Autor Tema: Ukradena Kaciga!  (Posjeta: 12540 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #30 u: 30 Studenoga 2006, 14:52:34 »
neka si ti naso kacigu :thumbsup:

a sto se tice njih dvojce, inzistiro bi da mi kaze kod koga je kupio i onda s njim rijesio ne podmirene racune [smilie=zviz]
Bog i Hrvati

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #31 u: 30 Studenoga 2006, 14:54:27 »
Citat: "grga"
neka si ti naso kacigu :thumbsup:

a sto se tice njih dvojce, inzistiro bi da mi kaze kod koga je kupio i onda s njim rijesio ne podmirene racune [smilie=zviz]

O tome jos razmisljam....

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #32 u: 30 Studenoga 2006, 14:57:43 »
nebi htio da ko pomisli da sam nasilan, ali kad pogledas, lik je ukro kacigu, prodo (zaradio) jos liso proso, sad kad je vidio da to ide tako glatko vjerovatno ce ponovit postupak...
Bog i Hrvati

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #33 u: 30 Studenoga 2006, 15:27:38 »
Ja svoju kacigu jos nisam pronasao...  :cry:
Ali dosla mi je nova kolekcija iz Nitro asortimana pa sam sretan.  :big_smile:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #34 u: 30 Studenoga 2006, 15:33:02 »
Kod vas je super stanje,ovdje se kradu motori.Nakon sto je ukraden prodaje se po sistemu koliko kubika toliko dolara a najcesce idu u djelovima na ebay.Ustvari ovdje ce ti ukrast bilo sta,iSarajevski lopovi mogli bi ovdje na skolovanje.

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #35 u: 30 Studenoga 2006, 16:26:54 »
I ja sam za strozije mjere!!!!!!!Svaka cast sto si je naso,sad je dobro dezinficiraj :!:
...

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #36 u: 30 Studenoga 2006, 17:36:15 »
Citat: "robi"
Lako ga je naci , radi u Minceti na prizemju u butizi muzickih instrumenata. Tu je jedan prijatelj i vidio pa mi rekao sinoc, drzao je na pultu. Vjeojatno je mislio da je ukradena van grada.

Prijavi pricu za zivu istinu...
RDAVA

Offline f6

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #37 u: 30 Studenoga 2006, 18:32:20 »
Bravo Robi. Nek si je našao. Srećom završila u Gradu. Ali ni ovaj iz butige nije potpuno čist. S oproštenjem da mi neko ponudi onakvu kacigu za tu lovu, ja je ne bi uzeo, bez obzira odakle je. Znao bi da je ukradena. A ima ona stara; OTETO-PROKLETO. Ne bi volio da me to na motoru snađe.
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #38 u: 30 Studenoga 2006, 18:46:36 »
Ni u zivotu a kamoli na motoru!

Robi, razmisli brzo, ili mu idemo dat malo maze u trojicu cetvoricu , ali malo, bez nagnjecenja i lomova, ili zaboravi sve i dezinficiraj kacigu!

ja bi vjerovatno postupio kao ti, od mene bi proso lišo, ali prijatelju nije ok! Trebamo mu dat maze na javnom mjestu i da se zna u Gradu zasto je dobio maze jer sto je netko reko opet ce taj ponovit isto kad se prolazi lišo!

Ja sam za mazu, a znam ih jos nekolicinu s foruma sto bi bili za :joy:
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #39 u: 30 Studenoga 2006, 18:48:33 »
Ne mogu vjerovat da si je naso,svaka cast.
Mogu zamislit facu ovome tipu kad si mu reko da je to tvoja kaciga.
“Netko mora nastaviti ostvarivati snove poslije Honde a to je BMW”

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #40 u: 30 Studenoga 2006, 19:14:16 »
vedro ako znas ko je za mazu reci to.ovako ispada da sam ja he he he
Ono znas, ako nisam ja imam jednog prijatelja koji je  :mrgreen:
mcho racing company

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #41 u: 30 Studenoga 2006, 19:36:36 »
Omcho, Grga, Vuka, 900rr i moja malenkost!

Mislim da prolazimo u svim segmentima, vizualno, ajme majko, po kilima, ajme, ajme majko...

Omcho, jesam ja zavrsio jezicnu gimnaziju ali ti ides "razgovarat"! Mi cemo pricekat ti iza ledja! :mrgreen:

Svi nabrojani ZA? Svi za jednoga, piva za svih!

Robi? Tri, četri...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #42 u: 30 Studenoga 2006, 19:45:44 »
Citat: "Vedro"
Ni u zivotu a kamoli na motoru!

Robi, razmisli brzo, ili mu idemo dat malo maze u trojicu cetvoricu , ali malo, bez nagnjecenja i lomova, ili zaboravi sve i dezinficiraj kacigu!
 :joy:

PAZI Vedro ovo je na javnom forumu i vidi se ovim drugima,da se nebi krivo protumacilo...
EEeee al to sto si reko moj potpis...i ja se pridruzujem u DU-MOTO GANG :thumbsup:
...

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #43 u: 30 Studenoga 2006, 19:47:03 »
ajde nije da nemam istancani gangsterski vokabolar.....
smijem li nositii svoje igrackice???? smijem li, smijem li!?!?!? :big_smile:  :big_smile:  :big_smile:
mcho racing company

Ukradena Kaciga!
« Odgovori #44 u: 30 Studenoga 2006, 20:11:01 »
Bas zato sto je javan OliveRR, bio sam svjestan toga i kad sam piso post! Za primjer svima!

Dobro Omcho mio ombre ćemo se pa dogovorit, ajde...

Nisam poklonik istocnjackih kultura i nekih starih kultova koji su korjene odrzali i danas ali za kradju...
Ne zbog materijalne vrjednosti, na stranu to, nego radi zadovoljstva koje sam imao sa stvari koju sam zaradio i priustio je sebi a vise je nemam jer mi je netko ukro! E taj netko... Bilo u jednom filmu, hvatali van Damm-a pa mu gorila kaze kad su ga uhvatili: "Prvo ću da te bijem, onda ću da te karam!!! Film je bio američki a ovaj mu je to reko baš kako piše! Ovaj film bi bio naš a Omcho će mu to reč na engleskom a karat ćemo ga svi! [smilie=lolroll]  [smilie=lol]  [smilie=lolroll]  [smilie=lol]  [smilie=lolroll]