Autor Tema: SUPER MOTO  (Posjeta: 22211 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

SUPER MOTO
« Odgovori #15 u: 02 Srpnja 2006, 21:00:55 »
Pa razlika je jer Klr ima 10 konja vise od xt -a koji su pravljeni od 97-e do 2004-e a ja sam odmah stavio krace prijenose da bolje prima, na kraju ima i boju konacnu jer sam kratio samo prednji zupcanik, jackpot!  :shock:
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline Dado

• *
  • Africa Twin Adv Sports, Vespa PX, Vespa VL1 1955
    • http://www.du-moto.com
SUPER MOTO
« Odgovori #16 u: 02 Srpnja 2006, 21:34:08 »
Citat: "Vuka"
... na kraju ima i boju konacnu jer sam kratio samo prednji zupcanik, jackpot!  :shock:

ako si stavio manji prednji zupčanik onda ti ima manju konačnu brzinu (ako si na to mislio)  :wink:

7H3 M345UR3 0F 1N73LL163NC3 15 7H3 481L17Y 70 CH4N63

Offline aurellie

SUPER MOTO
« Odgovori #17 u: 03 Srpnja 2006, 07:58:29 »
...osim ako zbog veceg zupcanika nije mogao doc do okretaja da potegne do kraja  :mrgreen:

The machine spirit is with me!

SUPER MOTO
« Odgovori #18 u: 03 Srpnja 2006, 08:08:46 »
Citat: "Dado"
... na kraju ima i boju konacnu jer sam kratio samo prednji zupcanik, jackpot!  :shock:

ako si stavio manji prednji zupčanik onda ti ima manju konačnu brzinu (ako si na to mislio)  :wink:

I ja sam to mislio nego ne pokazalo obrnuto, ne znam kako s manjim zubom prima bolje i jos brze ide u konacnici... cak sam pitao i neke servisere pa su mi to potvrdili.
Cesta pojava u enduro motora ako ne mjenjas oba u paru, meni dobro pa se bunim!  :)
“I have had to fight like hell and fighting like hell has made me what I am. I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter. I had to fall to lose it all but in the end it doesn't even matter.”

Offline vucko

• **
  • minja 636
SUPER MOTO
« Odgovori #19 u: 03 Srpnja 2006, 08:18:15 »
Citat: "Dado"

I ja sam to mislio nego ne pokazalo obrnuto, ne znam kako s manjim zubom prima bolje i jos brze ide u konacnici... cak sam pitao i neke servisere pa su mi to potvrdili.
Cesta pojava u enduro motora ako ne mjenjas oba u paru, meni dobro pa se bunim!  :)

Kao što je rekao Aurelije, čini se da su viši okretaji koje postizeš kraćim prednjim zupčanikom (pri istoj brzini) bliže okretajima na kojima KLR postiže max snagu, nego što su bili s većim zupčanikom.

SUPER MOTO
« Odgovori #20 u: 03 Srpnja 2006, 08:35:01 »
Ma to se Japanac ogradio na standardnima da motor nikad ne ide u crveno,a sad je u crvenom kao DT ! ;)
Vucko, ima li kakvih djireva jer moji se ne mogu nikako organizirati za polazak?

SUPER MOTO
« Odgovori #21 u: 03 Srpnja 2006, 09:59:08 »
:shock: Grga nemogu virovat na ove filmove sta sam pogleda!!!!Svaka cast,to su za mene umjetnici!!!!Nekako mi je ovaj SM sve drazi :D
...

SUPER MOTO
« Odgovori #22 u: 03 Srpnja 2006, 15:14:30 »
Citat: "OliveRR"
:shock: Grga nemogu virovat na ove filmove sta sam pogleda!!!!Svaka cast,to su za mene umjetnici!!!!Nekako mi je ovaj SM sve drazi :D
meni je najdraži odkad znam za sebe
e afraid be very afraid DaRk WiNd will come for you, and blow you away.

SUPER MOTO
« Odgovori #23 u: 03 Srpnja 2006, 19:37:31 »
Koliko su ovi puta pali, treba naci sponzore za ovu zajebanciju!  :)

SUPER MOTO
« Odgovori #24 u: 03 Srpnja 2006, 21:36:09 »
i sto je najgore jope ce padat i to znaju i ne smeta im! totalni kaos! doduse strava ih je dobro gledat! ja sam se stvarno nado da ce ph u supermotu doci na prevlaku ali kako sam procito uz sav trud i volju kolega forumasa ipak zasad nista. ili?
...zajedni¹tvo stvara snagu, disciplina stvara mir...

Mi nismo ljudska biæa koja imaju "spiritualno iskustvo" - veæ spiritualna biæa koja imaju "ljudsko iskustvo"!

Zemlju nismo naslijedili od svojih predaka, veæ smo je posudili od vlastite djece.

SUPER MOTO
« Odgovori #25 u: 03 Srpnja 2006, 21:46:20 »
što te ne ubije ojača te :)  :wink:

SUPER MOTO
« Odgovori #26 u: 03 Srpnja 2006, 23:26:12 »
Bog i Hrvati

Offline f6

SUPER MOTO
« Odgovori #27 u: 03 Srpnja 2006, 23:34:53 »
Je li ko od vas pokušao ispružiti nogu u krivini na magistrali pri brzini recimo 130-150 kmh?
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

SUPER MOTO
« Odgovori #28 u: 04 Srpnja 2006, 00:31:26 »
Citat: "f6"
Je li ko od vas pokušao ispružiti nogu u krivini na magistrali pri brzini recimo 130-150 kmh?
pa nisu te brzine na supermotu, pogotovo ne u okukama.
btw ako se ne varam najbrži SM je husaberg mislim da su oko 215kmh uhvatli na testu, bolesno :shock:

Offline doktor

• **
SUPER MOTO
« Odgovori #29 u: 04 Srpnja 2006, 06:24:18 »
Izgleda da se je fizika i mehanika pocela drasticno mijenjati. Manji prednji zupcanik, a veca max. Vrlo zanimljivo. Sto se tice samih sm utrka ja sam bio pobornik jos prije 3-4 godine da kupimo u Marcinka nekoliko Hondi sm i pocinemo odrzavati malo prvenstvo. Dovoljno je bilo koje parkiraliste  ispred kakavog veceg shoping centra. Brzine tesko prelaze na ravnim djelovima 110 km h-svakako ovisi o postavljenom trkalistu ali to je to uglavnom. Vrlo atraktivno i sigurno. Padova ima  ali rijetko kada takav sudionik ne nastavi utrku.