U dogovoru sa Dadom otvaram ovu temu na du moto forumu iz razloga sto znam da tu ima ljudi koji su oduvijek pomagali i koji i dalje zele nastavit tu finu tradiciju.
Ja se nadam da vecina ovdje prisutnih prepoznaje koliko je danas vazno pomoci nasim sugradjanima koji se nadju u nevolji,bilo financijskoj,problemi sa zdravljem,problemi sa sustavom koji je ponekad nepravedan itd.
Ja i Dado vec smo se dogovorili da cemo otvorit temu kad bude neka stvarno nezgodna situacija za nekog od nasih sugradjana i nazalost nismo morali dugo cekat.. Neznam koliko tko od vas prati portale al u svakom slucaju da puno ne pametujem, kopiram vam jedan link da vidite o cemu se radi
http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/vijesti/grad/ova-prica-ce-vas-rasplakati-pomozimo-dubrovcaninu-na-kojeg-su-se-okomile-brojne-zivotne-nevoljeOstale informacije koju su vazne a nisu u ovom clanku saznajem iz raznih izvora..npr od 13.06.-15.06. Udruga DESA,u vremenu od 8-20h u prostorima Lazareta ce prodavati rabljenu robu,odjecu,obucu,nakit,kucne potrebstine..sve naravno po simbolicnim cijenama a sav prikupljeni novac ide za lijecenje Ivici.
Na vama je da odlucite,siguran sam da ce svatko tko dodje u Lazarete naci nesto fino za sebe ili za svoje bliznje a jos kad na taj nacin pomazemo jednoj mladoj osobi..msm sto reci
Osobno sam upoznao Ivicu i to prije par dana vozeci kombi vozilo od Libertasa koje tesko pokretne osobe i invalidi imaju na raspolaganju svaki dan..a sta reci ljudi moji,nekoga zivot fakat ne mazi od trenutka kad se rodi pa do kraja.Ivica nema nikoga na svijetu osim dvije sestre koje su mu jedina pomoc i podrska u svemu ovome,ljubav koju mu iskazuju neizmjerna je,to moze samo bratska ljubav,siguran sam.
Pokazimo Ivici da osim njih dvije ima jos ljudi kojima je stalo,ljudi koji mu nazalost nemogu pruziti ljubav koju nije imo cili zivot ali mu mogu financijski pomoci na njegovoj najvecoj borbi,borbi zivota!
Stanje u Ivice svaki dan je gore,ovo sto ga ceka ako se uspije skupiti dovoljno novaca,a ja vjerujem da hoce moze ga ubiti..ali mu je i jedina nada da jednog dana opet sam stane na svoje noge,da opet sam jede,da nije ovisan toliko o drugima..
Ja jesam pokretac ove teme ali necu nikoga siliti niti cu dosadjivati svaki dan sa nekom akcijom..s vremena na vrijeme cu staviti neku temu pa tko moze,zeli i hoce neka pomogne.
Isto tako neka tema bude za sve vas koji vidite u svojoj blizini nekoga da mu treba bilo kakva pomoc,napisite to ovdje,bikeri su uvijek cinili dobra djela i cinit ce ih i dalje.
Lp