Autor Tema: Apel PU Dubrovnik  (Posjeta: 7018 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline doktor

• **
Apel PU Dubrovnik
« u: 10 Svibnja 2006, 06:51:23 »
Jucer tokom jutra je na radio Dubrovnik odaslan apel PU Dubrovnik pucanstvu grada Dubrovnika povodom pada motociklista ili skutera  sa suputnicom uslijed razapetog konopa preko ceste u podrucju kafe-bara Orka na Lapadskoj obali,da bilo kakvu informaciju o ovom brutalnom i neljudskom cinu gdje su u pitanju teske tjelesne povrede, proslijedi PU Dubrovnik. Anonimnost je zagarantirana. Mislim da bi se i mi forumasi trebali pokrenuti i zbog nas samih i nase sigurnosti pokusati naci tog zlotvora.

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #1 u: 10 Svibnja 2006, 07:53:00 »
ajme meni, protrno sam dok sam ovo citao...
to je čisti pokušaj ubojstva

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #2 u: 10 Svibnja 2006, 10:31:11 »
strasno!!!
Mogao bi se ja raspitat po skoli, jer je to ipak jedna od najgorih skola u dbk... :?

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #3 u: 10 Svibnja 2006, 11:46:53 »
nesto ce se pokrenut ali tog lika treba mrak progutat   :verymad:  :burn:  :killemall:  [smilie=zviz]  [smilie=gun] i na kraju [smilie=pandur]

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #4 u: 10 Svibnja 2006, 12:10:40 »
trebalo bi ga nać pa ga dobro POMAZIT jer mislim da je to neki balavac koji nema nimalo mozga u glavi,da je potpuno ograničenje.
ONO racing motorsport

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #5 u: 10 Svibnja 2006, 12:15:36 »
To sam jucer cuo na radiju.to je stvarno strasno,neznam kako bi to uopce rijecima opiso.
Uf da ga je nac pa ga dobro [smilie=pandur]  pa ga tek onda predat na policiju
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #6 u: 10 Svibnja 2006, 12:15:49 »
neželim ništa odmah govorit ali mislim da znam tko ima veze stime i tko mi može reći tko je...
(nije sigurno..pokušat ću izvuć)
®ivot je samo jedan, stoga, pazite na sebe i druge, vozite glavom, a ne rukama i nogama i uvijek se sjetite da ste to mogli biti ba¹ vi...

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #7 u: 10 Svibnja 2006, 13:42:53 »
e strašno! kad se to zbilo šta????
ja nemam pojma za to uopće :evil:

Offline Laske

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #8 u: 10 Svibnja 2006, 13:43:16 »
zlikovac je uzeo konop ispred hotela Lapad, kojim oni zagrađuju parking za autobus ispred hotela i razapeo ga preko puta na reklamni znak...
Laske

Offline vucko

• **
  • minja 636
Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #9 u: 10 Svibnja 2006, 13:46:55 »
Nadam se da će netko objavit ime, prezime i sliku tog jednostaničnog organizma.

Offline aurellie

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #10 u: 10 Svibnja 2006, 13:47:58 »
:?

The machine spirit is with me!

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #11 u: 10 Svibnja 2006, 13:52:51 »
Citat: "Laske"
zlikovac je uzeo konop ispred hotela Lapad, kojim oni zagrađuju parking za autobus ispred hotela i razapeo ga preko puta na reklamni znak...
jel ima di na netu o tome da vidim link i proširim ovo smeće ..ova salata a ne čovjek što je napravilo???? :evil:

Offline Laske

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #12 u: 10 Svibnja 2006, 13:55:12 »
ne znam... ispričao mi recepcioner iz Lapada...
Laske

Offline f6

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #13 u: 10 Svibnja 2006, 18:51:50 »
Najblaže rečeno katastrofa. Ne treba tuči tu budalu. Njega treba konopom provuči ispod trupa kakvog broda. Ili svezati za motor pa provozati preko Kuka. Da vidi što je motor. Vjerovatno tip nije svjestan svoje nesvjesti. Budala. A zna li tko što je sa nastradalima?  [smilie=think]
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Apel PU Dubrovnik
« Odgovori #14 u: 10 Svibnja 2006, 20:10:47 »
ma to mora da su neki picani..pa ko bi normalan odrasto činio taka sranja po putu??? pa užasno! sav sam se naježio  koje budale!