Autor Tema: XT kontra Pola  (Posjeta: 3190 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline f6

XT kontra Pola
« u: 27 Rujna 2006, 22:25:36 »
Večeras sam pored apoteke na bulevaru naletio na prometnu nesreču u kojoj su sudjelovali bijeli volksvagen polo i sivi XT. Srećom momak (ne znam tko je, samo znam da je mlad) nije vozio brzo i time je spasio svoju glavu (kažu da je prošao sa slomljenom rukom). Ne znam kakvo službeno priopčenje će dati policija (vjerovatno usljed neprilagođene brzine) ali očevici kažu da se motor normalnom brzinom kretao od pošte prema semaforima a da je bijeli polo prepriječio put od apoteke prema parkingu ispod igrališta. Nažalost  dok sam se ja vratio doma po aparat, ostao je samo motor. Ali on i jest bio predmet moje znatiželje koju sam želio podjeliti s vama. Pogledajte motor kako izgleda. Kao da je netko odsjekao prednji dio. Meni čudno, a vama?

http://img287.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img287/2541/1159388168yku.smil
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
XT kontra Pola
« Odgovori #1 u: 27 Rujna 2006, 22:33:16 »
Užasno.....  :shock:  :cry:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

XT kontra Pola
« Odgovori #2 u: 27 Rujna 2006, 22:51:00 »
ja nebi rekaqo da se tu radilo o "normalnoj" brzini.. pri 40 ili 50 km/h se ne moze onako slomiti motor... ili mozda moze?  [smilie=think]

XT kontra Pola
« Odgovori #3 u: 27 Rujna 2006, 23:44:49 »
Koliko sam cuo, taj motor je nov prije desetak dana kupljen i  dajos nije valjda razraden, tako da mislim da ipak nije brzo isao......
ali to samo on zna i oni koji su vidjeli, ja samo nagadam....
nego glavno da je on ziv i da je dobro proso, a za motor lako.... :thumbsup:

Offline Laske

XT kontra Pola
« Odgovori #4 u: 28 Rujna 2006, 00:27:54 »
NAVODNO mali Alek što živi na Batali, crni XTX kupljen nedavno...
Laske

Offline f6

XT kontra Pola
« Odgovori #5 u: 28 Rujna 2006, 07:39:46 »
Je, neko je rekao da se zove Alek.
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Offline Srđan

• *
  • KTM Super Duke 990
XT kontra Pola
« Odgovori #6 u: 28 Rujna 2006, 09:13:47 »
I ja sam sinoc vidio motor, bas se vidi da je (bio) novi !

A prednji kraj stvarno drama, ko da je otkinut brusilicom!

PAZITE se tamo , ima dosta ulja  po putu, a i cestari su posipali pijeskom!!!

XT kontra Pola
« Odgovori #7 u: 28 Rujna 2006, 10:33:01 »
Bogu hvala da nije bilo vise ozljeda!  Motor je bio novih boja! Ludo ga je prepilo, cini se samo po vilicama i nigdje drugo ga nije taknuo koliko mi se cini sa slike!
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

XT kontra Pola
« Odgovori #8 u: 30 Rujna 2006, 11:49:41 »
EEEE ljudi da vam ja javim da ja nisam bio u sivom polu :big_smile:

Cuo i ja za to,uzas,ja sam cuo da je brzina bila puuuno veca :shock: ,a sta s,zao mi ga
...

XT kontra Pola
« Odgovori #9 u: 03 Listopada 2006, 22:30:15 »
Viđo sam ga po gradu,i vidi se da je motor nov!ovo je stvarno cudno kako je motor slomljen,nisam nikad u zivotu ovako nesto vidio :?
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

XT kontra Pola
« Odgovori #10 u: 04 Listopada 2006, 08:56:17 »
Citat: "Kojan"
Viđo sam ga po gradu,i vidi se da je motor nov!ovo je stvarno cudno kako je motor slomljen,nisam nikad u zivotu ovako nesto vidio :?

ma i ja... nisam ga nikad vidio da se glupira, brzo vozi i slično...

a eto, valjda će se brzo oporavit... a motoru se promijenit vilice i što li već još
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

XT kontra Pola
« Odgovori #11 u: 04 Listopada 2006, 09:39:01 »
Izgleda kao svaki Z750 kad udari u prednji kraj. Laki materijali.
 :roll:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

XT kontra Pola
« Odgovori #12 u: 04 Listopada 2006, 17:56:57 »
I ja sam prošio tamo kada je to bilo.Stvarno ga je zabušio do jaja.A tamo češće auti izađu ne videći motoriste uz poštu.
ONO racing motorsport

XT kontra Pola
« Odgovori #13 u: 04 Listopada 2006, 23:04:56 »
Citat: "SuperHik"

ma i ja... nisam ga nikad vidio da se glupira, brzo vozi i slično...

a eto, valjda će se brzo oporavit... a motoru se promijenit vilice i što li već još

Svakako mu nece bas jeftino doc popravak,al ko je.. motor,glavno da je njemu dobro
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!