Autor Tema: Zadnja&Prednja  (Posjeta: 8762 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zadnja&Prednja
« Odgovori #15 u: 08 Svibnja 2006, 11:51:26 »
Citat: "Bajac"
ali sam prestao kad sam jednom pao na guzicu sa zadnje, i malo razmislio, da mi je bolje trosit pare na neke direve, nego na popravak motora... :mrgreen:

vidis ja sam prestao jos dok sam bio na bickli,
nakon pune muke tek uhvatio da mogu zapedalat par puta i vozit na zadnjoj, a onda sam se tako prosuo da sam reko vishe nikad na zadnjoj :D

Citat: "burnout46"

i da svaki drugi skuteraš može vozit na zadnjoj

ti to misliš  :mrgreen:
ja sam smotan i za dvije rote, a kamoli za jednu...

Offline ntR

Zadnja&Prednja
« Odgovori #16 u: 08 Svibnja 2006, 12:42:01 »
Hehe n1  :D  moram opet doci u kondiciju  :lol:
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Offline f6

Zadnja&Prednja
« Odgovori #17 u: 08 Svibnja 2006, 15:25:52 »
:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
pozdrav moto Foruma¹ima-ma gdje bili

Zadnja&Prednja
« Odgovori #18 u: 11 Svibnja 2006, 00:41:38 »
ja ti nikada nisam zano dići skut na zadnji...prvo što sam naučio na prednji..a.li bjeeeež..neću više :mrgreen:  ali volim to gledat i fakat se divim ekipi.......a ko što sam ti rekao dosta stuntera i znam itd... evo ti jedan filmić od francuskog tima!
ja ga upravo skidam ali znam da će bit do jaja! francuzi su zakon u tome :wink:
http://rapidshare.de/files/15968219/sb_french_new_1.wmv.html

Zadnja&Prednja
« Odgovori #19 u: 11 Svibnja 2006, 01:09:14 »
e ove imam odavno skinute,stvarno su ljudi kraljevi!imam ti više od pola filmova sa stuntbase skinutih,kad je brz internet nije problem!Meni ti je ova zahebancija na zadnju i prednju jedna od dražih stvari,ali isto mi nema ništa draže od vožnje kroz bogene,ono naginjanje itd...

Offline Rookie

• Z1000 / Piaggio X7 250 i.e./ Piaggio Energy mc1
Zadnja&Prednja
« Odgovori #20 u: 11 Svibnja 2006, 01:21:43 »
:mrgreen:  :mrgreen:   Da,da  ovo s bogenima i naganjanjem mi je vec poznato nesto... hmm  Cjelo vrijeme si bio 1.5-2m iza mene kad smo isli na Peljesac...
A kad si bio predamnom.. vidio sam da obozavas bogene.. jos i nogu pruzas....   ti si hebeni BOGEN-FRIK  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
-AKO NEZNAS PSOVAT,KUPI TOMOS-a*  
 :peace:  (èita se ruki)

Zadnja&Prednja
« Odgovori #21 u: 11 Svibnja 2006, 01:36:00 »
Da priznajem bogeni su moja opseija :mrgreen: kao što si reko da ja sam BOGEN-FRIK :peace:
a da mi je još poć u carstvo bogena(što dobro drže) na grobnik [smilie=king] ...nebi bilo sretnijeg od mene!
Ali neka neka ovo ljeto bi vrlo lako mogo poć :sunny:

Zadnja&Prednja
« Odgovori #22 u: 11 Svibnja 2006, 11:17:31 »
Citat: "burnout46"
e ove imam odavno skinute,stvarno su ljudi kraljevi!imam ti više od pola filmova sa stuntbase skinutih,kad je brz internet nije problem!Meni ti je ova zahebancija na zadnju i prednju jedna od dražih stvari,ali isto mi nema ništa draže od vožnje kroz bogene,ono naginjanje itd...
eis..ja sam na modemu a rjetko i na drugom kompu ISDN pa ne skidam baš često :D

pa koji motorist ne voli bogene???????pa mnogi ne vole autoputom ić ko neki debole već zavojitim cestama :mrgreen:  :wink:

Zadnja&Prednja
« Odgovori #23 u: 11 Svibnja 2006, 11:52:06 »
da faber slažem se pa koji motorist ne voli bogene :?:  :?:  :?:

Zadnja&Prednja
« Odgovori #24 u: 11 Svibnja 2006, 21:51:31 »
Ja se jos nisam izvjezbo na zadnju i prednju ali nema nista bolje nego ono kad je neki dugi bogen!!!
Ma jednostavno nema boljeg osjecaja na svijetu!!! :peace:  :headbang:  :thumbsup:
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!

Offline ntR

Zadnja&Prednja
« Odgovori #25 u: 13 Svibnja 2006, 01:12:09 »
njub  :D
ust remember..Where you've spent your time. Can't respect all the tears you have cried. Just remembe

Zadnja&Prednja
« Odgovori #26 u: 15 Svibnja 2006, 18:27:42 »
taman mi je frend poslao voju sliku pa pošto znam ja da se voli hvalit i tako eto da ju ja lijepo stavim da viditie šta je stunt
ovo je waynder :mrgreen:
http://img107.imageshack.us/img107/2366/img50594fb.jpg

Offline ntR

Zadnja&Prednja
« Odgovori #27 u: 15 Svibnja 2006, 21:27:42 »
Ahahhahahhaha vidi sto je slijepio svijetlo ahahha  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Zadnja&Prednja
« Odgovori #28 u: 15 Svibnja 2006, 21:57:09 »
pa nije to cajko bajk..već stunt bike :lol:  :wink:

Zadnja&Prednja
« Odgovori #29 u: 15 Svibnja 2006, 22:43:47 »
Dobar je dobar...! :thumbsup:  :cool2:
ijem,padam,ustajem ali ne odustajem!!!