Autor Tema: Kvotanje  (Posjeta: 3408 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kvotanje
« u: 04 Srpnja 2006, 23:19:37 »
Može li admin ikako zabranit da kad kvotam nekoga da se ne vide svi ostali kvotovi???kao što je recimo na motori.hr??
bilo bi od koristi a bome i pomogli bi puno :)

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
Kvotanje
« Odgovori #1 u: 04 Srpnja 2006, 23:26:37 »
:shock:  :shock:  :shock:  
to bi sam trebao znat napravit... barem ti  :!:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Kvotanje
« Odgovori #2 u: 04 Srpnja 2006, 23:33:08 »
:(  ne gle....ako ti kvotaš nekog i nešto rečeš...ja dođem i sad se meni neda pisat da oću tebi reć već kvotam tebe onda su to dva kvota već!
e..a na motori.hr bi ti to bio samo jedan kvot...(bez da ja sam brišem i zezam se sa editiranjem)...već forum je namješten da bude samo jedan kvot.....
sad ću ti ja provjerit kod jednog admina na SSu pa ti javim kako da to napraviš ako možeš..a moralo bi se dat naprav :wink: iti

Kvotanje
« Odgovori #3 u: 05 Srpnja 2006, 00:18:07 »
Citat: "Faber"
:(  ne gle....ako ti kvotaš nekog i nešto rečeš...ja dođem i sad se meni neda pisat da oću tebi reć već kvotam tebe onda su to dva kvota već!
e..a na motori.hr bi ti to bio samo jedan kvot...(bez da ja sam brišem i zezam se sa editiranjem)...već forum je namješten da bude samo jedan kvot.....
sad ću ti ja provjerit kod jednog admina na SSu pa ti javim kako da to napraviš ako možeš..a moralo bi se dat naprav :wink: iti
definitivno je korisna stvar :wink:
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.

Kvotanje
« Odgovori #4 u: 05 Srpnja 2006, 00:26:13 »
Nije admin online!

a budem probao pitat administartore sa motori.hr iako oni imaju dukčiji forum....... :shock:
ma to se mora dat napraviti a ne ovako da smeta adminu  :mrgreen:  :wink:

Offline Dado

• *
Kvotanje
« Odgovori #5 u: 05 Srpnja 2006, 00:35:22 »
SMETA SVAKOME...

i koji rac treba dvaes puta čitat iste postove na jednoj stranici...
 :evil: :evil: :evil:
ma ne raspravljam više o ovome... a i ne upozoravam više nikoga pojedinačno

AKO SE NEćETE PRIDRŽAVAT PRAVILA, BRALE, IMA FORUMA KOLIKO HOćEŠ PA KVOTAJTE TAMO DO IZNEMOGLOSTI  :!:

Offline aurellie

Kvotanje
« Odgovori #6 u: 05 Srpnja 2006, 00:40:44 »
Dajte meni dva svježa kvota
 :mrgreen:

Pa "ručno" maknut višak teksta i citate je 5 sekundi posla. Jeli to toliki problem. Radije cu potrosit tih 5 sekundi, nego napravit nesto sto nekoga nervira. Ovo, naravno ne vrijedi za Tatu Lučija kojeg ću nervat dokle god sam živ  :mrgreen:
 :wink:

Budite dobri ne pravite probleme oko gluposti. Ako vec ocete, napravite neku pravu pizdariju da se ima sto citat i pricat  :lol:

The machine spirit is with me!

Kvotanje
« Odgovori #7 u: 05 Srpnja 2006, 02:24:30 »
ma "mrzi me" da delitiram :mrgreen:  :mrgreen:  :wink:

admine pregledaj malo mora nedgej biti da se to makne prek foruma..a ne da mi svaki put ručno moramo.....
javim ti još sutra ako dobim odgovor... :|  :wink:

DADO BOKTE!! TI OčITO NE RAZUMJEŠ O čEMU JA GOVORIM?????????
EVO TI SLIKE NABAVIM čAK PA DA VIDIŠ

dakle...evo primjera u slikama :mrgreen:
ja dođoh na kolegicu kitty i stinio joj...CITAT!a vidiš na slici da je ona kvotala nekoga??? :D  :wink:  ok??

zatim pogledaj u prostoru za pot...kako to izgleda???
a samo sam citat stisnio i ništa sam nisam brisao..OK???
dakle....uočili smo na slici br 2! da je u mom postu samo citat od kolegice kitty : :lol:

zatim sam puko par šokirajućih smajlija i stiso pošalji! i moj kvot odnosno poruka izgleda ovako???
uočili mso da se u tom postu ne nalaze citati od više osoba..jer je to forumski ograničeno samo na jednu! e upravo to želim da pokušaš na ovom forumu :D  :wink:  evo slika... mog posta!

ako nije jasno de onda ne znam kak da ti više objasnim...samo ću ti reć kako se to čini na forumu pošto ti imaš administratorske funkcije..pa da nađeš :wink:

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Kvotanje
« Odgovori #8 u: 05 Srpnja 2006, 02:31:05 »
Slazem se s kvotanjem.... al editiranje nije problem  ako ti je to problem onda samo napises  TO: nick osobe i napises odgovor....   Ljencinooooo :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Kvotanje
« Odgovori #9 u: 05 Srpnja 2006, 02:38:19 »
:)  rookie..adje pogledaj slikice...baš su simpatične male..šarene se...pa možda skužiš o čemu pričam...
pokušat ću sljedeći puta nači neki šareni forum sa medvjedićima da vam bude interesantniji :mrgreen:  :mrgreen:  :P

Kvotanje
« Odgovori #10 u: 05 Srpnja 2006, 08:32:38 »
Fabere... nakon ovoga ti mogu samo jednu stvar reć... ljenčina! :P :P :P
Vjerojatno i postoji taj "mod" za forum... ali stavljat ga zato što si ti lijen potegnut mišem željeni dio texta i napravit delete... ma daj molim te! :P
--
Br¾e nisam mogo, sporije nisam htio

Offline Dado

• *
Kvotanje
« Odgovori #11 u: 05 Srpnja 2006, 10:59:36 »
Citat: "Faber"

DADO BOKTE!! TI OčITO NE RAZUMJEŠ O čEMU JA GOVORIM?????????
EVO TI SLIKE NABAVIM čAK PA DA VIDIŠ

Gospodine Faber.
Pošto sam ja malo priglup i razumijem samo slike, sad ću ti ja slikovito reć:
SAMO SI NA JEDAN KORAK OD BANIRANJA SA FORUMA NA 7 DANA.
Pa ti vidi.

p.s. da ne misliš da je to samo moja odluka, posavjetovao sam se sa nekoliko starijih forumaša...

Kvotanje
« Odgovori #12 u: 05 Srpnja 2006, 11:12:41 »
pa šta se ti istresaš na mene??ja sam tebi i slike lijepo stavio i objasnio sve i ti tako....
jer po tvojim riječima ne mogu nikako skužit što ti hoćeš reć??? i totalno te krivo razumjem

CITIRAM " koji rac treba dvaes puta čitat iste postove na jednoj stranici... " i to ti napišeš nakon mog objašnjena bez slika......pa što bi ja sad trebao mislit??

a ja se još idem kidat tu da ti nađem taj mod od strane drugih admina....e pa nepada mi napamet...totalno si nezahvalan ispao i banno bi me...samo ne znam zbog čega lol???
i ko su ti "stariji forumaši"?? mora da se jako jako razumju u problematiku pa su se odmah prvi javili.... :roll:

Super hik..tebe neću ni  vele komentirat :roll:  da se tebe pita...nebi plovili Postirom već jedrenjakom...otprilike tako nešto  :P  :P  :P  :P

I ZAŠTO ME SVI UVIJEK HEBENO KRIVO RAZUMJU NA OVOM FORUMU?!!!!! pa pričamo istim jezikom ali izgleda razmišljamo drugačije  :lol:  :wink:

Offline f6

Kvotanje
« Odgovori #13 u: 05 Srpnja 2006, 17:53:42 »
Ajde molim vas sve skupa da se malo smirite i da ne kvarimo idilu koja ovdje definitivno vlada. I dok je tako tu će biti dobro a ako se promjeni postat ćemo kao forum na motori.hr. Da se razumjemo, ja ne mislim da je onaj forum loš, ali on nema dušu. Bezlična masa koju posjetim ako hoću nešto stvarno ozbiljno pročitati ali bez ikakvih ambicija da s nekim uđem u neku vrstu konverzacije. Mislim da je Dado potpuno u pravu što se kvotanja tiće. I ja sam jednom dobio po prstima i bio je potpuno u pravu; otada ipak pazim da ne kvotam prethodni post, da ako kvotam post koji je već kvotan ili je dugačak, da delitam ono što ne treba i sl. Red se svakako treba znati i poštivati jer sve ima svoj smisao. Meni, a sigurno i velikoj večini  forumaša nije gušt po sto puta čitati jedan te isti tekst, imati na jednoj stranici jedan ili dva posta itd, itd. Svi mi povremeno odemo off topica, ali dok ne pretjeramo niko ne reagira, stvarno niko tu ne provodi teror. Ali moramo sami održavati osobnu higijenu i čistoču okoline u kojoj boravimo. A u ovom slučaju to je ovaj Forum na kojemu svi skupa volimo boraviti. Ajmo se malo potruditi da to tako i ostane. Svak neka učini minimum koji može i bit će dovoljno. Ja isto ponekad zastranim, pogotovo to volim s Vlahom. Ne zamjerajte, a moderatori slobodno skidajte, meni NE SMETA.  :thumbsup:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Kvotanje
« Odgovori #14 u: 05 Srpnja 2006, 20:00:40 »
:cry:
F6 za precjednika!! :D

ma krivo me uvik neko razumi :( a pogotovo u ovom topicu me Dado krivo razumjieo.ali kako ti kažeš NE SMETA!! 8)  :lol:  :wink: