mislio sam ja uzeti hondu kao i tvoju cbr 600f koja mi se jako svidja ali je isto tako i malo skupa
koje su po tvom mišljenju prednosti honde cbf 600s nad Z 750s?
Slika u citatu je zamijenjena linkom: [url]http://upload6.postimage.org/495375/6681652_2.jpg[/url]
VRUM VRUM
Sad ćeš sigurno reč da sam sama sebi dala pljusku,ali samo sam se malo našalila iako u svakoj šali ima pola istine...
Ne želim se praviti pametna na ovom području jer nemam iskustva niti sa cbf 600s niti sa Z750s,ali mogu reč da sam sa svojom hondom jako zadovoljna i da za sada nemam nikakvih problema...
Pusti mene,ja sam frik zaljubljen u honde,na prvom mjestu motore,a zatim i aute te marke...

Ali imam dosta frendova koji voze kawice i dosta se žale na njih... Moje mišljenje je da ćeš jeftinije proć sa kawom,a na hondi ako nešta i ode,onda te lupi po đepu više nego za kawu... ali gle,honde se rijetko kvare...

Mislim da je honda kvalitetnija od kawe i time ne podcjenjujem nikoga tko vozi kawu,jer svatko od nas vozi ono što si može priuštiti,što voli,što mu se sviša. Na kraju krajeva ti ćeš voziti taj motor,a ne nitko od nas,tebi se mora sviđati i ti ćeš ga održavati
Šta god da uzeo nečeš pogriješiti,jer motor je motor i sretno