Autor Tema: 1. moto kup  (Posjeta: 11866 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

1. moto kup
« Odgovori #15 u: 08 Studenoga 2006, 22:47:49 »
Citat: "Faber"
Bravo lega!  :joy:

p.s. 13 broj????? :shock:  ne znam  :oops:

Pa naš Estonac Linza!!!  :joy:
čovjek je to odvozio rekreativno s 4 upaljena žmigavca...
Ja sam osvojio nagradu žirija jer sam jedini viseće prepreke prolazio na zadnjoj,a i motor je završio u stolu gdje je žiri sjedio! BEZ OZLJEđENIH!  :mrgreen:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

1. moto kup
« Odgovori #16 u: 09 Studenoga 2006, 09:50:24 »
Nekoliko puta sam vama, juznjacima predlago da se aktivirate oko rellya ali nikad nije bilo kreativne reakcije, i kad sam vidio Du tablicu bas mi je bilo drago. Jedino mi je zao sto se nismo upoznali ali bit ce prilika
Svakim danom sve sam blizi vretenastoj ribi

Offline vucko

• **
  • minja 636
1. moto kup
« Odgovori #17 u: 09 Studenoga 2006, 09:53:18 »
Pa dajte opišite nam malo što sve podrazumijeva taj moto rally? Kakva je staza (podloga), s kojim motorima se smije voziti, o kakvim se sve preprekama radi, itd...

Linza, jesi li to obnovio vozni park? Koliko je prešao Fazer na kraju?

1. moto kup
« Odgovori #18 u: 09 Studenoga 2006, 12:01:38 »
Citat: "vucko"
Pa dajte opišite nam malo što sve podrazumijeva taj moto rally? Kakva je staza (podloga), s kojim motorima se smije voziti, o kakvim se sve preprekama radi, itd...

Linza, jesi li to obnovio vozni park? Koliko je prešao Fazer na kraju?

moto rally podrazumijeva :
CUNJEVE KOJI SE SASTOJE OD OSMICA, ULAZAK U CUNJEVE S OBJE STRANE, GREDA,KLACKALICA,CIK-CAK A DRUGI DIO SE SASTOJI OD UBRZANJA I KRUZNE VOZNJE S PAR MALIH KRUGOVA OKO CUNJEVA,SVE NARAVNO BEZ SPUSTANJA NOGU... TEHNICKI JAKO ZAHTJEVNO, DOSTA UZI POLIGONI NEGO U AUTO SKOLI I JOS VOZNJA VELIKIM MOTORIMA...
PODLOGA JE ASFALT,JAKO DOBAR!  :thumbsup:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

1. moto kup
« Odgovori #19 u: 09 Studenoga 2006, 12:41:34 »
Bog i Hrvati

1. moto kup
« Odgovori #20 u: 09 Studenoga 2006, 15:23:02 »
Citat: "Vuka"
Ja sam osvojio nagradu žirija jer sam jedini viseće prepreke prolazio na zadnjoj,a i motor je završio u stolu gdje je žiri sjedio....

:shock:  mozes li nam objasniti kako je motor tamo zavrsio? :-)

1. moto kup
« Odgovori #21 u: 09 Studenoga 2006, 15:31:43 »
Cetvrtoplasirani je vozio takoder moj motor, na kraju svake voznje moras stati nogom na bijelu crtu,a u drugoj rundi ima nekih 30 metera ravnice pa je krivo procjenio i nije uspio stati vec ga je zanijelo u stol od zirija, kaciga pukla,glava ziva,ruka nagnjecena, motor je odmah odveden na remont!  :cry:
Aurelie je spomenuo Darka, ni on nije uspio stati na prvom kocenju pa je pukom srecom prosao kroz parkirane motore neokrznuvsi ni njih ni sebe!  :joy:
Toliko entuzijazma u organiziranju tih natjecanja nisam odavno vidio...
Imas i slobodne treninge dan prije da se naviknes na stazu,ja bas i nisam imao toliko vremena nego sam odvozio probni krug da vidim putanje i pravce.  :thumbsup:

niksa

1. moto kup
« Odgovori #22 u: 09 Studenoga 2006, 17:01:41 »
evo imam jedan prijdlog
amo organiozirati nesto takvo u dubrovniku
vjerovatno bi bilo zainteresiranih (ja prvi)
prije par godina Libertasi si bili organizirali cunjeve  u gospinom polju
znam da AK dubrovnik ima uređaje za mjerenje vremena (bar mislim)

moglo bi se napraviti nesto u stilu otvoreno prvenstvo dubrovnika

predlozit cu mojima u Dvije rote da pomognemo ili u cjelosti organiziramo nešto takvo
a popricat cu sa Napiciom jer je on nekad to vozio

1. moto kup
« Odgovori #23 u: 09 Studenoga 2006, 17:24:23 »
I ja sam za a vjerujem da ima jos zainteresiranih  :thumbsup:
Z-POWER

Metrobiker

1. moto kup
« Odgovori #24 u: 09 Studenoga 2006, 17:42:44 »
eto odlicne ideje  [smilie=skocko]  [smilie=skocko]
Bog i Hrvati

Offline f6

1. moto kup
« Odgovori #25 u: 09 Studenoga 2006, 17:45:26 »
Kao prvo dajte malo vremena Dadu i doktoru da o tome razmisle pa će baciti na papir što sve treba poduzeti za ovu hvalevrijednu ideju sprovesti u djelo. :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

1. moto kup
« Odgovori #26 u: 10 Studenoga 2006, 00:09:37 »
svaka cast za ideju.. evo javljam se ako sto treba pomoci oko organizacije..  :thumbsup:

Offline nienna

• metro xD
1. moto kup
« Odgovori #27 u: 10 Studenoga 2006, 11:24:37 »
kome treba PR  [smilie=lol]  [smilie=lol]  [smilie=lol]

(zezam se, javljam se i ja rado za organizaciju

obrađivat ću sponzore  8)  :big_smile:  [smilie=lolroll]  [smilie=lolroll] )
..........na hladnom sjeveru

1. moto kup
« Odgovori #28 u: 10 Studenoga 2006, 18:29:12 »
U Gospinom Polju je pravo mjesto za takvu manifestaciju.
A poligon cemo vec sami napraviti!  :thumbsup:

1. moto kup
« Odgovori #29 u: 10 Studenoga 2006, 18:31:25 »
ako bude trebalo dat noge,   zovi samo zovi...
Bog i Hrvati