neki šta visi na Kembriđu kaže......al ček..p ja i ti i ostali i ostle jedemo pijemo seremo vodimo ljubav i sijemo kukuruz dan i noć na kembriđu! kako ja nisam primjetio nikakog libertya!
kako god.,...što mislim....
veeoooma čudan skuter...za dame uglavnom!stabilan baš zbog velikih točkova i zato mu prva liga!....osobno mi ružan do bola(a šta ću takav je dizajn)

hmmmm...zračno hlađenje...nema tu nek velike filozofije...mogu ti ja štošta pokazati....samo se javi(moj skut je zračnjak)ali mi se neeeeeedaaa rastavljat.....ali ako imaš kit bome ćeš o svako malo morat raditi! ja nisam...pa sam na kraju vratio lijepo serijalu i aj bog.
Hm da! kada sam sjeo na onog od Barbare libertya! mislio sam da od benzinske do kembriđa neću nikad stići

ali čim je kit reza na njemu..kao i svaka dvotaktna mašina..to je to!
samo.....ma eto platiš mi kavu čevape sa lukom i pivo! i ja ti sveeee usmeno objasnim i pomognem...
usput ako te baš zanima tuning i skuteri...dođi i na naš forum
http://forum.svijetskutera.com/index.phptamo se trebaš regat i predstavt i zatražit da neko garanira za tebe...a budem ja! :wink:
inače ako te zanimaju skuteri nećeš ni ođ ni na motori.hr baš ništa naučiti...jer nema uopće ekipe
ali zato je ovdje zakon!jer sve skoro znm osobno i ekipa smo!