja 2007, 11:14:02 »
meni su rekli da im je bilo neugodno zbog tvog fensi motora!  :lol:
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

1.4. đir
« Odgovori #54 u: 02 Travnja 2007, 11:35:14 »
ma vidiš da ima slab motor pa kasni i nije nas mogo stić  :wink:  :mrgreen: