htio sam samo isprobati da li cu to uopće moći izvesti ono što sam naumio. pa sam za test napravio nešto površno, kao da bi slijedeći put napravio nešto bolje, ali kada sam vidio da i ovo zadovoljava odustao sam od daljnih radova :wink:
od neke daščurine od iverice iskrojio nosac za kameru,
aaaa nereda dje su mi viteee

odvidao jednu vitu od podnice

daščicu sam jos sjekao pod kutem od 30° da bolje sjedne na oslonac noge od suvozača, jer ce je drzati samo jedna vita

daščicu zavidao sa jednom dužom vitom i stavio krpu ispod da se ne rovina plastika, a na drugoj strani daščice probio rupu za vitu (btw. teško je naći tu vitu) koja ce drzati kameru, kako podloga stoji malo inprovana, sa šajbicama se moze regulirati i kut visine kamera

evo kako to izgleda kada se montira kamera, čak sam stavio i dodatno osiguranje sa vezicom ( tnx Joke

) ispod sica, a za kakve duze ture planiram jos malo krep trakom proci oko nje

-

taj nosac čak i ne prelazi širinu retrovizora, tako da dje se prodje retrovizorima moze i sa nosačem za kameru, čak sam i za suvozača ostavio mjesto za noge :wink:
evo mali kako to izgleda
testirano čim sam fino sa montiranjem kamere, sa kratkim djirom do mosta, kamera je malo nisko, ali za slijedeci put znam...
mokošica - most
most - mokošica
za one u unutrašnjosti nemjenjene je od 2:38 -2:44