Ove godine, ja mislim, nema više govora o organiziranju utrke ! U prvom redu - FINANCIJE ! Za svaki odlazak na stazu ti treba cca 2000 kn, ali samo ako si jako štedljiv jer je to zaista neki minimum. Druga stvar, da bi nas bilo više, trebaju svi biti slobodni (od posla ) baš u vrijeme slobodne staze... Zatim zdravlje, tu bih ja mogao napisati knjigu ( rame, kralježnica, ključna kost, koljeno...) ! Za odvoziti jedan slobodan termin treba i malo fizičke spreme jer staza iscrpljuje. Ja sam ovaj put napravio cca 430 km staze i svi me zglobovi bole, a rame mi je kao da visi na koncu !
Da napišem i nešto o ovom zadnjem posjetu Grobniku. Opet nas je bilo malo više, što je lijepo za vidjeti na stazi. Vrijeme - jako vruće i sparno, iscrpljujuće ! Prvi dan i nije bilo nekih dobrih prolaznih vremena.
Vučko i ja smo možda jedini bili raspoloženi za ( u svojim klasama, i mogućnostima motora i nas samih ) te smo vozili kostantno oko 2.00.xx, a kasnije i spustili na 1.59.xx.
Sutra su ( nakon dobre večere ), "proradili" Darko i Lolo i počeli sa par dobrih krugova i tako popravili svoja vremena. Darko je vozio 1.45.xx, a Lolo 1.47.xx, što su zaista odlična vremena. Vučko i ja smo popravili također vremena i vozili 1.58.xx. Osobno sam jako zadovoljan mogućnostima malog ER-6n Kawića, jer se pokazao odličan. Dado je imao dosta "nervozna" dva dana, a vrela Grobnička staza i loše gume rezultirali su nezgodnim padom u " Zagrebačkom", pri samom kraju drugog dana. Dr. Zaim je kružio u svom ritmu, a najmanje goriva na stazi je potrošio Brankov Ducati 999 ( zato na ulju nije štedio, he, he...), što nas je jako začudilo jer se do sada nije kvario

!
Dr. Zaim je, osim na stazi uživao i u rashlađenom Scenicu, više nego ugodno krstareći do staze i natrag !