Autor Tema: 04.02.2007.  (Posjeta: 7659 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
04.02.2007.
« Odgovori #30 u: 06 Veljače 2007, 10:43:36 »
Citat: "Rookie"

2 Srđan:    Hm,sad jel to zbog Suvarevine.... il zbog onog kurblanja il je pak to mala pritisla pa te ustaklo [smilie=lolroll]  :mrgreen:

Ma nije nego ste mi nekako spori pa mi se nije islo .... drugo je kad idemo Vedro, Cvijeto i ja , to je gonja onda ali ovako jos kad ste pokrcali zene .....  [smilie=lolroll]  200+ , ovo-ono .....

Korisnje je na Suvarevini .....  :mrgreen:

04.02.2007.
« Odgovori #31 u: 06 Veljače 2007, 11:10:18 »
Citat: "krampus"
e moj Vedro.. ti bi stvarno trebao kupiti novi aparat.. vrijeme je :-)... slike su .. blijede.. pa bolje su one sa mobitela :-)

:shock:  Nije valjda!  :shock:

[smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

Tnx krampus, bas smo pričali 900rr i ja sinoč, probat ćemo naštelovat ako ne, vodimo ga u Penda!  [smilie=lolroll]

Srdjane, mogu ti reč da se fino vozilo i od Neuma pa dok ih nisam ostavio u Stonu! Nix je zaprašio u startu,ipak je tu nova obleka neee... :thumbsup:  a drugi su pratili,žene se nisu bunile!

Rješi ti ledja problem pa se vidimo. No frks! :wink:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Offline nienna

• metro xD
04.02.2007.
« Odgovori #32 u: 06 Veljače 2007, 12:39:56 »
ko?mi se buniti?

suti, muci i uzivaj dok mozes  [smilie=lol]  [smilie=lol]

i slusaj svako malo..."Pa tebe se ni ne osjeti"... kad bi ja to rekla nekom muskom....a kazina onda  :shock:  :mrgreen:  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
..........na hladnom sjeveru

04.02.2007.
« Odgovori #33 u: 06 Veljače 2007, 12:43:54 »
aj dobro, osjetio sam da mi nešto migolji po džepovima od vinjake, i škaklji po stomku :D
CIKLAMA

Offline nienna

• metro xD
04.02.2007.
« Odgovori #34 u: 06 Veljače 2007, 12:45:19 »
:lol:
a ukocile mi se ruke....staš  :D

ajd sljedeci put nosuim rukavice  :big_smile:

ti ponesi onu izlolir traku  [smilie=lol]  [smilie=lol]  [smilie=lol]
..........na hladnom sjeveru

04.02.2007.
« Odgovori #35 u: 06 Veljače 2007, 18:53:24 »
Citat: "nienna"
ko?mi se buniti?

suti, muci i uzivaj dok mozes  [smilie=lol]  [smilie=lol]

i slusaj svako malo..."Pa tebe se ni ne osjeti"... kad bi ja to rekla nekom muskom....a kazina onda  :shock:  :mrgreen:  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]

Legendo!  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll]
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.